HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Spidáj:
Harry Potter és a Tűz Serlege
100%
Valami eszméletlen film!!
A többi 3 a nyomába se ér pedig mindet imádom. A film körülbelül 2 és fél órás akárcsak a többi, de egy pillanatra se untam meg. A másik 3 filmnél volt hogy már tekertem volna tovább, ráadásul ezt angolul néztem és pár részt nem is értettem teljesen mégis magával ragadott az egész. Még az sem zavart hogy nagyon sok részt kivágtak (a kviddics világkupát szinte teljesen). RémSzem Mordon karakterét nagyon eltalálták pár nekem kicsit agresszív-idegbetegnek tünt . De pl Cedric, Cho, nagyon tetszettek. A Patil ikrek kevésbé. Voldemortot tökéletesen eltalálták, mindig ilyennek képzeltem. Az akció jelenetek (pl.: első próbán mikor a sárkánnyal szarakodik, na az valami iszonyatosan jó!!!), a víz alatti jelenet már kevésbé volt király mer nagyon +vágták és kb 2 perc volt az ami a könyven kb 30 oldalt kitett. De pl.: a szomorúbb részek (mikor visszatér a temetőből, vagy utána az ünnepség, vagy a 2 iskola távozása) nagyon tetszenek.
Az egész film kicsit borúsabb hangulatú mint a 3. (az első 2-nél meg sokkal), a zene is ehez illik. Nagyon jó a zenéje.
De azér volt 1-2 jelenet amit kihagytam volna
SPOILER
Pl.: a karácsonyi bálon a RAMONES - külsejü rock banda: ARE YOU READY!! és roxfort diákjai nagyban csápolnak a rockkoncertre. A kis Flitwick professzeort (kb 90 centi magas) +szörföztetik
SPOILER
Hermione gyönyörűbb mint valaha
Cho se csunya.
Egész filmet imádom
Már alig várom hogy moziban is +jelenjen !!
szam:
Hát, én ezekből csak az Indul a bakterházat láttam... de ebbe a kategóriába tartozik az Egészséges erotika című film is... az brutál!!!
Porthos, ne aggódj, majd kinövöd!
Az új Tüskevárról csak annyit tudok, hogy Matula bá Kovács Lajos lesz - Argóból a Tibi , de én nem várok tőle sokat. Nem értem mi mostanában (utóbbi néhány év) ez a nagy remakelés itthon, a kóklerkedést meghagyhatnánk Hollywoodnak
Ja, már emlékszem... A helység kalapácsát olvastam, tetszett, különösen ez a rész (kikerestem )
--- Idézet ---Vitéz Csepü Palkó,
A tiszteletes két pej csikajának
Jókedvû abrakolója,
Így adta bizonyságát
Ékesszólási tehetségének:
"Bort!"
--- Idézet vége ---
(maj'nem)
Spidáj:
a helység kalapácsát láttam még anno a filmmúzeumon.
nem mondom hogy zúzza nálam a tapló télapot, de nem olyan rossz
bár én eléggé más generáció vok szal számomra ez sosem tudna 1 JÓ film lenni. sorry ha most vkit +bántottam vagy vmi
regnar:
A grimmeket már lehúztam, szóval ahhoz most nem tennék hozzá
Schmatzy
A Clone wars harmadik évadában( Abban az 5 részes sorozatban, amelyet közvetlenül az EPIII előtt mutattak be. Ebben egy rész nem 3, hanem 12 perces, így jön ki erre is az egy óra), egy idegen faj hangja a magyar. Ezerrel nyomják a magyart, miközben Anakin és a többiek nem értik, mert "idegen" bolygó nyelve.
Ma megnéztem a Revolver c. filmet. Guy Richie rendezte, de ettől még nem kellene jónak lennie . De nekem tetszett. Ray Liotta-t is láthatjuk benne. Kicsik skizofrén a történet, agyalni kell rajta, hogy most mi is történik, nem lesz kultuszfilm az biztos, de nem rossz.
Meg előkapartam a régi videokazikról digitalizált magyar filmjeimet. hmm ha hülyeségről volt szó, vagy komoly dologról, azért nem kellett soha a szomszédba, vagy az agyonistenített hállívúdba menni . Tegnap este bekezdtem az Indul a bakterházzal. Azt hiszem nem kell ecsetelnem.. Aztán Tizedes meg a többiek. szerintem az egyik legjobb magyar vígjáték. A klaszikus elemekre épül, remek színészekkel, számomra megúnhatatlan, ja és persze az oroszok már a spájzban vannak. Aztán jött a Legényanya. No azt hiszem ezt sem kell bemutatnom senkinek. A gondolkodjuk Béláim még a reklámkészítőket is megihlette és eza film különösen kezdves, hiszen a tőlünk alig 30 kilóméterre játszódott a története.
Ma(És lehet hogy holnap, mivel 4 órás összesen) pedig a Tüskevárat fogom megnézni,Nemrég hallottam, hogy újraforgatják, de Matula bácsit azt hiszem nem lehet felülmúlni.
De a hétre még beterveztem Gyula vitéz télen-nyáron. nem tudom ki látta közűletek, de csak ajánlani tudom mindenkinek. Valamint a Helység kalapácsa, a Petőfi mű tv-s feldolgozása zseniális színészekkel (Major Tamás, Bessenyei Ferenc, Garas Dezső, Agárdi Gábor, Gobby Hilda, Gábor Miklós)
Schmatzy:
--- Idézet ---De hát már a Clone Warsban is beszéltek magyarul.
--- Idézet vége ---
Hol, merre? És angolul néztem meg, de nekem nem tűnt fel.
A Grimm nekem is tetszett, bár mondjuk egy 12 majomhoz (ejtsd: mazsom ) nem mérhető. Igazán akkor borulnék le Gilliam lábaihoz, ha az Alice-ből csinálna egy filmet, kiváltképp az American McGee-féle változatból.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése