HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (2257/2259) > >>

szam:
Ja...nem rossz az Én, a robot...bár némileg hasonló érzésem volt vele kapcsolatban, mint a Felejtés bérével kapcsiban...jól indul, megminden, de a végét elhálivúdizálják...nem maradhat el a fegyverropogás...az a biztos....ja...meg elég triviális a megoldás...amikor meg kiderül, ki a hunyó, elő a stukkert, azt' hadd szóljon...de gondolatokban télleg nincs hiány...plussz van néhány jó poén (Converse csuka), és hála az égnek...SPOILER nem jönnek össze a végén...mármint a csajjal Smitt Vilmos...nem a robottal...bár azt megnéztem volna...

Blixxxa:
Ha már Tim Burton - KARÁCSONYI LIDÉRCNYOMÁS
:fanboy:  :fanboy:  :fanboy:  :fanboy:  :fanboy:  :fanboy:  :fanboy:  :fanboy:  :fanboy:  :fanboy:  :fanboy:

killjoy:
Na akkor én is ajánlok két filmet: Az egyik Will Smith pörgős akciója a jövőben, az Én, a robot. Baromi látványos, igazi sci-fi akció és néhol még nagybetű GONDOLATOK is felmerülnek a filmben, ami halivúdban annyira nem megszokott.

A másik pedig az utóbbi idők szerintem egyik legnagyszerűbb filmje, Tim Burton rendezésében, a Nagy hal. Igazi szívet melengető modern mese. A hétvégén még a lányomnak is meg fogom mutatni, mert ez tényleg egy olyan film, amit 0-tól 100 éves korig mindenki örömmel nézhet meg. Édes-keserű történet egy apáról és a a fiáról, és kettőjük egymásra találásáról. ZSENIÁLIS!!!

szam:
Télleg...hálóhintázás...majd elfelejtettem...pont itt van az egyik gázos rész szerintem. Néha nekem nem egészen tiszta, hogy hogyan tud úgy hintázni, mint ahogy a filmben teszi...pl. amikor a végjátéknál megmenti Mary Jane-t...amikor süllyed a kóceráj, és elhintáznak...szóval pont ez a baj...akkor végül is "talajszintről" lövi ki a hálót, szóval ott nem igazán értem, hogy hogyan nyomhatja csak simán azt a félkaros hintázást...szerintem helyénvalóbb lett volna, hogyha a számomra abszolút favorit figurát - amikor 2 kézre fogja a hálót, és behúzza a lábai közé, mintegy lendületet véve - dobja be (közben meg Mary Jane a nyakában lóg vagy épp hagyja megfulladni...úgyis Gwen rulez  )...oké...most kicsit szőrszálhasogatok, de engem zavart, hogy néha elég logikátlan módon hintázott...ha nagyobb lett volna a mozivászon, mindenki láthatta volna, hogy igazából nincs is ott semmi, amin megtapadhatna az a háló..

Spidáj:
Ja, és én is gépen láttam a Hellboy-t és szerintem iszonyat jó volt.
Talán moziban is megnézem(azér talán mer minek fizessek mikor itthon is +nézhetem)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése