HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
kaine:
--- Idézet ---Olasz meló Michael Kaine-el,
--- Idézet vége ---
Tudom, hogy már török a világuralom felé, de ennyire még nem. Legyen továbbra is csak Caine.
Különben nekem is tetszett ez a film, elég jó volt.
regnar:
No,akkor egy újabb film:
After the Sunset (Az utolsó gyémántrablás). Tipikus "big score" film. A nagy rabló, utolsó, egyben legnagyobb rablására készül.
Ebben a filmben több egyéb szál is összefonódik. A főszereplő Priece Brosnan alig pár éve játszotta a főszerepet a Thomas Crown Affair (Thomas Crown ügy) feldolgozásában, és most újra szinte teljesen hasonló forgatókönyvű filmben játszik. Ezért nem is vártam túl sokat a filmtől. Ennek ellenére eégszen nézhető, ha elvonatkoztatunk az elpőzményektől. Nem túl pergő, és izgalmas, de egyszer érdemes megnézni. Ha sok "big score" filmet láttál pl Heist (Az arany markában), Thomas Crown Affair (Thomas Crown ügy), The real McCoy (Tuti balhé), The Italian Job (Az olasz meló), Oceans Eleven, (ezekből az eredeti film sokkal jobb, ajánlom mindenkinek. Olasz meló Michael Kaine-el, Thomas Crown Steve McQuennel) stb..Akkor eléggé unalmas lesz.
A másik főszereplő Salma Hayek, aki nem tud kitörni a sexszimbólum szerepből továbbra sem, és nem tud mást csinálni az egész film alatt, mint tenyérnyi ruhákban pózolni. Nos aki az ilyenre mozdul annak lehet hogy bejön, de színészileg igen kevés.
A harmadik főszereplő Woody Harrelson. Ő a legjobb. a meghasonlott FBI ügynök szerepében nagyon jól adja a figurát. A hátán cipeli a filmet, humorával, és játékával. Érte mindenképpen érdemes megnézni.
Amúgy az egész történetnek kicsit kamaradarab jellege van, kevés a szereplő, a helyszínek sem sokat változnak.
A történet a szokásos. Visszavonult rabló, de nyomában az FBI ügynök aki az egész életét arra tette fel, hogy elkapja, jön a nagy fogás, újra akcióban a rabló, aki eddig bizonygatta visszavonul, elkezdődik egymás kijátszása (rabló vs. FBI ügynök) ...
Mindennek ellenére nem olyan rossz a film, mint ahogy kitűnhet soraimból. Egészen szórakoztató, Harrelson sokat lendít rajta, van néhány szituáció, ami jóra sikeredett, egyszer mindenképpen érdemes megnézni, aztán úgyis rájön az ember, hogy csak egy összeollózott filmet látott, igazán egyedi történet nélkül. Bár a végére más befejezést vártam volna, itt azért sikerült eltérniük a megszokottól, pontosabban amit az ember már hinni kezdett volna. De nem árulom el..
Ha pontozni kellene 10/6,5 adnák neki, mert tényleg jobb, mint amilyennek tűnik, miután megnézted.
letsgo:
Schmatzy: Szerintem az összes kép király nagyon, mondjuk Grevies tábornoké a legrossazbb de az is tetszik.
Porthos: A kép nagyon király és itt van egy űrhajó szerűség, na én azt az űrhajót láttam egy másik képen, méghozá, ugyan úgy volt mint ez csak ott Yoda volt egyedül az űrhajó mellette és a Dagoban volt. Lehet, hogy inne megy el Dagobára?!
Spidáj:
Személyszerint úgyvélem ez a kép többet ér mint az összes plakát 1ütt:
Schmatzy:
Na ezt lessétek meg:
SW EP3 plakátok a Hardwired-ön
Vélemények? Sztem egyedül a klónkatonás ér valamit.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése