HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (2149/2259) > >>

avman:

--- Idézet ---avman, egy tipp:
Az .mkv-kat VirtualDub Mod-dal szét lehet szedni, aztán a kinyert feliratot Subtitle Workshop-pal olyan formátumra alakítod, amilyenre akarod. Még DVDMaestro-ba is képes exportálni (nem tom, mit használsz, azért emeltem ki pont ezt). Ezeket a szoftvereket egy helyről a VideoHelpről tudod leszedni, ahol egymillió tutorial is van rengeteg egyéb programhoz is. Mellesleg az oldalt mindenkinek ajánlom, aki PC-s videózással foglalkozik, akármilyen szinten.
--- Idézet vége ---
igen, most mosolyszünet lesz ezügyben, nekem megvan dvd-n az inno, kértem a feliratfájlt, de nem adták, mondván scriptet kiadni végszükség esetén, sebaj, kiszedtem (én sem ma kezdtem a szakmát hé  ), és úgy döntöttünk Zével, h az úgy nem kóser, jelenleg a subrip alapján történő javítása folyik (gyak. 60-70%-ban dolgoztuk át idáig a szöveget, bár még csak az első 30 percnél tartunk), ill az időzítés/tördelés abba történő áthegesztése az AvmanZ Stúdió berkeiben (így a csúszó projektek szarrá csúsznak), ez viszont valszeg felkerül a feliratok.hu -ra
off
szerintetek mennyire etikus egy feliratot akár engedély nélkül felhasználni (persze a forrás/készítők megjelelölésével) majd azt közkincéé tenni? mert ez fog történni (én ugyanis ha már belefeccölöm az időt...
amúgy ilyen "apróságok" zavartak" benne:
Arrived at target airspace. >> Megérkeztem a céllégtérbe
nem inkább: Beléptem/tünk a megadott légtérbe
Commencing data relay >> Adatátjátszás indul
Adatátvitel indul
crime screen >> helyszín
tetthely
Tartsd tőle távol magad. Ha vele kikezdesz,
akárhány életed van, nem lesz elég.
vs
Tartsd magad távol tőle. Ha kikezdesz vele, akárhány életed
legyen is, kevés lesz.
forensic: vizsgálati csoport, hát talán inkább törvényszékiek/helyszínelők
satöbbi
+ a hivatalos subrip (ami érdekes módon 70-80%-ban azonos a fansubbal, szóval kint is dívik a lopás) véleményem szerint egy gördülékenyebb és ponotsabb szöveget tartalmaz(hat), ezért is illene, h végigmenjünk rajta az alapján

regnar:
Ez nekem is feltűnt, hogy a képregény néhol egészen eltér a filmtől... Viszont a rajzai és a színei tetszenek...Hamarabb olvastam, mint a filmet láttam, és érdekes volt a kettőt összevetni.

Én továbbra is azt mondom, Elektra nekem nem jött be ...

killjoy:
Az Elektra nekem is tetszett, viszont a Constantine tényleg elég gyenge lett. Párhuzamosan néztem a filmet és a filmképregényt, és furcsa ilyet mondani, de a filmképregény SOKKAL jobb! Olyan jelenetek vannak a képregényben, ami a filmben nincs, de fontos lett volna és olyan jelenetek vannak a filmben, amit a képregényből kihagytak, de semmi komoly szerepük nem volt.

A Kör 2 nálam szintén hatalmas bukta, sőt eljutottam odáig, hogy az eredeti Ringu-t is megnézzem, és aki azt mondta anno, hogy a Kör csak egy gyenge utánzása az eredetinek, az nem normális. Én speciel szét untam magam a Ringu első háromnegyed óráján. Unalmas, lassú és szinte semmi sem történik.

Sajnos ugyanígy gyengécskére sikeredett a Suspect Zero című film, ami pedig egy érdekes új ötlettel állt elő: egy sorozatgyilkos, aki sorozatgyilkosokra vadászik. De valahogy ezt is sikerült elszúrni.

Viszont ami istencsászármegagigahiperszuperhűdenagyonnagyonjó, az a SIN CITY! Még csak az első egy órán vagyok túl, de teljesen a hatása alatt vagyok! Rodriguez végre megint csinált egy jó filmet. (Az uccsó kettő szerintem a Desperado és az Alkonyadtól pirkadatig volt, azóta csak selejtet csinált futószalagon.) Az első, ami már a film elején eszembe jutott, ahogy monologizáltak az események alatt a szereplők, az a Max Payne volt. Aki azt a játékot szerette, az ezt IMÁDNI FOGJA! Aki meg jó képregényfeldolgozásra vár, az vegye elő a C4A-n fent lévő Sin City képregényt és a Fekete-Fehér első számát, nagy döbbenetek fognak kiülni az arcára!

kaine:
Elektra: jó!  

Schmatzy:
avman, egy tipp:
Az .mkv-kat VirtualDub Mod-dal szét lehet szedni, aztán a kinyert feliratot Subtitle Workshop-pal olyan formátumra alakítod, amilyenre akarod. Még DVDMaestro-ba is képes exportálni (nem tom, mit használsz, azért emeltem ki pont ezt). Ezeket a szoftvereket egy helyről a VideoHelpről tudod leszedni, ahol egymillió tutorial is van rengeteg egyéb programhoz is. Mellesleg az oldalt mindenkinek ajánlom, aki PC-s videózással foglalkozik, akármilyen szinten.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése