HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Kayamiel:
Elmebetegség, én tuti nem nézem :o
--- Idézetet írta: gabo - 2019. Április 24., 20:58:37 ---Ezt nézi majd valaki??
--- Idézet vége ---
gabo:
Ezt nézi majd valaki??
KiD:
A Disney-t én is szoktam szidni, de nem elsősorban a minőség miatt (bár nálam csak minden harmadik-negyedik MCU filmjük merészkedik fel az "átlagos, de szórakoztató" kategória fölé), nekem szimplán sok, hogy megették a Lucasfilmet, a Marvelt és a Foxot, nem egészséges ez a piacnak és a filmgyártásnak sok szempontból sem. Persze ez is nézőpont kérdése a Sonynál például akkor is képtelenek lennének mostanában egy épkézláb filmet összerakni, ha az univerzum kulcsát megkaphatnák cserébe, szóval ehhez képest Mike Egér terjeszkedése nem is nagy ügy. Ettől még káros.
Sepi:
Sajnos én se várok semmi jót ettől az X filmtől. Hiszen ahogy Aldarion is mondta, annyi rengeteg probléma volt a film előéletében, hogy az is csoda, hogy végül eljutott a mozikba. Így max meglepni tudnak, ha mégis jó lesz, de ebben kevésbé hiszek. Az hogy esetleg később mi lesz, hogy beépítik-e az MCU-ba, az még nagyon távolinak tűnik. Ártani nem fog a franchise-nak. Legalábbis, ha Pókemberből indulok ki, akkor nem látom azt, hogy ne lenne még potenciál egy másfajta X-Men felállásban. Mert azért azt is ismerjük be, hogy egy-két színészt leszámítva, a többi nem hagyott nagy nyomot az emberben, és tuti, hogy sok ember nem fog könnycseppet hullatni értük.
Azt is egyre jobban látom manapság, hogy divat szidni a Disney-t, pedig azért nem egy példa mutatja, hogy tudnak új életet és lendületet vinni egy-egy projektbe. Itt inkább max azzal nyúlhatnak mellé, ha nem a megfelelő emberekhez jutnak a produkciók. Mert például Abrams (és gárdája) bármennyire is zseniális alkotó, és nem egy filmet tudott fantasztikusan megcsinálni, sajnos a Star Wars nagyon nem az ő terepasztala. Azt sikerült totálisan kinyírniuk, de azt is hozzá kell tenni, hogy az SW rajongókat a legnehezebb kiszolgálni, nagyon kényes terep az övék, mert nincs két olyan rajongó, akik ugyanazt várnák el egy filmtől. Viszont például Fiege bebizonyította, hogy nála jobb ember kezébe nem kerülhettek volna a Marvel filmek, hiszen sikerült egy olyan univerzumot létrehoznia velük, ami egyedülálló a filmek világában. És gondolom, hogy ha arra kerül a sor, akkor az X-Men és az F4 is hozzá fog kerülni, így semmi aggódásra utaló jelet nem látok ezügyben. Amúgy én első körben jobban örülnék ha az F4 kerülne előbb be az MCU-ba.
KiD:
Én az Apokalipszist elég hátra raknám a legjobb X-filmek listáján, de az Elsőket se tenném az élvonalba. Kinek a pap, kinek a papné. :) A Sötét Főnixtől nem igazán várok semmit, viszont szerintem a Fox/Disney összeolvadás a képregényekhez hasonlóan nagy dilemma elé fogja állítani a filmeseket, mert az X-ek akkor működnek a legjobban, ha közük nincs a fő Marvel-sodorhoz. Az MCU-ban is mindenki imádja a szuperhősöket, érdekes lesz ebbe a világba beleszuszakolni azokat, akiket elvileg kitaszít a társadalom. Szép, izgalmas feladat. :)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése