HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (214/2259) > >>

turkia:
Nem tudtam, hogy korábban is gáz volt a forgatáson, annyira nem követem a filmes híreket. Szerintem csak azt olvastam, mikor a csaj nyilatkozott.
Nekem bejön az Apokalipszis, bár tagadhatatlan, hogy messze az Elsők a legjobb rész. Sőt, nekem az a valaha készült legjobb szuperhősös film. Fassbander és Bacon nagyot alakítanak és a képi világ is elég tartózkodó, ha szabad ilyet írnom repülő emberekről szóló filmről.

Huh, nekem a dizni nagyon rossz ómen és az érdeklődésem végét jelenti (nem tudom pontosan, hogy jöttek ki Bosszú Angyalai-filmek, de sztem csak az elsőt láttam, meg az Ultron elejét, így részletekbe menően azokról nem tudok nyilatkozni), szóval ha "rossz" is lesz az X-Men 4., nekem még mindig jobb lesz, mint a "jó" Bosszú Angyalai. Ízlések és pofonok.  :lol:

Mondjuk nem izgatom magam annyira, mint mondjuk az Apokalipszisra várva előtt, mert perpill nem ezekre vagyok ráállva, hanem a Dallas eredeti sorozatára, meg a Voltron rajzfilmre.  :cool: Ja, meg tolom a Warcraft 2-t retróból, szóval filmeket most annyira nem nézek.  :brow: Amit nagyon várok viszont (JP-rajongó vagyok), az a Jurassic Park 6 lesz (vagy JW3), de az még két év, ha igaz. :rolleyes:

Aldarion:
Mérgezett légkör? Amikor elkezdték csinálni, még híre se volt a Disney/Fox egyesülésének, ráadásul már az első tesztvetítések során is katasztrofálisnak minősítette a tesztközönség - ezt még az Apokalipszis sem kapta meg -, ennek köszönhető, hogy noha már 2017-ben végeztek a forgatásával, a tavalyi év jó részében utóforgatásokat csináltak hozzá, a bemutatót meg először 2018. novemberéről 2019. februárjája, majd júniusára tolták el. Szerintem ez elég aggasztó, pedig szeretem az X-ment és szeretném is, hogy jól sikerüljön, de elég szkeptikus vagyok vele szemben az előzmények alapján.

--- Idézetet írta: turkia - 2019. Április 24., 06:40:05 ---Szerintem az utolsó jó X lesz, mielőtt a dizni elkezdi gyártani a sajátjait. A Főnixet alakító csaj is vmi hasonlót mondott.

--- Idézet vége ---
Az a baj, hogy Sophie Turner szerint az Apoklipszis volt a széria eddigi legjobb darabja - ő ugye abban debütált -, úgyhogy az ő lelkesedését azért kezeljük fenntartással.

Az meg hogy a Disney átveszi a stafétát nem feltétlen rossz dolog. Persze, úgy fájó, hogy sok bejáratott arcot le fognak cserélni, viszont sok előnye is lesz a dolognak.

turkia:
Szerintem az utolsó jó X lesz, mielőtt a dizni elkezdi gyártani a sajátjait. A Főnixet alakító csaj is vmi hasonlót mondott. Szóval a magam részéről ezt még mindenképpen megnézem, bár szerintem ebben a mérgezett légkőrben már nem tudtak olyan jót csinálni, mint az előző 3 zseniális rész. Kevin Bacon Sebastian Shaw-ja Sidious után az egyik kedvenc filmes gonoszom.  :D

Kayamiel:

--- Idézetet írta: roberto - 2019. Április 23., 21:02:38 ---Nos, ki mit vár majd az X-men széria újabb darabjától, a Sötét Főnixtől?

--- Idézet vége ---

előzetes alapján azt mondom hogy jó lesz, jobb mint az Apokalipszis  :m-phoenix:

roberto:
Nos, ki mit vár majd az X-men széria újabb darabjától, a Sötét Főnixtől?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése