HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (2238/2259) > >>

kihaeennem:
Én meg sajna csak a másikkal láttam...

szam:

--- Idézet ---Nektek melyik befejezéssel tetszik az Army of darkness? Szerintem jobb amikor visszatér a boltba és a zombit puskával kicsinálja
--- Idézet vége ---
Nem értem a kérdést...én csak ezt a befejezést ismerem....de ez nagyon Groovy - ismétcsak.

regnar:
Sziasztok

Hát bizony az Evil Dead 1-2 és az Army of darkness tényleg a legjobbak. Szó szerint haláli a humor bennük. Nektek melyik befejezéssel tetszik az Army of darkness? Szerintem jobb amikor visszatér a boltba és a zombit puskával kicsinálja, persze az sem rossz amikor elrontja a varázsital adagolását, és kicsit tovább alucizik.    

Nekem van szerep, pontosaban társasjátékom Army of Darkness. Csapnivaló, de jókat lehet vele szórakozni.

szam:
Jah...én is olvastam azt a cikket a sokk-on...a comicot nem ismerem, de a trilógia nagyon ottvan...úgy is mondhatnám, hogy: Groovy  

kihaeennem:
Én meg az Army Of Darkness - Ashes 2 Ashes-t rendeltem meg. Arról meg a sokkmagazin.hu-n írtak jót és szépet, na meg a Fangoriában. Tényleg, a Fangoriát is ajánlom minden horror-fannak, de aki az 2. számot még nemvette meg, az ne a mellékleteset vegye! A Drakual 2 ugyanis naaagyon rossz...  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése