HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
regnar:
No egy kis adalék rávezetésként, ha valaki úgy döntene, hogy megnézi a Kommandót. Én kb 30-szor láttam már (minimum) és találtam benne pár bakit, amik inkább viccesek, de semmiképpen nem zavarják a "műélvezetet", és számomra még kultikusabbá teszik a filmet, amelyik az egyik kedvencem.
A végső akció, amikor megrohamozza a házat. Érdemes megfigyelni: (ja és aki esetleg még nem látta a filmet - van ilyen? - szóval SPOILER VESZÉLY - Lehetséges történetelemek:
1. A főépületek felrobbantása. Látványos pirotechnika, de figyeljük csak meg a katonákat.. bábok. Ezerrel felrobban mellettük az épület, azok meg tíz centire a faltól állnak, mint a cövek(Na jó beremegnek, ami tovább fokozza a bábu hatást) (legalább 4 bábú) premier plánban.
2. Az első gránát eldobása. amikor Svarci átrobbantja a rakétavetővel a kaput és a házból elkezdenek kifutni a katonák. Gránát eldob és felrobban két katona között. Azok nyomnak akkora szaltót, hogy ihajj, de közben a földről lövik fel őket, és a hidraulikus emelők lapja ottmarad, simán látható kb 2-3 másodpercig.
3. A géppuska. Főhősünk megszerzi az M60-ast (szerintem az) és ezerrel írtja az ellent. De figyeljük meg a töltényeket. nincs olyan vágás, ahol arányosan fogyna. Hol hosszab, hol rövidebb, már van ahol majdnem elfogy, aztán kb egy méteres, aztán 15 centi, aztán 50 aztán 75, aztán 20 stb... Szó szerint egyetlen vágás sem azonosan arányos... Sőt a végén már töltény nélkül lő...
Ami nem látható, csak ha kikockázzuk. Egy fickó fél fejét ledobja egy körfűrész lappal. Eldobja, vágás, majd látjuk az ürgét, és a dróton húzott fűrészlapot, aztán amikor egészen közel ér a fickó fejéhez, elkezdik egy másik dróttal lehúzni az előre elkészített maszk egyik felét a fejéről.. Csak kb fél másodperccel hamarabb. Ez a filmen nem látszik.. csak érdekességként.
Vlad:
Így van, arra gondoltam
avman:
volt az ikrekben is. még a legelején, mikor leszátt a repülőről asszem. méghozzáa bicepszet.
kaine:
A Herkules New Yorkban címűben volt, hogy Schwarzi plakáthoz mérte magát. De Stallone is visszaadta neki valahogy, emlékszem.
Vlad:
Ha jól rémlik, az Ikrekben is volt egy Rambo poszter, amihez Schwarzi "odamérte" magát
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése