HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
killjoy:
Stallone és Schwarzenegger, a két legendás akcióhős, akik soha nem hagyják ki, ha ugrathatják a másikat a filmjeikben.
Gondolok itt az Utolsó akcióhősben feltűnő Terminator 2 plakátra Stalloneval, vagy a Pusztítóban megemlített Arnold Schwarzenegger Elnöki Emlékkönyvtárra. Ki tud még hasonlókat?
letsgo:
--- Idézet ---Akkor már inkább az Állj, vagy lő a mamám.
--- Idézet vége ---
Azt én is imádtam! Stalonéval a Rockit! Bár már amikor elkezdték elhúzni, akkor már nem annyira kedveltem!
kaine:
Én régebben utáltam Stallonét, nagyképűnek hittem. Akkor jött a T&Cash és a "Mi van, Rambonak képzeli magát?" "Rambo... az egy buzi." volt az a pillanat, amikor más szemmel kezdtem nézni rá. Azóta kedvelem. A Rambo 1, a Cliffhanger, a Daylight mind nagyon jók voltak. Az Oscar jobb volt Funestől, tőle láttam előbb, biztos azért. Akkor már inkább az Állj, vagy lő a mamám.
A Red Sonja nekem régebben se tetszett, ahogy a két Conan film sem, hiába voltak odáig érte sokan.
regnar:
Tango & Cash nekem is tetszett. Nem is annyira az akció rész (bár az sem volt rossz), inkább a humora. Stallone-val az igazi nagy kedvenc (sok van és persze a Rambokat nem számolom ) az Oscar. Szerintem az egyik, ha nem a legjobb filmje.
Arnolddal meg most szereztem meg a Vörös Szonját. Hááááát. a gyerekkori emlékek megszépítették a filmet. Mostanra valahogy megkopott a varázsa...
kaine:
A (Fantom) Kommando volt az egyetlen Arni film, ami tetszett akkoriban. Nem szerettem a kommandós filmeket. De ez jó volt. Stallonét meg még később kedveltem meg és csak a Tango & Cash-sel, de ez a Kobra is jó volt.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése