HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
VTomi:
Brad Pitt sztem a Trójában érte el a mélypontot: hogy a büdös francba voltak képesek egy ennyire amerikai bucifejet betenni egy görögökről szóló filmbe? Az egész filmben pusztán Eric Bana aka Hektór klappolt. (Fejre és színészileg)
Még sokkal lejjebb volt egy megjegyzés, hogy vki szerint a leszbikusok csupán divatból csinálják: nemtom, sztem nem kéne az érzelmeikért bántani őket, mert attól még bárki lehet nagyon jó fej, hogy nem megszokott az érdeklődése.
regnar:
MICHO:
Először nem értettem, mit szeretnél aztán leesett..
Nem vagyok rá méltó, nem vagyok vagyok rá méltó
Kaine jó ha 30-at megér.... Mondjuk Bratt Pitt soha nem volt a kedvencem, szerintem ripacs...
Graf-X:
Őszintén..ki a fene állna szóba 2 kis Olsen csajjal?! Bűn rondák...és ahogy Obelix mondani szokta:hülyék ezek az amerikaiak
Spidáj:
Sajnos én lemaradtam.
Én néha belenézek az Ikrek Malibuba a Fox Kids-en ha semmi sincs a tévében, nem rossz sorozat, csak volt 1 rész mikor rock-bandát alapítottak és nyomták a zenét.
Annyira PLAYBACK volt hogy már fájt.
Az 1ikcsaj gitározott másik + dobolt, ilyen volt hogy a dobos, ütötte a cin-t és az 1ik dobot, és ment a dobpergés
Az énekes srác 2 akkordot nyomott a másik iker csaj is kábé 2-t mégis tökre szárnyalt a zene dallama.
Na mind1.
+bocsájtjuk nekik mer jó bőrök
Kár hogy Natalie Portmannak nincs ikertesója
letsgo:
Hát ez a film is olyan Olsen ikres volt. Minden jó ha a vége jó... Szép az élet, gazdagok vagyunk a Bahamákon nyaralunk, jók pasik, vásárlás, egy gonosz, akit persze ők csukatnak le stb... Szóval amolyan álomvilágos az egész. Ez jellemző mindegyik Olsen filmekre. Nem csoda hiszen szinte mindegyik fimnek ők a producerei, vagy is van egy harmadik de az csak ott van a történetet nem ő írja, hanem a lányok. Szóval szerintem ettől, olyan álom világos az egész. De azért megnéztem a lányok miatt...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése