Szerző Téma: Sztrájk topik  (Megtekintve 206009 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
    • http://
Sztrájk topik
« Válasz #629 Dátum: 2006. November 11., 16:08:07 »
Meg, hogy ő nem képes átgondolni a cselekedetieinek a következméyét és bocsánatot kérni

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető kaine

• Hulk
Sztrájk topik
« Válasz #628 Dátum: 2006. November 11., 15:14:59 »
Idézet
Remélem többet nem látunk a fórumunkon SW fan, eddig sem arról írtál amiről a fórum szólt, meg most sem, szal ne fogsz hiányozni senkinek.
Amit ajánlhatok, hogy menj vissza valami álnéven a SW.hu fórumaira, ahonnan jöttél, és próbálj meg normális dolgokat írogatni, talán akkor nem kergetnek el megint. Gondolom ott is leanyáztál mindenkit, aztán meg fenyegetőztél, hogy megvered őket.
Jó primkó vagy, bár biztos bazi erős, de valljuk be az itt mit sem ér.  
Azt mondják aki egy fórumon át álnévvel, neten fenyegetőzik, az annyira gyerek még, hogy nem érdemes komolyan venni.  

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
Sztrájk topik
« Válasz #627 Dátum: 2006. November 11., 15:06:17 »
Szio horjb.
Írtam újra a fórumodba. Még mindig nem tudtam megoldani a problémámat.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #626 Dátum: 2006. November 11., 15:03:47 »
Sziasztok! Meg kell köszönnöm néhány dolgot: Sepi, kösz az ajánlatodat, de ahogy te is írtad, Gabenek van igaza. Daredevil, neked is köszi az infót. Horjb neked is, hogy megadtad a honlap címét. És Punkológusnak is tartozom egy köszönettel, amiért válaszolt privátban.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #625 Dátum: 2006. November 11., 14:56:50 »
Punkológus: ahogy én néztem, a WWH szinte biztos, hogy földi esemény lesz, szóval kb. a nyáron tér vissza a Hulk.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Sztrájk topik
« Válasz #624 Dátum: 2006. November 11., 13:13:06 »
Röviden annyi, hogy a deadly genesisben felbukkant harmadik Summers-gyerek, Vulcan vmiért bepipult a siárokra, és elindult, hogy egy barátságos beszélgetés keretében kiirtsa a fajukat, a fő x-csapat (Uncanny) meg utána, hogy ezt megakadályozza (a dolog iróniája, hogy ezáltal az a Rachel akarja megmenteni a shiárokat, akik lemészárolták a szeme láttára a családját és majdnem elpusztították NY-ot, hogy őt megöljék...avagy nem mindenkiből lesz egy idióta Megtorló...). Most tartunk a sztori felénél, ha lesz időm, akkor neki is esek (mert ezt a "sima" X-Mennel szemben meg tudtam szerezni... csak Vadóc() történeteitől vagyok elzárva.  ).

Hulk: Leghamarabb jövő nyáron, de ha a WWH nem egy földi esemény lesz, akkor csak 2008-ban.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Sztrájk topik
« Válasz #623 Dátum: 2006. November 11., 13:01:38 »
Arról mit lehet tudni? Mi lesz szegény madarakkal? Remélem nem a szokásos Nagy G vagy a Főnix dolgot vették elő. Bár az elöbbi az X füzetekre nem igazán jellemző.

Ja és az örök kérdés: Hulk mikor jön már vissza?

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #622 Dátum: 2006. November 11., 12:57:55 »
Arról már leszoktak. A mostani giganagy X-sztori, a "Shiár birodalom tündöklése és bukása" is csak az Uncannyban fut, egy éven keresztül. Ami ilyen szétszórt, az általában az éves nagy dobásuk (mint most a CW), persze ennek valóban puszta pénzügyi okai vannak.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #621 Dátum: 2006. November 11., 12:45:47 »
Idézet
Ez így nem igaz. Nagyon jó sztorikat ad ki mind a Marvel, mind a DC, csak a sok cím miatt könnyen elsikkadnak. Attól még, hogy vmi egy mamutcég, nem feltétlenül csupa pénzhajhász sz*rt ad ki.

Az igaz, hogy tényleg néha követhetetlen egy-egy történet amiatt, hogy több címen keresztül adják ki. De ennek is van előnye, mert így hamarabb elolvashatja az ember, mert amúgy jó sokáig eltartana míg megjelenik.
Csak néha én is így vagyok vele, hogy nehezen tudok követne egy sztorit, mert hol az X-Men-ben, hol az X-Faktorban, hol a Kábelben... stb jelenik meg.

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
Sztrájk topik
« Válasz #620 Dátum: 2006. November 11., 12:45:38 »
Azért én mindig beülök egy MARVEL-filmre.

Én is egyet értek Talgaby-val. A legjobb példa az állításra az EXiles, de annak is köbö az első 30.-40 száma. Az nagyon oszt.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Sztrájk topik
« Válasz #619 Dátum: 2006. November 11., 12:42:02 »
Meg hát régen is pénzhajhászok voltak a kiadók. Stan Lee-töl egyszer megkérdezték, hogy mi motiválja, hogy hónapról hónapra ennyi rengeteg történetet kitaláljon és azt válaszolta, hogy természetesen a pénz. Nem kell illuziókat dédelgetni, egy kiadónak mindig is a profit számít és ettöl fügetlenül adnak ki jó és nem jó dolgokat.

Nem elérhető Petyaman

• Sólyomszem
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #618 Dátum: 2006. November 11., 12:41:13 »
Az egy dolog, hogy kijön, de hogy mennyien fogják MOZIBAN (mert érted, ha egy haver megszerzi innen-onnan, még lehet, hogy végigülöm, de azért nem megyek moziba) megnézni, az már egy másik.

Sztem azért jön ki manapság egy rakás, mert mostanra indították be a "futószalagot", Hollywood rájött, hogy "Ez kell a népnek, na most kell nyomatni ezerrel, míg bele nem unnak".

A Tiszta Dilivel kapcsolatban, lehet, hogy tévedtem, pedig régen a kedvenc magazinom volt, de sajnos ma már egy példány sincs meg, elkeveredtek valahova, de a Garfieldban egy ideig tuti benne volt(mármint a túl a sövényen).

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #617 Dátum: 2006. November 11., 12:28:32 »
Idézet
Ebből is látszik, hogy már a marvel is a minőség helyett csak a mennyiségre figyel oda. Tömegcikk kell az embereknek, hát megkapják.
Ez így nem igaz. Nagyon jó sztorikat ad ki mind a Marvel, mind a DC, csak a sok cím miatt könnyen elsikkadnak. Attól még, hogy vmi egy mamutcég, nem feltétlenül csupa pénzhajhász sz*rt ad ki.
Idézet
De nem baj, ezeknek a fullextrás, digitálistrükkös filmnek nevezett fröccsöntményeknek lassan-lassan, de leáldozóban van a napjuk.
Akkor rossz hírem van a számodra, mert csak jövőre jóformán több jön ki, mint eddig 2000 óta összesen. És 2008-ban még több.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #616 Dátum: 2006. November 11., 12:27:50 »
A Tiszta Diliben a Dilidagonya volt. Bár egy kicsit hasonlít a sövényre.

Nem elérhető Petyaman

• Sólyomszem
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #615 Dátum: 2006. November 11., 12:24:05 »
Idézet
Ebből is látszik, hogy már a marvel is a minőség helyett csak a mennyiségre figyel oda. Tömegcikk kell az embereknek, hát megkapják.

Hát igen, én már vagy öt éve nem nagyon olvasok szuperhősös képregényt, max a régieket, pont emiatt az őrült pénzhajhász hozzáállás miatt.

Amióta meg elkezdték megfilmesíteni, a képregényeket, azóta köszönöm szépen, elég volt a szuperhősökből. Batman:Kezdődik? Superman Visszatér? Sokmilliódolláros parasztvakításnak tartom őket. Nemár hogy a jó öreg Batmobilt lecserélik egy tankra! (nem mondom, jól néz ki de akkor is)

Az újak közül egyedül a Sin City jött be, mint képregényfilm.

De nem baj, ezeknek a fullextrás, digitálistrükkös filmnek nevezett fröccsöntményeknek lassan-lassan, de leáldozóban van a napjuk.

Ja télleg, még a Túl a sövényen is bejött, az is képregény volt eleinte.
Asszem főleg még anno a Tiszta Diliben volt, meg egy darabig a Garfieldban is.

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
Sztrájk topik
« Válasz #614 Dátum: 2006. November 11., 12:08:10 »
Na jó, akkor egy kis mese Ezékielről: Amit én kivettem a szvaiból valmai felfedező, vagy mi a túró volt, aki egy Maja temlomban fogságba esett és valami áldozatot mutattak be rajta, aminek köszönhetően ő is Pók-képeségeket kapot, amiket azután kamataoztatott és jókora vagyont gyűjtött őssze. Ő tett először említést Peter-nek Morlun közeledtéről és épített neki egy bunkert, ami elfedheti jelenlétét az energia-vámpír elől.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #613 Dátum: 2006. November 11., 11:35:09 »
Oké Gabe. Bocs. Megértem az indokaidat. Igazad van.

(Meg én nem az egész képregényre gondoltam, hanem csak arra a pár oldalra amiben elmeséli a lényeget. Nem fogalmaztam egyértelműen, bocsánat a félreértésért)
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 11., 11:41:21 írta Sepi »

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #612 Dátum: 2006. November 11., 11:04:51 »
Idézet
Galamb: ha nem olvastad azt a HiPó számot megmondom melyik volt és a börzén utánna nézhetsz, ha meg nem találod szólj és bescannelem.
Bocs, hogy ezt mondom, de ezt felejtsd el. A magyar törékeny képregénypiacot igyekszünk védeni azzal, hogy a még fordalomban kapható képregényeket nem scaneljük, és nem is türjük el a jelenlétüket. Ha lehet légyszi inkább meséld el neki, hogy mi volt benne, vagy vegye meg. Elvégre a honosításnak is a képregény népszerűsítése a célja. Ha valamelyik általunk honosított képregény kiadásra kerül, akkor azt azzonnal le is vesszük az oldalakról ennek érdekében. Ezt nem bántásból mondtam, ezt a szabályt a képregény rajongók 98%-a betartja.

Nem elérhető horjb

• Venom
    • http://www.gportal.hu/horjbcomic/
Sztrájk topik
« Válasz #611 Dátum: 2006. November 11., 10:57:27 »
Idézet
Idézet
Mert én nem csak a gép elött vagyok nagyfiú, mint maga.
Tippelhetek? Ön a 70 fölötti, nyugdíjas sw rajongó keresztapák klubjának elnöke?
 Akiknek mottója "Mindig rejlik egy sörétes a köntösünk alatt!"?
 Horjb, megszűnt a honlapod?
 Köszi Sepi!
Új van: ComicSquad
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 11., 10:58:45 írta horjb »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #610 Dátum: 2006. November 11., 10:28:25 »
Galamb: ha nem olvastad azt a HiPó számot megmondom melyik volt és a börzén utánna nézhetsz, ha meg nem találod szólj és bescannelem.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #609 Dátum: 2006. November 11., 10:07:16 »
Idézet
Mert én nem csak a gép elött vagyok nagyfiú, mint maga.
Tippelhetek? Ön a 70 fölötti, nyugdíjas sw rajongó keresztapák klubjának elnöke?
 Akiknek mottója "Mindig rejlik egy sörétes a köntösünk alatt!"?
 Horjb, megszűnt a honlapod?
 Köszi Sepi!
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 11., 10:09:06 írta galamb »
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető jgabi12

• Donald kacsa
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #608 Dátum: 2006. November 11., 09:49:26 »
  képregény nem lehet megnézni honlap????  
mert 1ik se elérhetö

Nem elérhető horjb

• Venom
Sztrájk topik
« Válasz #607 Dátum: 2006. November 11., 09:28:52 »
Recsi: ugyvan.

Nem elérhető Recsi

• Fejvadász
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • Hálózsák
Sztrájk topik
« Válasz #606 Dátum: 2006. November 11., 09:20:03 »
Remélem többet nem látunk a fórumunkon SW fan, eddig sem arról írtál amiről a fórum szólt, meg most sem, szal ne fogsz hiányozni senkinek.
Amit ajánlhatok, hogy menj vissza valami álnéven a SW.hu fórumaira, ahonnan jöttél, és próbálj meg normális dolgokat írogatni, talán akkor nem kergetnek el megint. Gondolom ott is leanyáztál mindenkit, aztán meg fenyegetőztél, hogy megvered őket.
Jó primkó vagy, bár biztos bazi erős, de valljuk be az itt mit sem ér.  
Vesszen a Birodalom!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #605 Dátum: 2006. November 11., 09:14:42 »
Abyss: A non-marked X-Ment ugyan még csak most próbálom összeszedni (finoman szólva se nagy sikerrel...  ), de Ms. Marvelnél a saját sorozatában vendégszerepel Vadóc() is, meg... még vki, ugyanis a jelek szerint a múltja összes fontosabb alakja felbukkan az életében. Gondolom ezt lehetett látni a mostani szám végén a "másik oldalról". Vagy nem, ehhez tényleg meg kellene szerezni már végre az új kiadásokat...

Nem elérhető Inner Circle

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #604 Dátum: 2006. November 11., 09:05:26 »
Idézet
Csak várd ki a végét. Tudod az nevet, aki a végén nevet.
Én nem félek... nem látod hogy itt van az "aláírásomban" Bud Spencer és Terence Hill? Nahát velük nem ajánlatos ujjat húzni, és ha még ez is kevés lenne, hát itt a pingvin az avataromban, az aztán mindenkit lerendez fél szárnnyal...  

Nem elérhető horjb

• Venom
Sztrájk topik
« Válasz #603 Dátum: 2006. November 11., 08:39:19 »
Idézet
HZs Fontok
    Kösz.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #602 Dátum: 2006. November 11., 06:49:56 »
Idézet
Amúgy, ha nem nagy kérés, valaki leírná röviden (a priviben), hogy ki is az az Ezékiel, azon kívűl, hogy ki akarta nyírni Pete-t, meg hogy pókszerű képességei vannak. Egy újabb klón?

Tudtommal nem akarja kinyírni Petert, hiszen segített neki a Morlun elleni csatában is (nélküle valószinűleg alul maradt volna.)

A képességeiről: Ha fejből jól emlékszem valahogy úgy magyarázta a képességeit, hogy ugyanattól az entitástól kapta, mint Peter is.
Majd utánnanézek, mert nem vagyok biztos benne, már rég olvastam.

Nem elérhető SW fan

• Sólyomszem
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #601 Dátum: 2006. November 11., 03:26:15 »
Idézet
(ásít) ez a "Jajdepofánváglak mer'nagyfiúvagyok" nemcsak primkó, de rém unalmas is. Ilyenkor tényleg azt hiszed, hogy valami eredetit találtál ki? Nekem már olyan is írta, aki még a telefonszámomat is tudta, és nagyobb fiú volt, mint holmi kósza Jawák, oszt mégse vert pofán azóta sem, pedig jöhetne bármikor. De leírni magát... hát azt bizony kokeményen leírta...
Csak várd ki a végét. Tudod az nevet, aki a végén nevet.

Nem elérhető Inner Circle

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #600 Dátum: 2006. November 11., 02:15:43 »
(ásít) ez a "Jajdepofánváglak mer'nagyfiúvagyok" nemcsak primkó, de rém unalmas is. Ilyenkor tényleg azt hiszed, hogy valami eredetit találtál ki? Nekem már olyan is írta, aki még a telefonszámomat is tudta, és nagyobb fiú volt, mint holmi kósza Jawák, oszt mégse vert pofán azóta sem, pedig jöhetne bármikor. De leírni magát... hát azt bizony kőkeményen leírta...