HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
letsgo:
--- Idézet ---Letsgo, Porthos, állítsátok be a videjót
--- Idézet vége ---
Ok. Nálam bevan
kaine:
--- Idézet ---mikor a ló akit átszakított 1 dárda, és már alig van benne élet, és már azt se tudja hol van annyira halott, még lefut 10 kilómétert 80km/h-val.
--- Idézet vége ---
Ez jó!
Ha már itt tartunk: Ocean's 12: a szereplőgárda elviszi a filmet, mert jók, de a film alig 50%.
Spidáj:
Killjoy, +nézem s tán még példát is veszek.
Az 50 első randi télleg nagyon jó!
Adam Sandler mondjuk a kedvenc szinészem, szóval nekem emiatt külön élvezet a film.
Én még mindig a Che Guevara - A motoros naplója filmet ajánlom mindnekinek leginkább
Micho:
jók ezek a filmkritikák
regnar: nézd meg az uccsó előtti hozzászólásod -have a nice day-
regnar:
Saw nagyon elmebeteg... és nagyon furfangos... bár én nem a hetedikhez, inkább a Kocka és a Fülke rutinos mixének tekinteném, bár igaz hogy a hangulatban sok hasonlóság van a Hetedikhez. Csatlakozom Killjoyhoz nekem is leesett az állam a végén
Mindhunter szintén tetszett nekem is, bár Val Kilmer nem sokat szerepel, viszont Christian Slater igazán megdermeszti a hangulatot Pergős ritmusos thriller...
Mandzsúria jelölt
Igen én is nagyon csalódtam. 2x aludtam bele, vontatott unalmas.. DE most hétvégén Szombaton 16:25-kor adják az eredeti filmet 1962-ből az M1-en., Frank Sinatrával a főszerepben. Kíváncsi vagyok milyen.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése