HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (2148/2259) > >>

Elf:

--- Idézet ---Ja, a Csak lazán igen gyenge film...
--- Idézet vége ---
 valahogy a bemutatókat látva elment tőle a kedvem... asszem megvárom, míg tékából kivehetem...

Kaine kedves... most aztán jól szétpukkasztottad rózsaszín álmaim.. aszondod, nem járna jól Matt Elektrával.. azért én megnézném azt a meccset.. határozottan feldobná a hangulatom      

Porthos: kihagytad a humort! Volt némi gúnyos felhangja néha, és  én komolyan vihogtam, amikor Az Alvilág Fejét lelúzta...  

Spidáj:
Nekem nagyon teccett a Constantine film.
Sőt éjjel letöltöttem a constantine játékot is.
Nagyon király!
Ajánlom mindnekinek.
A grafika, a zene, a hangulat, a fegyverek, minden.
Nagyon ott van!

kaine:

--- Idézet ---azért imádkoztam/imádkozom, hogy keblenc Fenegyerekem és a harcias természetű Elektra újra összekerüljön Hálivúdban egy közös szösszenetre...  
--- Idézet vége ---
Hát, nem járna jól Matt. Az első találkozáskor is alig verte meg Elektrát (ha egyáltalán), amit azóta tanult ez a lány, szerintem esélye se lenne Fenegyerekünknek ellene.    Nekem a film hangulata nagyon tetszett, meg kéne nézni még egyszer...

Ja, a Csak lazán igen gyenge film...

Elf:
Nos, régi téma de azért..
Egy szusszra megnéztem Constantine-t és az Elektrát. Mivel Constantine-témában teljesen szűz vagyok, nekem tetszett a film. Jó, nem hagyott bennem túl mély nyomot, de azért bejött.. és utána becsücsültünk az Elektrára. Hűűűha... először baromira háborgott a romantikus vénám, hogy a szóban forgó hölgy belezúg egy pasekba (mentségére legyen, nem rossz hím egyed, már a Vészhelyzetben is összetört néhány szivet) de aztán gyorsan elfeledtem sérelmem. De végül megint előjött a romantikusabb énem, és (bár csak halkan suttogva merem bevallani) azért imádkoztam/imádkozom, hogy keblenc Fenegyerekem és a harcias természetű Elektra újra összekerüljön Hálivúdban egy közös szösszenetre...  
Na jó, most hogy kellően sokkoltam a pasikat itten a szirupos álmommal, elhúzok..

Schmatzy:
A közkinccsé tételről nem tudok nyilatkozni, de gyakorlatilag a usteam-es SAC feliratokat én is 60%-ban megdolgoztam, mielőtt korongra égettem volna őket. Szerintem nem gáz, bár erről leginkább az eredeti szöveg alkotóját kellene megkérdezni.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése