HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (2162/2259) > >>

Spidáj:
Én mostanában volt párszor moziban:
Le a fejjel! :
nos nem mondom hogy rossz volt, de ha valaki odarohan hozzátok az utcán: TESSÉK ITT A JEGYEM NÉZD + HEYLETTEM INGYEN !!!  kiáltással> vagy lőjjétek le vagy csak spontán fussatok az ellenkező irányba.
A valaha készült legszarabb magyar film.
A fürészt még régebben láttam, csatlakozom kaine-hez: remek film.
Mikor a fickó elkezdi ********************************************************************************
******************* ( bocsánat arra gondoltam hogy mivel nem olyan új film semmi fontos infót nem mondok el még1szer sorry ) ajtót.
Elég durva befejezés.
Láttam az Átkot is.
Mivel 2 hülye haverommal néztem + folyton paráztattak hogy: JAJ MINGYÁR ÚJRA JÖN AZ ALBÍNÓ GYILKOS KUR*A MÁTÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!! és ehez kaptam 1 jó adag rángatás + nyálfröcsögést is > duplán para volt a film.
A csak lazánt tegnap néztem meg: hááát.. lapos kis amcsi limonádé de valami mégis van benne.Sőt kifejezetten jó. Nem is tudom mi teccett benne de nagyon jó kis mozi.
Főleg: DABU ő hatalmas karakter a filmben  
És bár régi film , nagyon tetszett: Egy kosaras naplója
DiCaprió-val.
Tudom most minden csóválja a fejét: ajj már +int dicaprióval jönnek, a gyerekarcú elkényeztett kis hollywood-i fütyivel.
De nagyon nagyot alakít a filmben.
Ja és még 1 Travolta film: Kiképzés
6almas sztori, még az utolsó 5 percben is jópár +lepő fordulat.
Nagyon ajánlom mindenkinek.

regnar:
Robotok ... Jaj jaj jaj.. Én már láttam.. sajnos. Újabb amerikai remekmű.

Meg magyarországon sajnos nem igazán vannak IMAX mozik... Pedig ez arra készült.

Elf:

--- Idézet ---ha esetleg végleg kútba esik, köll a ketvumen cuccos?
--- Idézet vége ---

kösz, kösz, kösz, de ajándékba (is) kellene, ami ugye érdekessen nézne ki..    De azért ajánlatod ne feledd, még a végén szavadon foglak..

Kaine: én a héten a gyermek-felemnek adok némi szórakozást, megyek megnézni a Robotokat..   ez van.

kaine:

--- Idézet ---Kaine, ha esetleg elöbb néznéd meg, mint én.. súgd meg, hogy milyen volt. Benned legalább megbízom....  
--- Idézet vége ---
Köszi, ez szép tőled! De tartok tőle, hogy e héten biztos kimarad...

avman:
hát a dire straits nálam is bejátszik... meg mondjuk pink floyd, ledzep (magára vessen, aki még nem hallotta stairway to heaven -t)
nekem inkább a 21. sz zenéivel van bajom... a 90-es évek zenei szempontból kiváló évtized volt...  grunge és egyéb alternatív rock + egy csomó metálirányzat jött létre (és persze vált történelemmé), olyan mára már fogalommá vált zenekarok tündököltek, mint a faith  no more, alice in chains, nine inch, radiohead (ők még ma is aktívak, ettől függetlenül a creep c. számuk topakárhány rocktörténeti klassziku), a cure legalább 4-szer oszlott fel és adott ki jobbnál jobb búcsúalbumot, a U2 legjobb két albuma is ezidőtájra tehető (joshua tree, achtung baby) ott volt az évtized legfurcsább albuma (történetesen filmzene, judgement night ahol olyan pársítások voltak hallhatóak, mint pearl jam + cypress hill, biohazard + onyx, slayer + Ice-T, house of pain  + helmet  és még sorolhatnám, azóta is minden zúzós film ezt meg a holló filmzenét koppintja) aztán 90-es évek derekán bejöttek a samplerek a gitárzenék mellé... és az is jó volt... gondolom ez az a pont ahol meguntátok az ömlengésem, úgyhogy abba is fejezem, mert a úgyis a paradise lost one second c. albumánál lyukadok ki...
ps: Elf, ha esetleg végleg kútba esik, köll a ketvumen cuccos? mert feltolom valahova, ha gondolod...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése