HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Micho:
azt tudtátok, miért Bud Spencer?
mert ő profi vizilabdás volt, és ott kapta a Bud becenevet. (az is lehet, hogy valami nagy világversenyen is játszott válogatottként, de ez nem biztos, lehet tévedek)
a Spencer pedig Spencer Tracy tiszteletére, aki híres szinész volt.
kaine:
Nekem is a Kincs ami Nincs az örök kedvencem abból is az, amikor a gödörből kilépve TH meglátja a bennszülötteket, megijed és visszafut BS-hez.
"Vendégeink vannak!"
"Vendégeink?"
"Félmeztelen férfiak. Téged akarnak!"
Spidáj:
És amikor meg akar lépni a pénzzel a kincs ami nincsben a B.S.
És T.H. csomó bennszülött csajt küld elé és mind csókot kér
A Nyomás Utána-ban az is nagy mikor elverik a csávókat a kocsmában és utána a kaminonban hallgatját:
... a támadok legalább 10en lehettek...
Erre a B.S.:nahát, milyen emberek vannak...
regnar:
Bud Spencer Terence Hill...Komolyan mondom nincs még egy ilyen páros akiken ennyit röhögtem volna. Öcsémmel (pedig már egyikünk se fiatal) mind a mai napig fanatikus rajongóik vagyunk. Mindegyik filmjüket vagy 1000x láttuk de nem tudunk velük betelni. Hihetetlenül eltalált két karakter. Bud S. a mindig pénzéhes, virul a lóvéra állandóan..pl nyomás utána a táska pénz, utánozni nem is lehet az arcvonásait amikor meglátja a lóvét, vagy az én a vizilovakkal vagyok kaszinós jelenete... Terence H. pedig a széptevő, a "macho" bár ze a szó nem igazán illik rá. Inkább sármos jófiú. És nagyon tetszik még a filjeikben, hogy nem fertőzte meg őket az erőszak és a szexualitás. Tiszták a filmjeik. Persze pofonok csattannak de senki nem veszi őket komolyan. És az ellenfelek...a színészek minden filmben visszatérnek..szinte ugyanazok játszák a maffiás gonoszokat, vagy a fegyverkereskedőket, vagy tolvajokat..mindegy.és a főgonosz....Hihetetlen figurák...Nyomás utána K0 besírok rajta...mindenki polóján I (szív) K0..és ahogy megszívatják a számolással...mikor kilövi a rakétát.
Meg a beszólások...
Bunkó vagy Bugsy!
Vagy nagyon nagy kedvencünk öcsémmel, a szuperhekusokban. Mikor ki akarják rabolni a pénzszállítókat, és véletlenül a rendőrségre törnek be és belépnek zsarunka...Na előtte T.H. : - te mond hogy bankrablás, neked mélyebb a hangod... és B.S. hányszor szívatja emiatt a film során...
Kincs ami nincs...eszméletlen és hihetetlen. A kalózok nagyon kemények...
EGyszóval szerintem ha valaki igazán jót akar szórakozni, akkor őket kell nézni...
Spidáj:
--- Idézet ---...összes Bud Spencer-Terence Hill film (kedvencem a Kincsa ami nincs )....
--- Idézet vége ---
Nekem is az a kedvencem ( a zenéje iszonyat jó )
És utána rögtön a Nyomás Utána!
Mikor kicsi voltam (mármint olyan 6-7 talán 8 éves) emlékszem hogy csomószor beteg voltam(de csak addig amig apám otthon volt )
De miután elment, beraktam azt a videókazit amin ez a 2 Bud Spencer & Terence Hill film volt.És beültem a gép elé Duke Nukem-ezni (az a nagyon régi duke nukem). És mikor véget ért a 2 film amit úgy a háttérben hallgattam visszatekertem, és megint ment előről
De jó volt...
Azóta már rongyos a szallag...
Pár napja +próbáltam +nézni de már nézhetetlen
De mostanában csomó B.S& T.H film tök olcsó DVD-n a Media Markt-ban.
Talán megveszem ezt a 2-t.(ja és persze a Nincs 2 4 nélkül-t )
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése