HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (2227/2259) > >>

VTomi:
Sajnos mivel nincs ismerősöknek sárga Wagonr+-a, ezért lehet, hogy ki kell hagynunk, és az egész filmen végigvonul Regnar biciklis ötlete.
(Annál is jobb a csotrogány cangás dolog, mert a filmben egy perverz kórházi ápoló kocsiját szedi el, Ildi viszont - vajh miért - nem akart nemi erőszakos jelenetet)

letsgo:
Szerintem is nagyon állat ez az ötlet, én is kiváncsian várom majd ezt a Kill Bill paródiát. Nagyon menő lesz ahogy majd a Suzuki WagonR*-rel nyomja. A suliban nekünk is volt ilyen fellángolás és én komolyan is vettem volna, de hát nem jött össze, nem is csoda hisz negyedikesek voltunk!  
De sok sikert a filmhez

VTomi:
nem érted: ez egy haveri film lesz, nem egy új Kill Billt akarok forgatni, pusztán a saját szórakozásunkra csinálunk egy paródiát gimis környezetben. az eszembe se jutott, hogy lekörözzük az igazi filmet.

UPDATE--
Regnar: nagyon érdekes lábujjakat fogunk bevágni.
A biciklis ötletet pedig megfontolom, ez tetszik.

kaine:
Különben miért csinálod? Hiszen az már egy elkészült film, szóval nem tudsz olyat csinálni, amit nem láttak volna már jobban.

regnar:
Hogy fogja fújni a haját a zárt kocsiban? VAgy WagonR* kabrió?  
Ha már poén, akkor mért nem egy bringán teker...nagy erőlködéssel nyögve a levegőt alig tud beszélni, fel egy dombon, majd a végén öszerogy, mert nem bírja...
Persze csak egy ötlet volt az előbbi.

Amúgy nem tűnik rossznak...pótvizsga jelenetet már látom magam előtt, drámai fekete-fehér képekkel, nagy totálokkal, és fullzoom-okkal az arcokra és szemekre  

Korrekt a tervezet..tényleg jó, csak ha kifigurázod a jeleneteket, tehát nem újraforgatod a filmet, tehát pl nme lábujj mozdul, hanem valami más stb.. akkor több emberhez eljut, mert a filmet is belevonják, nem csak a te személyes átélésed viszi át a filmet és nem csak "egy zárt körnek" mond majd valamit. Egy rövidfilmnél fontos hogy ne kelljen magyarázni. Oylan mint a reklámfilm.

UPDATE------

És nagyon nehéz kitölteni 15 percet. kevésnek tűnik de én tudom, mert egyszer csináltam egy tízperceset és nagyon nehéz megtalálni azt a vonalat, ami kitölti és nem ülteti le. Amit leírtál az kb 7-9 perc lehet. Ami nem baj, nem a hossza határozza meg a filmet.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése