HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (2237/2259) > >>

Spidáj:
Van Beverly Hillsi Zsaru comics?!!!!!!!!!!!!!  
Úristen!!!!!!!
Az kell!!!
Imádom a filmet
Olyan zenéje van hogy.... hogy nagyon.

regnar:
Sziasztok

Itt osztom meg veletek mai örömömet, mivel filmhez is köthető.

EGy leárazott, használt könyveket árusító vásáron hozzájutottam a sikerfilmek képregény változatban sorozat (tagjai pl bolygó neve halál/terminator    Beverly Hills-i zsaru/stb...) szóval a történet egyik fele a KOBRA - amit réges régen még a naplóból vagdostam ki, napi képregény volt, naponta 3-4 kocka, még ma is megvannak a csíkok. a másik képregény a veszélyes küldetés című.

Szóval a KOBRA képregény nagyon ott van a szeren. Ja és 50 forint volt...az eredeti ára 15 forint volt akkoriban...hol van az már:)

Meg vettem egy halom góliátot, darabját 20 pénzért...szóval jó napom volt:)))

Nem tudjátok, hogy jelent meg más is ebben a soroztaban? Mármint olyan képregény aminek mindkét oldalán képregény kezdődött? Ezek szerintem elég korrekt filmképregények voltak.

szam:
Sejthettük volna, hogy pók-ügyben kaine keze mindenhova elér....akkor remélem örülsz, hogy valakinek azért feltűnt a cikk...
Tudnál még hasonló szinkron-érdekességeket mondani?

kaine:

--- Idézet ---A mostani szám érdekessége még, hogy van 1 rész a Pókember 2 filmből, ami benn van angolul, meg szinkronnal is...az a rész, amikor Jameson nevet keres Okinak...
Szóval, ha emlékeztek, akkor Hoffman 3. ötlete az volt, hogy "Dr. Hóhér", erre Jameson valami olyasmit mond, hogy "Nem is rossz! De kegyetlen."....Nos...ez angolul így hangzik:
Hoffman: "Dr. Strange."
Jameson: "That's pretty good. But it's taken."
--- Idézet vége ---
Heh. Az én művem.    Felhívott valaki, hogy a cikkhez adjak meg egy fordítási érdekességet a filmből és ezt javasoltam neki.

regnar:
Kétféle van, sőt az egyikben van néhány jelentet, ami a másikban nincs benne. Elvileg rendezői változat...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése