SW fan: Vmi olyasmi indokkal (is) megy ez a sztrájkféleség, hogy sokunknak minden létezo szerve kivan a kéro/könyörgo/követelo/avengers-féle hozzászólásokkal. Megértem, hogy szeretnéd a folytatást, de légyszi légy türelemmel. Aggódni majd akkor kell, ha az SW-honosítók is kilépnek, vagy kijelentik, hogy leáll ez meg az a sorozat.
1. Nem érdekel hogy türelemmel van, vagy nem.
Egyrészt nagyon szeret egy sorozatot, és alig várja, hogy befejezodjön, másrészt meg azért tényleg nem azt mondta, hogy holnapra, hanem az ünnepekre, ami valóban egy szép alkalom az ajándékozásra. Nem azt mondom, hogy így kell kifejezni magunkat, de azért egy icipicit meg lehet ot is érteni...
Hehe...ezzel meg nem értek egyet. Megérteni ? Mit ? Azt hogy szegénynek nincs ideje és ereje(ami a legjobb indok...haha) a fórumig elkecmeregni, mert hazaérve épp hogy annyi ereje van hogy a letöltés gombig elér ? Nevetséges. Csak a legjobb, hogy mindenki gyárt indokokat, hogy ezért meg azért nem fórumozik és KOMOLYAN gondolja hogy EZEK HÜLYÉK ÉS BEVESZIK. Persze van a másik oldal, aki tökösen megmondja a véleményét. "O aztán elvbol nem fórumozik" és különbenis mi kibaszott SZOLGÁLTATÓK vagyunk és jó lenne túllépni a "gyerekes sértodöttségen" és frissíteni (persze o továbbra is csak tölteni fog, de mi ez a fennakadás és takarodjunk az anyánkba). Tovább nem mondom, mert felesleges, pedig van néhány alaptipus még...ja amiért elkezdtem ezt pont az maradt ki...szóval megkérdezném kedves SW fan, ha sikerült letöltened az eddig honosított SW képregényeket akkor mi a francért nem írtál róluk a fórumban ? (Kérdéseket tettél fel az igaz, szóval fórumoztál, de azokat a kérdéseket vagy nem gondoltad komolyan, vagy nem tudom .) Persze nem kötelezo...isten ments...de kb. ennyire veszem én is komolyan a kérésed. És itt kérnék bocsánatot attól a 3-4 fórumozótól aki eddig megosztotta véleményét az sw topicban.
Na itt állítsa le magát.
Egy: hadd emlékeztessem, hog csak azért regisztráltattam magam, mert anno épp a folytatást vártam
Ketto: ha észrevette volna ez már a 43. hozzászólásom, amibe a SW-on kívül speciel a Rémálom az Elm utcába, a Doog Moon, az Axa, és még néhány kisebb képregény is beletartozik a T-Á-R-S-A-L-G-Ó-ból, amikor éppen G-len/G-lan néven írogattam, mert azok nem SW témák voltak, és semmi értelmét nem láttam, hogy más témában is megtartsam ezt a nevet.
Három: Gondolom most nekem is olyan anyázós, lefikázós szövegeket kéne mormolnom, ahogy magának is, de nem akarok lesüllyedni az ön szintjére. Mégis mikor mondtam én olyat, hogy "kibaszott SZOLGÁLTATÓK " vagytok, stb?
Fura nem emlékszem rá, de kérem szedje már össze, és hozza ide, hogy mikor mondtam én ezt magára.
Négy: Most azt kéne mondanom, hogy én se veszem magát komolyan, és menjen melegebb éghajlatra? Mint mondtam: színvonal. Meg aztán vegye már kérem a fáradtságot arra, hogy tájékozódik, mielött anyázásba kezd.
Nem kötelezo frissíteni, de azért a színvonalát vegye már feljebb, ha megkérhetném. Mert azt hiszem, hogy van köztünk annyi különbség, hogy én türelmesen vártam eddigis, szépen/normálisan kértem továbbra is, a frissítéssel kapcsolatban, így járna legalább annyi, hogy "bocs öreg, de még nem tudom, hogy mikor fog történni."
Öt: Ha jobban utána néz én már elmondtam a véleményemet a sztájkról is. Nem vagyok fecsego, így rövidre zártam a dolgot.
Hat: Ha nem változtatni a magatartásformáján, akkor kérem kíméljen meg az újabb válszaitól.