HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (2228/2259) > >>

VTomi:
Akkor most nagybetűs ***SPOILER*** következik, méghozzá a jelenetek sorrendje:

1. Aki látta a filmet, az bizonyára tudja, hogy a nyitó, lihegős jelenetet nem hagyhatjuk ki.
1.b) Utána be akarom tenni a vol2 elejéről azt, mikor a nő a kocsiból összegzi az eddigieket, és közben fújja a haját a menetszél (WagonR%+-ban lesz )
2. Iskolában a tanár bemutatása, meg a törifaktosok (a nevüket nem árulom el, de annyit segítek, hogy keresgéljetek O-Rennél)
3. A rosszul sikerült próbavizsga, mint a vol2 nyitójelenete, fekete-fehérben.
4. Mozdulj meg, nagylábujj, aztán kardot szerez.
5. Leszámolás a Kék Levelek házában (na jó, igazából a tornacsarnokban ), de a tanár megszökik
6. A tanár halála, amolyan Vernita Greenesen.

***SPOILER*** vége

Még a zenék listáját leközölhetem, ha mondanak neked valamit az OST számainak címei.

regnar:
VTomi:

--- Idézet ---Az lenne a legjobb, ha a töritanárunk benne lenne, hogy felfújt lotyónak, múmiának nevezzük, aztán tüdőn dobjuk egy késsel, de nem hiszem, hogy benne lesz. 
--- Idézet vége ---

És ezt csak így simán bemondja...mintha pizzát rendelne....vagy a mikulástól kérne csokit..az lenne a legjobb....

Te vagy a király. Én is csináltam már pár kisfilmet, de eddig soha nem jutott eszembe ekkora poén....Látni akarom!!!!!!!!

VTomi:
Forgatókönyv végig megvan, igazából 10-15 perc között lesz, nem igazán tudom vizualizálni hosszban, mert bár a forgatókönyv nagyon hosszúnak tűnik, igazából szerintem nem lesz valami hosszú.
A linkeléssel annyi gond lesz, hogy nem tudom, hogy lehetne úgy összetömöríteni jó minőségben, hogy legyen türelmem feltölteni.
Az lenne a legjobb, ha a töritanárunk benne lenne, hogy felfújt lotyónak, múmiának nevezzük, aztán tüdőn dobjuk egy késsel, de nem hiszem, hogy benne lesz.  

regnar:
És milyen hosszúra gondoltál, mármint filmre? Van már pontos forgatókönyved?
Plakát jó lett...remélem ha kész likeled a filmet is.

VTomi:
A csaj fejét az osztálykép alapján rajzoltam át, de szerintem hasonlít.
Csak attól félek, hogy se embert, se felszerelést nem tudunk összeszedni hozzá. Meg kéne engedély is, hogy az iskola területén forgassunk.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése