Szerző Téma: Sztrájk topik  (Megtekintve 205828 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető freakdavE

• a csodálatos Zacskóember
  • Venom
  • Nem: Férfi
Sztrájk topik
« Válasz #479 Dátum: 2006. November 09., 23:56:17 »
Ezek a képek a balesetről tényleg sokkolóak. Erre innom kell egy sört!  
Vagy kettőt...
"Túl bizarr, hogy éljen, túl ritka, hogy meghaljon."

Nem elérhető hegyitomi

• Kázmér
  • **
Sztrájk topik
« Válasz #478 Dátum: 2006. November 09., 23:55:50 »
Idézet
CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK! (komolyan)[/color]

Rendkívül súlyos közuti baleset történt szolnoknál  .

1.kép

2.kép

3.kép

4.kép
        nem baj ugyse szeretem a sört.  

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #477 Dátum: 2006. November 09., 23:50:21 »
CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK! (komolyan)[/color]

Rendkívül súlyos közuti baleset történt szolnoknál  .

1.kép

2.kép

3.kép

4.kép

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #476 Dátum: 2006. November 09., 23:40:11 »
Kihagyhatatlan   :

Két falusi legény találkozik.
- Hallom, mögnősűtéé...
- Mög.
- És kit vetté el?
- A Jézus Máriát.
- Kit???
- A Jézus Máriát.
- Ne hülyéskedjé mán, ilyen nevű leány nem vót a faluban!
- Mondom, a Jézus Máriát vöttem el.
- Van róla képed?
- Akad...
- Mutasd!
...
- Jééézus Máááária!!!  

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #475 Dátum: 2006. November 09., 23:31:45 »
egy kis vidámság:

Két rendőr beszélget:
- Te, mi van a kezedbe?
- Termosz.
- Hát az meg mire jó?
- A hideget hidegen tartja,a meleget meg melegen!
- Az király! És mi van benne?
- Két gombóc fagyi, meg egy adag húsleves.

+++

Két rendőr gyorshajtásért leállit egy bombázót. A nő rájuk mosolyog:
- Fiúk, nem lehetne ezt valahogy másképp megbeszélni? És ezzel elővesz egy üveg
skót whiskeyt a kocsiból, majd elkezdi letolni a bugyiját.
A rendőrök elveszik a whiskeyt, elhajtanak, megisszák. Később:
- Ugye milyen jól választottunk? Az a bugyi úgyis szűk lett volna nekünk.

+++

Két fickó ül egy cellában. Kérdezi az egyik:
- Te miért ülsz?
- Hát loptam. És te?
- Szerelmes lett belém az anyósom.
- Na ne hülyéskedj, azért senkit nem csuknak le!
- Na jó, a jegyzőkönyvben úgy szerepel: teljesen elcsavartam a fejét.

+++

Idős házaspár ül kint a teraszon békességben, mikor a néni megfogja a seprűnyelet és irgalmatlan nagyot rávág az öreg orrnyergére, hogy az felbukik székestül. Felordít:
- Asszony, megőrültél? Miért kaptam ezt?
Mire a néni:
- Azon gondolkoztam, hogy ötven éve együtt élünk és miattad nem volt még egyszer sem egy jó szexünk!
Szép csendben üldögélnek vagy öt percig, mikor az öreg feláll és kegyetlenül hátbarúgja a nénit, hogy az legurul a teraszról. A néni felül a petúniák között és rábődül az öregre:
- Hát ezt most miért kaptam?
Mire a bácsi:
- Honnan tudod te, hogy milyen a jó szex??!

Nem elérhető killjoy

• Batman
    • http://halozsak.tlof.hu
Sztrájk topik
« Válasz #474 Dátum: 2006. November 09., 23:15:42 »
Uraim! Uraim! Disztingváljunk! Ez a Sztrájk topikos adok-kapok kezd emlékeztetni engem egy régi vitámra manoval. Tudom, aki ismeri a történetet, annak már a könyökén jön ki, de valahogy mindig visszajutunk a "kályhához". Tegyük már félre azt a könnyelmű fórum-szokást, hogy félmondatokon felkapva a fost megpróbálunk beszólni a másiknak és ennek eszkalálódásának aztán nem tudunk gátat szabni. Anno én beszóltam egy (akkor úgy gondoltam jogos, de teljesen felesleges) észrevételemmel manonak. Csakhogy a megtámadott pont, a beírt betűk körüli maszat nem is mano felelőssége volt, mivel azt az ominózus Aliens képregényt Kendra írta be, aki ezért a beszólásért felkapta a löttyöt és jól visszaszólt és mire akár mano, akár én észbekaphattunk volna mindkét oldal mögé felsorakoztak a kéretlen támogatók és elszabadult a HZs fórum történetének talán legparázsabb anyázás áradata. (Bár ez a Sztrájk topik mostmár bőven túltett ezen.)

No a lényeg! Mielőtt egymás torkának esünk, gondoljunk arra, hogy egy fórum nem biztos, hogy a legalkalmasabb közeg egy KORREKT vitára, mivel igen könnyen elbeszélhetnek az emberek egymás mellett, és értelmezhetik félre egymás gondolatait.

PEACE! Már csak pár hét!

Ja! És hogy feldobjam azokat a tömegeket, akik gyászvirágaikkal és könnyeikkel emlékeztek meg rólam minden egyes napon a visszavonulásom óta (Volt esetleg, aki nem így tett?   ), még az sem elképzelhetetlen, hogy a jelenlegi hamvaiból főnixként feltámadó Hálózsákon újra az aktív tagok között szerepel majd a nevem. Egyelőre csak az biztos, hogy egy olyan félbehagyott képregényemet fogom befejezni, amelyhez még senki nem nyúlt.
Ha az élettől citromot kapsz, akkor csinálj egy jó limonádét!

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Sztrájk topik
« Válasz #473 Dátum: 2006. November 09., 23:08:26 »
Idézet
Kaine, lehet, hogy nem lopom be magam most a szívedbe, sde egy múltkori hozzászólásodban arra biztattál valakit, hogy vegye is a pók-füzeteket. Na erről mesélném el a véleményem: Múltkor láttam a képregény.neten egy előzetest az Ultimate-ből! Na hidas-jelenet, Zöldmanó, MJ., meg persze Pete. Osborne ledobja MJ.-t! Nos, valamiért ez a jelenet ismerős volt nekem.... badteeth.gif . És ez a baj, mert kicsit úgy érzem, hogy az Ultimate címből, hiányzik az eredetiség. Mintha ugyanazt a bőrt akarnák lehúzni. Az oké, hogy a mozifilmben, meg a rajszfilmben is ott volt a "Híd -jelenet", de ott valahogy nem is zavart, hiszen ezek a filmek egyféle adaptációkat jelentenek nekem, de az zavar, hogy egy képregény egy másiknak az adaptációja. Hiányzik a kreatívítás egy kicsit az írókból szerintem.
Aztán ott van az Amagazin cím: na annak a megvásárlásával kacérkodom de ott is riaszt, hogy szerintem így 40 év távlatából már nem mit tudnak kitalálni. Engem zavar, hogy mindenki meghal aztán feltámad (Osborn, May néni, Robbie). Hiszen, ha meghal egy régi szeretni való karakter, pl. May néni, az ember sajnálja, érez (némi) katarzist (ahogy a spidertomon olvastam, az egyik képregény író még sírt is). Aztán bumm... a szereplő vissszatér, halálát megmagyarázzák valami hülyeséggel, és minden megy a régi kerékvágásban. És mikor a következő szeretett szereplő hal meg, legyintek egyet, hiszen előbb-utóbb úgyis visszatér.
Bocs, hogy ennyit idézek...de darabonként már nem tudtam...
Galamb: az nem előzetes volt, hanem az Ultimate Zöld manó sztori...és igen, utánozva lett Gwen halála, csak itt Póki megmentette MJ-t(micsoda váratlan fordulat  )
Nyugi, sajnos mostanában visz bele Bendis annyi kreativitást (szerintem negatív irányba), hogy túlcsordul. Felfogásom szerint ez Ultimate cím az eredti feldolgozása, modernizálása lenne, de Bendis sokszor teljesen átírja a karaktereket...
Amazing: Nyugi JMS megpróbálta saját magát beletenni, úgyhogy azt érdemes venni(főleg ilyen minőségben és ilyen áron), mert így 40 év távlatából is lesznek benne újdonságok hidd el...bár a mostani számok nem a legjobbak, de szvsz még minidg jobb mint az Ulti sztorik többsége.
Norman Osborn nem halt meg, most is él és virul...
May néni sem halt meg sohasem, mivel a klón sagát egyszerűen nem vették figyelembe, illetve azzal magyarázták, hogy az Amazing 400-ban az egy színésznő volt.
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #472 Dátum: 2006. November 09., 22:42:52 »
Ezek szerint lassan itt a film is. Van már valami magyarországi megjelenési dátum?

Nem elérhető Bundy2020

• Asterix
  • **
    • http://
Sztrájk topik
« Válasz #471 Dátum: 2006. November 09., 22:12:18 »
Gondoltam, ha egyszer a SpiderTom fórumán leírtam ezt, itt is lesznek néhányan, akik érdekeltek az ügyben. Hogy miről lenne szó? Az új pókember3-mas trailerről. Hogy mi van vele? Semmi különös, csak laza 5 óra múlva már nézhető. Úgyhogy ha valaki hajnali 4 után fönt van a neten, akko megtekíntheti:
http://www.ifilm.com/presents/spiderman3
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 09., 22:16:55 írta Bundy2020 »
[img]http://sepi.extra.hu/banner/wwh-banner-17.jpg" border="0" alt="[LightningWorld] Image" /]

Nem elérhető exactlee

• Megtorló
Sztrájk topik
« Válasz #470 Dátum: 2006. November 09., 22:12:06 »
Takarodjatok a vitáitokkal a...(leginkább privátba)

Nem elérhető SW fan

• Sólyomszem
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #469 Dátum: 2006. November 09., 22:06:27 »
Hét: Ha követte volan az írásaimat, akkor tudhatná, hogy már én is áttestem ezen az egészen, amin most maguk, így tudom mi az. Tehát nem csak a levegobe beszélek.
Talán ezért is reménykedek még abban,  hogy értelmes választ fogok kapni.
Nehéz ilyenkor megorizni a józan eszünket. Én már csak tudom. De ha nem figyelünk oda magunkra, akkor még azok is elfordulnak tolünk, akik eddig mellettünk voltak.
Könnyu ilyenkor ellenségeket szerezni, mert ez abszolút nem könnyu korszak egy aktív honlapszerkeszto életében sem. Ezt már csak tudom. De barátilag még hadd tegyem hozzá, hogy ilyenkor pont a nyugalom megörzése a legfontosabb. Mert ha látják a fegyelmezetlen írásokat - tapasztalat mondatja velem - azok is elfordulnak, akik nézik, és nem csak az, akinek szólt.

Nem elérhető SW fan

• Sólyomszem
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #468 Dátum: 2006. November 09., 21:58:15 »
Idézet
Idézet
SW fan: Vmi olyasmi indokkal (is) megy ez a sztrájkféleség, hogy sokunknak minden létezo szerve kivan a kéro/könyörgo/követelo/avengers-féle hozzászólásokkal. Megértem, hogy szeretnéd a folytatást, de légyszi légy türelemmel. Aggódni majd akkor kell, ha az SW-honosítók is kilépnek, vagy kijelentik, hogy leáll ez meg az a sorozat.
1. Nem érdekel hogy türelemmel van, vagy nem.

Idézet
Egyrészt nagyon szeret egy sorozatot, és alig várja, hogy befejezodjön, másrészt meg azért tényleg nem azt mondta, hogy holnapra, hanem az ünnepekre, ami valóban egy szép alkalom az ajándékozásra. Nem azt mondom, hogy így kell kifejezni magunkat, de azért egy icipicit meg lehet ot is érteni...
Hehe...ezzel meg nem értek egyet. Megérteni ? Mit ? Azt hogy szegénynek nincs ideje és ereje(ami a legjobb indok...haha) a fórumig elkecmeregni, mert hazaérve épp hogy annyi ereje van hogy a letöltés gombig elér ? Nevetséges. Csak a legjobb, hogy mindenki gyárt indokokat, hogy ezért meg azért nem fórumozik és KOMOLYAN gondolja hogy EZEK HÜLYÉK ÉS BEVESZIK. Persze van a másik oldal, aki tökösen megmondja a véleményét. "O aztán elvbol nem fórumozik" és különbenis mi kibaszott SZOLGÁLTATÓK vagyunk és jó lenne túllépni a "gyerekes sértodöttségen" és frissíteni (persze o továbbra is csak tölteni fog, de mi ez a fennakadás és takarodjunk az anyánkba). Tovább nem mondom, mert felesleges, pedig van néhány alaptipus még...ja amiért elkezdtem ezt pont az maradt ki...szóval megkérdezném kedves SW fan, ha sikerült letöltened az eddig honosított SW képregényeket akkor mi a francért nem írtál róluk a fórumban ? (Kérdéseket tettél fel az igaz, szóval fórumoztál, de azokat a kérdéseket vagy nem gondoltad komolyan, vagy nem tudom .) Persze nem kötelezo...isten ments...de kb. ennyire veszem én is komolyan a kérésed. És itt kérnék bocsánatot attól a 3-4 fórumozótól aki eddig megosztotta véleményét az sw topicban.
Na itt állítsa le magát.

Egy: hadd emlékeztessem, hog csak azért regisztráltattam magam, mert anno épp a folytatást vártam

Ketto: ha észrevette volna ez már a 43. hozzászólásom, amibe a SW-on kívül speciel a Rémálom az Elm utcába, a Doog Moon, az Axa, és még néhány kisebb képregény is beletartozik a T-Á-R-S-A-L-G-Ó-ból, amikor éppen G-len/G-lan néven írogattam, mert azok nem SW témák voltak, és semmi értelmét nem láttam, hogy más témában is megtartsam ezt a nevet.

Három: Gondolom most nekem is olyan anyázós, lefikázós szövegeket kéne mormolnom, ahogy magának is, de nem akarok lesüllyedni az ön szintjére. Mégis mikor mondtam én olyat, hogy "kibaszott SZOLGÁLTATÓK " vagytok, stb?
Fura nem emlékszem rá, de kérem szedje már össze, és hozza ide, hogy mikor mondtam én ezt magára.

Négy: Most azt kéne mondanom, hogy én se veszem magát komolyan, és menjen melegebb éghajlatra? Mint mondtam: színvonal. Meg aztán vegye már kérem a fáradtságot arra, hogy tájékozódik, mielött anyázásba kezd.
Nem kötelezo frissíteni, de azért a színvonalát vegye már feljebb, ha megkérhetném. Mert azt hiszem, hogy van köztünk annyi különbség, hogy én türelmesen vártam eddigis, szépen/normálisan kértem továbbra is, a frissítéssel kapcsolatban, így járna legalább annyi, hogy "bocs öreg, de még nem tudom, hogy mikor fog történni."

Öt: Ha jobban utána néz én már elmondtam a véleményemet a sztájkról is. Nem vagyok fecsego, így rövidre zártam a dolgot.

Hat: Ha nem változtatni a magatartásformáján, akkor kérem kíméljen meg az újabb válszaitól.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #467 Dátum: 2006. November 09., 21:41:47 »
Mondjuk erre a Reed Richards-os megoldásra vevő lennék. Ennek még valami értelme is volna.
Aztán ki tudja, lehet hogy a háború után majd mindenki civilben fogja folytatni a bűnüldözést, mint mondjuk a Constantine.  
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető morgena

• Garfield
  • **
Sztrájk topik
« Válasz #466 Dátum: 2006. November 09., 21:41:47 »
Erről jut eszembe, nekem az egyik What if, asszem az Ártatlanság álarca, nagyon bejött, iszonyat jó volt, máig kedvenc What if-em.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #465 Dátum: 2006. November 09., 21:36:37 »
Hát JJ arcára én is kiváncsi lennék. El tudom képzelni milyen lehetett.

Lehet aztán, hogy a CW végén megint előjönnek az írók egy olyan magyarázattal, hogy nem is Peter Parker volt az aki felfedte magát hanem egyfajta klón keverék.
Pókember esetében ezen már nem lepődnék meg. Lehet, hogy Peter is ezt a magyarázatot választaná, és talán ezt még JJ is bevenné.

Nem elérhető freakdavE

• Venom
Sztrájk topik
« Válasz #464 Dátum: 2006. November 09., 21:33:56 »
Idézet
Peter Parker tényleg felfedte magát ország-világ előtt?

Igen.
De szerintem Reed majd egy csodagépével kitörli ezt az infót mindenki agyából, ha vége lesz a balhénak.  

Nem elérhető SW fan

• Sólyomszem
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #463 Dátum: 2006. November 09., 21:33:53 »
Idézet
Azért idéztem ide ezt a "remek" hozzászólást nehogy figyelmetek véletlenül átlebegjen felette. Még idokorlátot is megad a képregény befejezésére. Ha eloször belegondolok nagyon vicces, de ha már másodjára is, akkor már nem. Mert tudom, hogy komolyan gondolja.
Egy kicsit humorosan akartam kifejezni, de ha megnéznéd volna, hogy nincs rajta agresszív spoiler akkor láthatod, hogy nem követelzozo stílusban írtam, csak egy kicsit humoros formában kértelek titeket, hogy ha beindulnak a frissítések, akkor az a két szám is jelenjen meg.

Sajnos mivel a kattintható grimaszok nem muködnek, így nem tudtam magam közérthetúen kifejezni.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #462 Dátum: 2006. November 09., 21:33:37 »
Na akkor Vasember vallomásától -amit az újságírok előtt tett a fehérházban- leesel a székről... ő még azt is bevalotta hogy keményen alkoholizál     .

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #461 Dátum: 2006. November 09., 21:32:31 »
Horjb, mi van a honlapoddal? Nem tudok rámenni!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Bundy2020

• Asterix
  • **
Sztrájk topik
« Válasz #460 Dátum: 2006. November 09., 21:31:59 »
Mindenki felfedte a kilétét, aki beregisztrált. Vasember kezte, majd szép lassan összeszedte a csapatát.

Azon jó sokat röhögtem, amikor Peter felfedi a kilétét a világ és a kamerák elött, a TV közvetítést néző JJ meg dob 1 hátast, amikó meglátja ki van az álarc mögött  
[img]http://sepi.extra.hu/banner/wwh-banner-17.jpg" border="0" alt="[LightningWorld] Image" /]

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #459 Dátum: 2006. November 09., 21:27:56 »
CW: Igen, erre már én is gondoltak, hogy a végén majd esetleg pont a Vasember fogja visszaállítani a rendet és, hogy ezért esett ő rá a választás. (Egyfajta Magneto-effektus lenne ez?)

Peter Parker tényleg felfedte magát ország-világ előtt?  
Egyre jobban ledöbbenek ezen a sorozaton.

Nem elérhető CzB

• Donald kacsa
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #458 Dátum: 2006. November 09., 21:27:40 »
Azt kell mondjam: ez az én formám! Amint linket találok az oldalhoz, aznap kitör a sztrájk. Meglátom ezt a Spider-girlt, gondoltam megnézem, úgyis a bátyám régi képregényei közül a Pókember volt a kedvencem. Erre mi van? Kép nincs. Tovább kutatok, és leesik a tantusz (számomra): az oldal szünetel, és kb. akkor kezdte el, amikor rátaláltam. Én ezzel az igaz történettel annyit szeretnék mondani: így új látogatókat veszít el a lap. Ami látogatottság szempontjából nem szerencsés...
Gondolkodom, tehát vagyok.

Nem elérhető manchiman

• R2-D2
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #457 Dátum: 2006. November 09., 21:26:43 »
Troll  szavai nagyon megnyugtattak!
Bevallom nagyon paráztam attól, hogy a strájkból megszünés lesz!  

Micho: Collosussal karöltve én is minden jót kívánok.........
Nagyon köszönöm eddigi munkádat !

Üdv

Nem elérhető Bundy2020

• Asterix
  • **
Sztrájk topik
« Válasz #456 Dátum: 2006. November 09., 21:24:43 »
Mondjuk egyik, hogy ruhát vált. A Marvelesek elárúlták, hogy pókember CW után visszatér a "fekete ruhájához". Azzal mentegetőztek, hogy azért dönt madj így Peter, hogy így emlékezzen meg a CW áldozataira, de mi úgy sejtjük, hogy nagy hatással lessz a film a képregényre is.

Nem elérhető freakdavE

• Venom
Sztrájk topik
« Válasz #455 Dátum: 2006. November 09., 21:20:26 »
vikmagic és sokan mások: A sztájknak nem lesz hamarabb vége attól, hogy nyafogtok! Nem vagyok HálóZság Tag, de már engem is idegersít ez a siránkozás.
Világosan megmondták, hogy folytatják MAJD!
Legyetek már egy kis tisztelettel a HZs Tagok felé, és várjatok türelemmel!

CW: Nekem tetszik az ötlet, hogy a Vasembert ötvözték Hitlerrel. Sőt, azt sajnálom már előre, hogy a végén úgyis kiderül: csak valami főgonosz manipulálta az agyát, vagy megszállta egy idegen tudat, vagy valami más dimenzóbéli démon, vagy kicserélték egy szuper androidra, stb. és a végén minden visszaáll a régi kerékvágásba.
Kivéve, hogy Peter megszívja amiért leleplezte magát. Bár ennek kivédésére is van pár tippem...

Nem elérhető morgena

• Garfield
  • **
Sztrájk topik
« Válasz #454 Dátum: 2006. November 09., 21:11:19 »
Vége lesz, az a kérdés mikor.  Amúgy a Tarotra én is kíváncsi lennék, jó kis darab!  

Nem elérhető vikmagic

• Donald kacsa
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #453 Dátum: 2006. November 09., 21:08:31 »
Kérem legyen vége a SZTRÁJKNAK me nem birok úgy élni hogy nem tudom mi van a Tarot képregény végén!Pls legyen vége (Ákos barátom üzeni tegyenek fel Star Wars-os képregényt sithesett ha lehett)          

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #452 Dátum: 2006. November 09., 21:02:16 »
Lehet, hogy a CW-ben annyira megkavarodott, hogy nem tudta eldönteni melyik oldalon is áll.  

Dark Side Forever.  

Nem elérhető freakdavE

• Venom
Sztrájk topik
« Válasz #451 Dátum: 2006. November 09., 20:57:51 »
Miféle köpeny az pókemberen? Ezzel a felünő hacukával álcázza magát?

Nem elérhető Bundy2020

• Asterix
  • **
Sztrájk topik
« Válasz #450 Dátum: 2006. November 09., 20:53:05 »
Hehe, nem is gondoltam volna, hogy Tobey beáll sith lovagnak