HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (2089/2259) > >>

Schmatzy:
Ha már Alien díszdoboz: tudtok arról valamit, hogy megint kapható-e kishazánkban? Amikor legutóbb néztem - július környékén - akkor még mindig hiánycikk volt.

Spidáj:
Ha már batman
+néztem a batman beginst (szam már nagyon ajánlgatta   ) és nem is ok nélkül.
Nekem nagyon teccett.
Akik a legjobban eltaláltak benne:
Alfréd
Mr. Fox (asszem így hívják ott Morgan Freeman-t)
A rendőr (nem ugrik be a neve   )
És madárijesztő

Egész film nagyon jó
nekem teccett

Ja és leszedtem az 1989-es batman-t
az is naggggggyon jó    

regnar:
Köszi az info-t Schmatzy. Bevallom férfiasan, hogy az extra DVD még kimaradt... de újabb ok, hogy végigböngésszem.

DE ha már DVD. Hallottátok - (szerintem már igen) -, hogy nemsokára jön BATMAN díszdoboz? Nekem nagyot dobbant a szívem, aztán mostanában kicsit fogy a lelkesedés, hogy megtudtam, az extrák jó része videoklipp, meg eddig ismert forgatási videoanyag. Így már nem tudom, hogy megéri-e majd megvenni, hiszen, ha jól tudom, a filmekbe sem kerülnek extra jelenetek - valamikor olyat is hallottam, hogy 3. részt 150 percesre bővíti a rendező, de abból azt hiszem nem lett semmi.

Szóval igazából nem kecsegtet túl sok jóval a dolog, (Jó persze digitálisan újrakevert kép + hang, csak nem tudom, hogy ezért érdemes-e majd kiadni bőven tízezer forint feletti összeget.), de ha valaki tud valami extra infot, akkor jelezze, mert most kicsit le vagyok törve...

Mondjuk nekem az Alien díszdobozos kiadás nagyon bejött, főleg, hogy 8 filmet kaptam a pénzemért, és egy extra DVD-t. Bárcsak a BAtman is ilyen lenne, de erre kevés az esély.

Ja és CÁPA rajongók, érdemes keresni a 30 éves évfordulóra kiadott DVD-t. Viszonylag elfogadható áron, azaz nem az 5-8 ezres újdonság kategóriában (4000 forint alatt, ahogy láttam érdemes körbenézni több helyen, pl tecsoban láttam 3100-ért, Madaras tesco-ban pedig 3990-ért de szerintem üzlete váltogatja) beszerezhető, akár nagyobb multikban is (szerintem érdemes várni, hogy a Budget kategóriába kerüljön    ). Szépen felújított kép, és kellemes hang.

Schmatzy:
Van, Spielberg mindenképp mást akart, nem Fordot, mert nem akarta, hogy a végén Ford a Spielberg-Lucas házaspár házicicája legyen. Úgy döntött, hogy Tom Selleck, de ő a Magnum miatt kiugrott, és az idő szűke miatt nem maradt más rá, csak Ford. Forrás: Indy DVD extrái, ha kell, felrakom valahova a kérdéses filmrészletet.

regnar:
Hát szerintem az igazat nem fogjuk megtudni soha.. Én pl olvastam olyat is, hogy Lucas "protezsálta" be, mivel ő is szorosan kötődik a Jones filmekhez és a csillagok alatt megkedvelte. Sőt a birodalom és a frigyláda annyira közeli egymáshoz,annyira egybefolyik készítésük, hogy abban az egy-két évben Ford le volt kötve rendesen Lucas által...
Én magamban a jelentkezettet fogadtam el, mégiscsak jobb, mintha abban hinnék, hogy a rendezői kanapé segítette a szerepre   Persze lehet, hogy van rá hivatalos verzió, csak utána kellene járni...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése