HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (2087/2259) > >>

Spidáj:
én +néztem!!!
nekem nagyon teccett.
bár az elején depp szinkronja szörnyü volt
de aztán +barátkoztam vele  

regnar:
Ma a TV2-n 21.50-kor Álmosvölgy legendája.

Mivel van aktualitása a dolognak    gondoltam szólok  

(Vasárnap meg az RTL-en Freddy feltámad: az új rémálom - "B" horrorkedvelőknek kötelező     )

kaine:
Jackie most 51 éves (1954-ben született) és egyetlen hongkongi filmjében sem használt kaszkadőrt (lévén, hogy ő az egyik legjobb, nem volt szüksége rá- a legelső kaszkadőr Oscaron kapott is egy életműdíjat érte), viszont mióta Hollywoodban forgat, használ. De nem jószántából, csak a producerek ragaszkodnak hozzá, mert féltik a pénzüket. De tényleg le a kalappal előtte.      

Schmatzy:

--- Idézet ---Amerikában az SW EPIII lesz az első film, ami csak DVD-re jön ki. Tehát nem lesz VHS megjelenés. Bár ebből nem tudom, hogy mennyi az igazság.
--- Idézet vége ---
Én ezt a Voxból (x) tudom, márpedig ők nem szoktak csak úgy összefirkálni mindent. Lucasból meg a VHS hanyagolását simán kinézem. Úgyhogy sztem a hír igaz.

regnar:
Szam:

Ugyan már   . Hiszen mindenki tudja, hogy Seagal az ezerarcú színész  Egy karatézó Jim Carrey.

Tény, hogy aki szerette az nem a remek mimikáért, és színészi játékért tette azt    Viszont voltak jellegzetes testtartásai. pl a pisztolyt mindig ugyanúgy tartja minden filmjében.

Jackie Chan-t nem tudom.. mintha a 80 nap alatt a föld körülben a "sámlis" jelenetnél használt volna, de lehet, hogy csal a szemem, mert elég életlen volt a kikockázásom... Róla amúgy tutira elhiszem, ha azt mondják, hogy nem használ, ha meg használ is jól leplezi, mert nem nagyon venni észre, bár talán egy szakértő (Kaine) többet tudna erről mondani, esetleg. Meg azért ő odatett néhány szép kaszkadőr nélküli jelenetet  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése