HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
regnar:
Szerintem legismertebb az Akira és utána jön Ghost.., bár nekem nem igazán tetszett, megvallom őszintén (Mármint az Akira).
Spidáj:
Nekem egyik kedvenc filmem lett
De az is nagyon jó mikor a srác visszajön és az Ed áll az ablakban:
-Áll kinn 1 nő!
-Milyen nő?
-Nem t'om.
Kimennek, +nézik.
-Hé hölgyem...
-Elnézést.
-HÉ ANYA!!! - kiabál Ed és +dobja 1 kővel
Oda néz a nő. Full zombi
Erre +szólal az 1ik srác felcsillanó szemekkel:
-EZ HULLA RÉSZEG !!!
6almas film,de nem hittem volna hogy ennyien látták
kaine:
--- Idézet ---melyiket? az újat, gits innocence? vagy az '95-öset? megvallom férfiasan az inno-n elsőre én is bealudtam...
--- Idézet vége ---
Hát most megfogtál. Azt, amit a Tv2 leadott néhány hónapja. De kösz az ajánlásokat és ezek ismeretében igazat adok: nem írom le a műfajt, csak eddig meg voltam győződve róla, hogy a GITS a maga műfajában a legjobb, mert a legismertebb, stb. De ezek után még nem mondok le róla, köszi. Bár letölteni nem fogom, mert pc-n soha nem nézek filmeket, de legalább nyitott maradok rá.
--- Idézet ---De 1szerüen zseniállis, hihetetlen poénok, mégcsak nem is olyan viccek amit minden második amcsi filmben elsütnek.
--- Idézet vége ---
Biztos azért sem, mert ez angol film.
Különben tényleg nem volt rossz, de én azért ennyire nem voltam oda érte, olyan 6/10.
Szerintem a legjobb jelenet az volt, mikor a zombik már elözönlötték az utcákat, ő meg még nem tudta és lement reggel a közértbe vásárolni. Az király volt.
Spidáj:
-Oké, elmegyünk anyámért , megöljük Philippet -Bocs Philipp- aztán elmegyünk July-ért (asszem Julynak hívták)...
-Mért megyünk el érte?
-Mert szeretem azért!Aztán ott maradunk.
-Az nem jó
-Miért nem?
-Mert ott nem tudok dohányozni. Ahol megbújunk ott 3 dolog legyen:tudjak dohányozni, biztonságos legyen, és ismerjük a helyet.
-Oké, akkor: elmegyünk anyámért, kinyírjuk Philippet - Sajnálom Philipp - aztán elmegyünk July-ért.Aztán idejövünk, de nem. Ez sem jó.
-Miért nem?
-Mert ide be tudnak törni.
-Ja igen, és kupi van.
-Na jó mi az a hely ami: dohányzó hely, biztonságos és ismerjük?
-A ... (és felcsillan a szemük)
-IGEN EZAZ! Akkor: elmegyünk anyámért , kicsináljuk Philippet - bocs Philipp - elmegyünk Julyért és irány a : WINCHESTER !!!!
A folytatásért és a +értéséért tessék +nézni a filmet !!!
regnar:
Jaja Porthos.
10/10
Kedvenc jelenetem, amikor a Queen együttes zenéjére verik a zombit.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése