HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
regnar:
Schmatzy lehet, sőt biztos, hogy én vagyok a hülye, de nem tudlak követni . Addig megvan hogy Stephen King, meg a filmet is láttam, de mi a kapcsolat?
Érdekel az O brother...?
Schmatzy:
Nekem erről mindig A remény rabjai jut az eszembe, amit István király írt. Az tetszett, ez meg érdekel.
regnar:
Emberek láttam ma egy akkora filmet, hogy csak na!
Az utóbbi 4 év egyik legjobb filmjének tartom.
A címe O Brother Where Art Thou. 2000-ben készült. A Coen fivérek rendezték. Nem találtam magyar címet. Komédia, némi tragikummal. Nem az az ordenáré vicces stílusú ami most megy, hanem klasszikus alapokon nyugszik. zenés komédia. az 1930-as években játszódik, három szökött fegyencről szól..
De ettől még lehetne egy átlagos film is. A főszereplő teszi igazi mesterművé. Eddig azt gondoltam róla, hogy csak egy nőcsábász, nagyvilági figurákat játszó, mindig macsószerepben tündöklő, a közepesnél talán jobb, de azért nem egy zseniális színész. Hát tévedtem. Ilyen játékot még nem láttam tőle, zseniális, az államat kellett keresgetnem, hogy így tudott ebben a filmben brillírozni. Ja, hogy ki az? George Clooney. Szerintem a leges-legjobb alakítása.
A film és az ő játéka együtt KIRÁLY, ZSENIÁLIS, LEBILINCSELŐ stb... ritkán írok olyat, hogy valamilyen film tökéletes, de ez nagyon megközelíti. A poénok ülnek, és George Clooney játszik, a történet pergő, és George Clooney szeritnem élete egyik legjobb alakítását nyújta, a dalok nagyon jók, és George Clooneylegalább 10 arcát nyújtja a filmben, a karakterek iszonyúan kitaláltak, és George Clooney brillírozik, és .... és.... és...
Szóval aki meg tudja szerezni mindenképpen nézze meg. Ne várjon szexet, trágárságot, öldöklést, csak egy klasszikus vonalat követő vígjátékot, jó dalokkal gyönyörűen fényképezve, jó poénokkal, összefonódó szálakkal, és minden színész részéről, de főleg George Clooney-tól nagyon jó játékkal.
100%-ból nálam 150%
Spidáj:
Hát sajna Letsgo én is elég gáz kritikákat olvastam arról a filmről.
Mondjuk én nem tudom +nézem e, elég valószinü mert nagyon bírom Trey Parker és Matt Stone stílusát (A South Park alkotói).
De nem hiszem hogy ez is olyan káromkodós durván +halós, mégis kisgyerekesen aranyos kis baromság lesz mint a South Park.
Mert valljuk be aki nézi a South Parkot (és nincsenek kevesen) csak a káromkodásokért, a durva jelenetekért és persze Kenny haláláért nézik, aki azt mondja nem ezért nézi az kamuzik.
Én is csak ezért nézem.
De azért +nézem ezt a kommandós izét.
Engem úgyis beengednek
Drake:
Robert Patrick tényleg nem játszott az utóbbi időben mozifilmben (ha jól tudom), de a X-akták utolsó szériáiban főszereplő volt.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése