HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Elf:
--- Idézet ---kezit csonkolom...
inkább csak a legidősebb az akira ezen a CP/SF vonalon... a kor előnyökkel jár, de sztem a giccnek nagyobb a kultusza jelenleg...
--- Idézet vége ---
Kezit csonkolom önnek is, mélyen tisztelt..
Oké, nem szóltam egy szót sem. Egy apró kérés/kérdés: kergetem egy ideje a Cowboy Bebop zenéjét... szerinted szerencsém lesz és megtalálom, vagy nyugodtan vessek rá keresztet? Hümm.. ?
Schmatzy:
MediaMarktban láttam legutóbb. Németnek német, de tutira nem DDR.
avman:
--- Idézet ---Azt, amit a Tv2 leadott néhány hónapja. De kösz az ajánlásokat és ezek ismeretében igazat adok: nem írom le a műfajt, csak eddig meg voltam győződve róla, hogy a GITS a maga műfajában a legjobb, mert a legismertebb, stb. De ezek után még nem mondok le róla, köszi. Bár letölteni nem fogom, mert pc-n soha nem nézek filmeket, de legalább nyitott maradok rá.
--- Idézet vége ---
az lesz az első... szörnyű lett a szinkron/fordítás... érdekes, h a fansubberek sokszor jobb munkát végeznek...
ezt a haláli hullákat még nem láttam, de ezen ideje segíteni... mingyá keresek egy torretet...
off: nem látott valahol valamilyen bótban valaki egy olyan koax elosztót, amibe két kábel megy be, egy jön ki és lehet váltani közöttük? olybá tűnik az enyém végleg beadta a kulcsot... már vagy két hete hajtom, de sehol... ezen meg még egy made in ddr felirat villog úghogy most megint maradt, ha mozizni akarok antennakábel kihúz, helyére a vga kimenet (jobban mondva, mivel messze van a tv a szg-től, agy az az asztal mellé helyezett videóba megy be a kép és onnan a tv-re, h elég erős legyen a jel), anyázás mert alig találom el vakon a csatlakozóhelyet... ez ígynemmó...
avman:
kezit csonkolom...
inkább csak a legidősebb az akira ezen a CP/SF vonalon... a kor előnyökkel jár, de sztem a giccnek nagyobb a kultusza jelenleg...
avman, a hívő
Elf:
Khmm , üdv a jónépnek.. életem első "új" fórum beírás (na jó, csak nekem új... ) ha valamit nagyon elcsesznék, azért ezernyi bocs, bármilyen segítséget elfogadok.. (asszem ezt már egyesek ismerik a részemről.. ) szóval.. csak egy apró közbehörgés, legismertebb az Akira vagy Ghost in the Shell?? Na.....
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése