HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
szam:
--- Idézet ---Jackie Chan-ról viszont nem tudom használ e.
csomóan mondják hogy használ, de én simán elhiszem hogy nem.
--- Idézet vége ---
Hát igen... mindig ez a kérdés: vele, vagy nélküle?
Spidáj:
Hát ilyen téren chuck norris se piskóta ember
hisz ő olyan erős és jó harcos hogy elég csak 20 centire az arcodtól rugnia és már el is esel
Jackie Chan-ról viszont nem tudom használ e.
csomóan mondják hogy használ, de én simán elhiszem hogy nem.
Az az ember télleg fantasztikus dolgokat tud müvel még így 52 (asszem annyi. kaine?) évesen is !
szam:
-Miért Steven Segal a legjobb színész?
-Mert mindent el tud játszani ugyanazzal az arccal.
-=bocs regnar=-
regnar:
Látta már valaki Steven Seagal egyik legújabb filmjét a Today You Die-t?
Én most néztem meg. Ajánlom mindenkinek. No nem azért, mert annyira jó, hanem mert látni kell azt, hogy hova jut egy ember, aki nem veszi észre, hogy már nem "alkalmas" arra amit csinál. Soha nem tagadtam, hogy nagy Seagal fan vagyok, mindig reménykedve néztem az új filmjeit, hátha.. de a Lángoló jégtől csak lefele vezetett az út. És azt hiszem - legalábbis számomra - itt a vége.
Egy ember, mint Seagal, aki lényegében a "testéből élt" - ez persze jó értelemben, és most szégyelli a testét. Meghízott, és ezt palástolni próbálja. a filmben 30 fokban is felhúzott dzsekiben, sőt a nője mellett az ágyban reggel felkelés: asszony kombiné, Seagal vastag kapucnis pulóver, hogy ne lássuk mekkora hasa van.. Szánalmas. De ezen még túltenné magát az ember nagynehezen. Aztán az akciók, amiket ha kikockázunk simán látszik, hogy bizony kaszkadőr verekszik helyette - oké, rendben. Viszont a következő jelenetnél ledobta az agyam az ékszíjat. Jelenet: Seagal lejön egy lépcsőn. Simán, lépkedve... CSAKHOGY ezt is kaszkadőr csinálta helyette!!!!!! Kikockáztam nem egyszer. Kész.
Szóval azt hiszem a következő filmjét már nem nézem meg.. pedig erre az évre még kettőt forgat.. Csak nem tudom, hogy maradt-e még rajongója.
Porthos:
A STAR WARS jön, és abban biztos lehetsz, hogy lesz 6-os extra kiadás.. jópár változatban . Viszont azt hallottam, hogy Amerikában az SW EPIII lesz az első film, ami csak DVD-re jön ki. Tehát nem lesz VHS megjelenés. Persze itt Európában lesz. Bár ebből nem tudom, hogy mennyi az igazság.
Spidáj:
Én annak örülnék ha a rémálom az elm utcában sorozatot adnák ki dvd-n.
Bár az első 2 rész volt az ami nagyon teccet. a többi eléggáz volt de nem olyan vészes.
Kiváncsi vok hogy mikor a sith-ek bosszuja kikerül dvd-n (vagy már kikerült? ) jelenik e DÍSZDOBOZOS MIND A 6RÉSZ csomag
Ja és még Superman sorozatnak is örülnék !
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése