HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (2117/2259) > >>

Schmatzy:
Killjoy, most olvastam, hogy mennyire ellágyultál a Figyelőben az Idő uraitól. Esetleg felajánlhatok egy 450M-ás, 352*288-as, tűrhető minőségű videót? Jobb híján...

kaine:

--- Idézet ---A másik nézhető Dacascos film (szerintem!) a Farkasok szövetsége volt. (Bár igaz, hogy ott csak mellékszerepet kapott, de a csendes indián jól áll neki
--- Idézet vége ---
Az nekem is tetszett és tényleg jó volt benne. Ráadásul ugyanaz rendezte, aki most a Silent Hill filmet fogja.  
De különben van egy-két normális filmje még ennek a srácnak, legalábbis elég ügyesen bunyózik benne. Még egy Martial Law (a Harc Törvénye) részben is felfedeztem egyszer, amikor Sammo Hunggal verekedett a végén.

A Galaxis Utikalauz szerintem nem volt rossz filmen. Amennyire nem lehet ezt a könyvet visszaadni filmen, annyira jól megcsinálták.

VTomi:
Beépített szépség 2.-t múltkor megnéztem én is, hát, első tíz perc még nem olyan gáz, bár éreztem a veszélyt, hogy az első rész poénjait akarják ismételni, (ráadásul a gyengébbeket, a horkantós röhögés harmadszorra már tök nem vicces, a mikróajtón meg már az első részben se nevettem), ami meg utána jön, az egy óra teljes borzalom, egyetlen mosoly nélkül megy a Barbie-babás irritáció.Ezen a ponton majdnem úgy döntöttem, elhagyom a mozitermet, de azért kihúztam. A film onnantól kezd nézhető lenni, hogy Sandra Bullock kezébe veszi a nyomozást, a transzibáros jelenttől kezdve pedig már élvezhető. Bár a befejezést nem értettem, mivel múltkor egyetlen szépségversenyes fellépés után felismerték, most meg egy évig cicáskodott, szóval nemtom, hogy akar megint ügynök lenni...Na mind1. Mindent összevetve 3/10.
Az első rész viszont nagy kedvencem, én azon huszadszorra is tudok mindig röhögni.

regnar:
Ha kisebbre tették számítógépesen, akkor mekkora lehetett eredetileg    

azóta mégegyszer megnéztem. és tetszik. Tökre nem kell rajta agyalni.. elő kell hozni a gyereki ént aztán hadd pörögjön. Az unokahúgommal néztük meg, neki bejöttek a hülyeségek, nekem is, de ha nem alkkor még mindig ott van a jó kis rockzene a régi időkből.. Az egyész film olyan mint néhány klipp összefűzve, közte némi szöveg.. no persze erősen lesarkítva. Ja és nem lepődnék meg, ha egy-két hónapon belül az EA (Electronic Arts) kijönne valami Herbie-s játékkal, vagy beleillesztené egy kiegészítő keretében a Need For Speed - Underground valamelyik részébe.
Ami zavart, hgoy a Nascar versenyen csak Chevrolet-ek mentek - nyilván nem tudtak szerződést kötni a Forddal....

Ami nagyon tetszik benne, hogy nem akarták túlspilázni a dolgot, azt hozzák, amit a 70-es években láthattunk. Akinek akkor tetszett, annak most is fog.. akinek meg nem...

avman:

--- Idézet ---Akkor én is bedobok egy filmet. Az új Herbie (Kicsi kocsi) mozi.
--- Idézet vége ---
még nem láttam, csak olvastam valahol, h a főszereplő csajank a dizninél digitálisan kicsinyítették a melleit (persze pár milla dollárból), h ne legyen a filmben  a  valt disznajihoz méltatlan csöcsös szexuális vonzat. újabb ismérve h hálivúd megérett egy tökönszúrásra.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése