No, akkor pár új cím a megnézésre érdemeses kategóriájából:
Honey - Jessica Alba hipp-hopp tinci-tánci filmje. Semmi nagy mondanivaló, csak kellemes zene (bár nem vagyok nagy hipp-hopp fan, de ezek a zenék bejöttek), jó nők (lányoknak: vannak benne jó (azt hiszem ) pasik is), látványos táncelemek (amikor a kiscsávó pörög a fején a sikátorban, az pl. nem semmi). Igazi kellemes másfél órás kikapcsolódás az ölős-b...szós-kardozós filmek világából.
Sztárra bukva - Szintén könnyű limonádé, semmi nagy durranás. A nem éppen nők bálványa pasi megismerkedik/beleszeret/összeveszik/kibékül a filmsztárral és végül happy end De valahogy működik
Lehet, hogy már említettem: Randiguru - Meglepően jól sikerült romantikus vígjáték. És a "férjek gyöngye" is nagyszerű benne, nem beszélve a főhősnőről
SIN CITY!!! - Ehhez semmi hozzáfűznivalóm nincs. TÖKKKKÉLETES! Kötelező darab! Még a mellékszereplők is nagyoooon... Elijah Wood, mint vérgőzös sorozatgyilkos (és a halála az egyik legbrutálisabb gondolat, amit mostanában láttam filmen!), Jessica Alba, mint dögös gogo táncos... ZSENIÁLIS!!! Bár remélem nem csinálnak neki folytatást, mert attól nagyon félnék, hogy már nem lenne az igazi. Bár, ha Frank Miller igazán összeszedi magát és nem a producerek fognak dönteni a film milyenségéről, akkor hajrá!
Blade Trinity - ELKERÜLNI MESSZIRE!!! A LEGSZ@RABB MARVEL FILM, AMIT LÁTTAM!!!