Szerző Téma: Sztrájk topik  (Megtekintve 205474 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Sztrájk topik
« Válasz #359 Dátum: 2006. November 08., 23:01:46 »
Exactlee: Ez ott volt a szeren!  

Korrekt volt, igen, csak szerintem ez a közlemény jóval korábban kellett volna megejteni....
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető freakdavE

• a csodálatos Zacskóember
  • Venom
  • Nem: Férfi
Sztrájk topik
« Válasz #358 Dátum: 2006. November 08., 22:49:55 »
   Gabe: Kösz a jó poénokat! A fórum lelkivilágát is feldobja, meg nekem is jól esik. Kicsit fellazította a mostani feszültségekkel teli életem. Nyomathatsz még hasonlókat!  

Troll: Ez a közlemény szvsz nagyon korrekt volt. Akiknek eddig még nem esett le az eddigi hozzászólásokból, hogy mi is történik itt, azoknak sokmindent megvilágíthatott.
"Túl bizarr, hogy éljen, túl ritka, hogy meghaljon."

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #357 Dátum: 2006. November 08., 22:48:21 »
Hmmm... Úgy látom az IQ elszabadult!  
Idézet
követelem, hogy mondjá le!

én meg ezt nem bírtam kihagyni.
Nos kedves barátaim.... ha véget ér a sztájk mindenkinek járni fog: 3 Tarot, 3 Póklány, 4 Bosszú angyalok!  
 Amúgy meg dübörög a fórum!

Idézet
Gza: Pókemberek Sosiéktól. Itt találsz egy csomót smiley.gif
Meg persze ott van a Szpádámen comics is.
 Tényleg valaki valamelyik képregényes oldalon elkezdett írni egy elég konkrét és részletes cw összefoglalást. Csak nem emlékszem melyik ez az oldal. Tudnátok segíteni?
 Végül:

Na erre mondhatta a hálóarc, hogy "Nem szuperhőshöz méltó problémáim vannak!"
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
    • http://
Sztrájk topik
« Válasz #356 Dátum: 2006. November 08., 21:52:48 »
Ezek jók voltak.

Na akkor egy Funny video vámpír-rock kategóriában

http://www.youtube.com/watch?v=aj3ppNGvK0M
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 08., 22:03:26 írta Daredevil »

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető exactlee

• Megtorló
Sztrájk topik
« Válasz #355 Dátum: 2006. November 08., 21:44:02 »
Ez a spidertom vicc topikjába ment volna, de megint szarakodik az uw, ezért megkapjátok ti.

A kishivatalnok beront az igazgatói szobába. Kinyújtja a nyelvét a főnökre, arcába önti a tintát, a fejébe húzza a papírkosarat. Ekkor belép a kolléga, és megszólal:
- Csak vicceltem, Rezső, nincs is ötösünk a lottón!

Az amerikai, az orosz meg a magyar arról beszélgetnek, melyik hogy tartja meg a szolgálati titkokat.
- Én a feleségemmel szomszédos irodában dolgozom. Én nem tudom ő mit csinál, de nem is érdekel, ő nem tudja, én mit csinálok, de nem is érdekli. - így az amrikai.
- Én a feleségemmel szomszédos íróasztalnál dolgozom. Én nem tudom ő mit csinál, de nem is érdekel, ő nem tudja, én mit csinálok, de nem is érdekli. - mondja az orosz.
A magyar csak legyint:
- Én egyedül dolgozom az irodában. Fogalmam nincs, mit csinálok, de nem is érdekel.

+++
és Ezt a honlapot is nézzétek erősen
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 08., 21:47:53 írta exactlee »

Nem elérhető SW fan

• Sólyomszem
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #354 Dátum: 2006. November 08., 21:05:59 »
Tisztelt Szerkesztok!

Csak azért esedezem hozzátok, hogy mielött elérkezne a karácsony, elötte fejezzétek be a SW/Vérvörös Birodalom II-t.
Ha kell térden csúszok, de már lassan egy éve, hogy elkezdtétek, és éppen ezért kérlek titeket, hogy jelenjen meg ez az utolsó két szám, mielött eljön a Jézuska.

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
Sztrájk topik
« Válasz #353 Dátum: 2006. November 08., 21:01:35 »
Ja, még egy megjegyzés: Japánban vannak gésák, nem Kínában!

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Marci

• Mulder ügynök
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #352 Dátum: 2006. November 08., 21:00:02 »
Nah végre defibrillálódott a site. Tovább ülök a beteg ágya szélén és szurkolok a végleges felépülésért.  

Nem elérhető Callaow

• Garfield
  • **
Sztrájk topik
« Válasz #351 Dátum: 2006. November 08., 20:41:17 »
Ez egy nagyon korrekt lépés volt Trolltól.  

Valami ilyesmire vártam,bár még vegyes érzelmekkel,de várom Micho hszét is.  

Tényleg jó látni,ahogy kezd "mosolyogni" a fórúm.

Csak így tovább srácok

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
Sztrájk topik
« Válasz #350 Dátum: 2006. November 08., 20:38:07 »
Egy kicsit vasszatérek Konradhoz. Én a hozzáállástról beszéltem az átlagmagyar címszó alatt, nem a hobbijukról.

Fel lehetne dobni ismét azokat a CW-s gúnynótákat, amiket korábban nyomattunk.

Ha valakinek ígénye van rá, akkor feldobom őket oksz?

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető kyster

• R2-D2
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #349 Dátum: 2006. November 08., 19:41:27 »
Gabe: begörcsölt az arcom...  

hmm. spoilerek. de fura, hogy nem kell levadásznom a netről. mire nem jó egy fórum.  

Troll: 2. szerintem a többségnek - előbb-utóbb - tiszta lett, hogy miről van szó, de így kerek, hogy te mondat/írtad ide.
3. pedig a chatbox nem rossz ötlet, de már másutt is dobták a "mikor lesz frissítés?" hegyek miatt. megleszünk nélküle.

s ha már erre jártam, kellett képaláírás.  

Nem elérhető Inner Circle

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #348 Dátum: 2006. November 08., 19:34:19 »
Idézet
(avengerst csókoltatom)
Troll presents: Avengers disassembled
(Főszerepben: Troll, Avengers és egy motoros fűrész)
Csak 18 éven felülieknek!

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #347 Dátum: 2006. November 08., 19:04:41 »
Gondoltam ide is kiteszem azért...

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #346 Dátum: 2006. November 08., 19:03:27 »
Sziasztok. Szolgálati közlemény következik. Gyors leszek és tömör.

1. Nem tervezzük az oldal megszűnését, csak kis szünetet tartunk.

2. Hogy, miért a sztrájk? Mert nem tudunk jobbat, tudniillik tanácstalanok vagyunk. A 3 év alatt minden tőlünk telhetőt elkövettünk, hogy visszajelzést kapjunk a munkánkról. A tematikus heteken keresztül, a többi oldallal való közös munkán át, a minőség javításáig, a játékokig, stb. Mert nagyon nehéz valamibe ilyen sok energiát befeccölni és végül nem tudni, hogy sikerült. Hogy ennek nincs értelme? Nos, nekünk is jogunk van a hisztihez időnként, (főleg ha csak azt haljuk „hogy ez nemjó, szar, és mikor jön már ez meg az a képregény?”) (avengerst csókoltatom). Egyébként meg ki mondta, hogy mindig logikusan kell viselkednünk?

3. Pár hétig ne várjatok frissítésre, viszont fokozatosan minden funkciót visszakapcsolunk a kezdésig. (kivéve a chatbox-ot, az megy a kukába)

4. Mivel Micho végleg abbahagyja a honosítást (most teljesen, nem úgy, mint múltkor) a HZS az egyik motorját (lelkét) veszíti el… Valamilyen szinten ő volt az egyik összetartója az oldalnak. Úgyhogy szerintem ilyen esetben nem tudunk mást tenni, mint előre menekülni. Megpróbálunk fejleszteni az oldalon, és szétosztani a feladatokat. Ezektől függően fog alakulni az oldal jövöje.

Ui.: Amennyire tudom, még a héten felköszön a fórumra Micho is, és megosztja veletek a véleményét.
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 08., 19:04:01 írta Troll »

Nem elérhető Simson

• Kázmér
  • **
Sztrájk topik
« Válasz #345 Dátum: 2006. November 08., 18:59:37 »
Gabe ez állat volt, te ilyen helyzetben is szét röhögteted az embert         Király volt... fú de jót röhögtem.   Amúgy A CW-re én is vevő vagyok... várom tátott pofával

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #344 Dátum: 2006. November 08., 18:58:07 »
Még egy kis olvasnivaló, igérem nem lesz több, de ez kihagyhatatlan  

A BUSZSOFŐRÖK BIBLIÁJA

1. Ha elől kopaszodsz, növeszd a hajad a derekadig!
2. Szürke cipőhöz kizárólag fehér zoknit vegyél, különben nem érvényesül a boka felett 10 centivel érő kék/szürke nadrág! A fehér sportzokni a szandálhoz is kötelező. Nyáron a hosszúnadrágot hajtsd fel combközépig!
3. Soha ne mondd a mikrofonba a következő megállót, vagy ha igen, hörögj bele!
4. A megálló előtt 10 méterrel érd el a legnagyobb sebességet, hogy így be tudj mutatni egy hatásos fékezést!
Ennek akkor van értelme, ha legalább 80 álló utas van a buszon, különben nem vagy elég vagány.
5. Ha menetközben kollégákkal beszélsz, egyáltalán ne lassíts a kanyarban!
6. Minél idősebb ember fut a busz után, annál közelebb az orra előtt csukd be az ajtót! Ha kerekes szatyorral fut, még a nyitott ajtóval való indulást is megkockáztathatod.
7. Miközben az utcán nézed a csajokat, lehetőleg rángasd a kormányt és cüccögtesd a sűrített levegőt!
8. A garázsjáratos táblát csak annyira feltünően helyezd ki, hogy az utasok többsége csak a mosóban jöjjön rá, hogy rossz buszra szállt!
9. Éles kanyarokat padlógázzal kell bevenni, hogy az utas elgondolkozzon azon, vajon van-e különbség közte és a platós Ifán szállított krumpli között! (Nincs.)
10. Ajtózáródást jelző berregő hatásfokát különösen a babakocsival felkapaszkodni próbáló kismamáknak szükséges demonstrálni!
11. Különben is a berregő minimum 50 decibellel szóljon és legalább 2-3 percig, másképepen senki nem figyel oda, vagy inkább a csengetés és az ajtózárás között ne teljen el több egy ezredmásodpercnél, így tesztelheted a reflexeket.
12. Ha a buszon verekedés, lökdösődés történik, fütyöréssz hangosan, de állampolgári jogaik gyakorlásában ne akadályozd őket!
13. Ha három 8 éves gyerek a megengedettnél hangosabban nevet, vagy fagylaltot nyalogat, állítsd meg a járművet, szállj le és a rendbontókat fülüknél fogva dobd az úttestre!
14. Dezodorra ne költs, hiszen:
- nyáron: a lyukacsos atlétatrikó megfelelő szellőzést biztosít,
- télen: a középkék ing hónaljában mutatkozó tenyérnyi folt a közvélemény-kutatások szerint a szexepil-ranglistán a 3.
helyen végzett.
15. Uzsonnát kizárólag fekete diplomatatáskában hozhatsz, amelyet kötelező a jármű ablakában elhelyezni!
16. Ha fütyörészni, énekelni, vagy a közlekedőket szidalmazni van kedved, ezt csakis bekapcsolt mikrofonnal tedd!
17. Ha távolsági buszt vezetsz, nyugodtan haladj 70-nel a belső sávban! Ha jobbról előzni próbálnak, irányjelzés nélkül hirtelen válts sávot, majd térj vissza!
18. Ha külföldi viszonylatban közlekedsz, elég ha 1000 kilométerenként állsz meg pihenőre. A maguk alá pisilő utasok szagát folyamatos dohányzással elnyomhatod.
19. Ha egy ismerősöd utazik a buszon, nyugodtan beszélgess vele, és lehetőleg álljon úgy, hogy az első ajtónál senki se tudjon felszállni. Ha egy ismeretlen áll az ajtó előtt, zavard hátra a fenébe, hogy ne takarja a kilátást, vagy csak némán mutass az ezt tiltó táblára!
20. Ha -20 fokban a fűtött forgalmi irodában várod az indulást, hagyd nyitva a busz összes ajtaját, hogy a gyülekező utasok jól szétfagyjanak! A fűtést csak akkor érdemes bekapcsolni, ha már te is fázol.
21. Kánikulában, viszont ne engedd az utasoknak, hogy a tetőablakot piszkálják! A légkondit (ha van) ne kapcsold be, az ablakok viszont ne legyenek nyithatóak!
22. Ha a pesti 16-os buszt vezeted, folyamatosan üvöltözz a várba igyekvő turistákkal, hogy húzzanak már a busz belsejébe!
23. Nyugodtan töltögesd a menetlevelet menetközben a kormányon!
24. Ha valaki a végállomáson kérdez valamit, lehetőleg úgy válaszolj, hogy érezze, mekkora hülyeséget mondott és tedd hozzá, hogy "különben meg ki van írva"! Sőt, még jobb, ha eleve csak ezt mondod. Miután elmegy hangosan morgolódj, nehogy valaki másnak is kedve támadjon kérdezni!
25. Ha jó nő áll a megállóban, próbálj úgy megállni, hogy az ő az első ajtónál szálljon fel, és így jól megnézhesd.
26. A végállomáson véletlenül se állj be a megállóba, mielőtt a pihenőhelyre mész, az utasok majd ácsorognak.
27. Ha útközben szembejön egy kollégád, akivel beszélgetni akarsz, álljatok meg nyugodtan és az ablakon kihajolva beszélgessetek.
28. Az URH legyen elég hangos ahhoz, hogy minden utas hallja, amikor a diszpécser poénkodik, vagy az utasokat szidja.
29. Csúcsforgalomban múlasd az időt azzal, hogy az előtted álló autóra folyamatos apró fékezésekkel egyre inkább ráállsz, míg egy ujjyi lesz a távolság.
30. Ha nagyon betűz a nap a fülkédbe, ragassz a szélvédőre mindenféle tapétamaradékot és egyéb öntapadós csomagolót. A maradékot a műszerfal gombjaira ragaszd!
31. A műszerfal fölött lógjon egy wunderbaum illatosító, egy háromszög alakú magyarzászló, és valamilyen plüssfigura.
A szélvédő előtt legyen a diplomatatáskád alatt egy hímzett terítő, és/vagy egy kis matchbox autóbusz (odaragasztva)!
32. A dohányozni tilos tábla rád nem vonatkozik.
33. Ha külföldi turista kérdez valamit, válaszolj nyugodtan magyarul. Ha netán nem értené, ismételd meg amit mondtál, csak sokkal hangosabban, és tagoltabban.
34. Az üésedet takard le valami ronggyal, terítővel, vagy prémmel, ami nyáron erősen szagosodik. A lényeg, hogy ízléstelen legyen.
35. A szőrös kormánytól igazi menő leszel.
36. Esős időben úgy állj be a megállóba, hogy a keréknyomban álló pocsolyából a várakozókra fröcsköld a vizet. Jó unaloműző játék, hogy hol tudsz több embert lefröcskölni.
37. Ha Volán buszt vezetsz, akkor véletlenül se állj meg olyan megállóban, ahol csak egy utas van, és az nem néz a szemedbe, hanem mondjuk épp a menetrendet nézi.
38. Volánosoknál a saját zsebre eladott jegy nem csalás, csak kölcsönösen előnyös megállapodás.
39. Ha sokszor jársz körbe egy nap ugyanazona vonalon, tanuld meg kiszámolni mikor váltanak a lámpák, így néhány másodperccel az előtt elindulhatsz, hogy zöldet kapnál.
40. Senkinek ne engedd meg, hogy piros lámpánál leszálljon, ha megy a vonata. Rosszat tenne az imidzsednek.
41. Ha valaki epilepsziás rohamot kap a buszon, hangosan káromkodj, hogy már megint nem bírnak nyugodtan utazni a buszodon, és lassan, unott hangon kérj mentőt.
42. Ha a kiesik egy csavar a legjelentéktelenebb helyről, ne csavard vissza, hanem szállítsd le az utasokat a semmi közepén, és vidd a buszt a garázsba. Ezt hívják fizetett szabadnapnak.

(ezt a viccet szerintem tuti buszsofőr hozta össze, mert túl életszerű )

Szerintem jöjjenek csak a CW-s hozzászólások!   Mióta volt az a kis szünet, azóta nem vagyok képben.

Nem elérhető horjb

• Venom
    • http://www.gportal.hu/horjbcomic/
Sztrájk topik
« Válasz #343 Dátum: 2006. November 08., 18:51:59 »
what if? Enemy of the state: Rozsi most megtoló helyett írtja k a marvel univerzumut, ugyanis Punis éppen civil warozik!
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 08., 18:53:06 írta horjb »

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #342 Dátum: 2006. November 08., 18:44:06 »
Örömmel értesítjük ügyfeleinket új szolgáltatásunkról:
az autóból kezelhetö bankjegy-automata hálózatról. Mától fogva automatáinknál anélkül vehetnek fel pénzt, hogy kiszállnának az autóból. Hogy ennek előnyét élvezhessék, kérjük a kezelési utasítás figyelmes elolvasását.

Férfi ügyfeleknek :
1. Hajtson az automatához, és nyissa ki az ablakot.
2. Helyezze be az automatába a hitelkártyát, és adja
meg a PIN-kódot.
3. Billentyűzze be a kívánt összeget.
4. Tegye el a pénzt.
5. Vegye ki a hitelkártyát és a bizonylatot.
6. Húzza fel az ablakot. Jó utat!

Női ügyfeleknek:
1. Hajtson az automata elülső oldalához.
2. Indítsa újból a lefulladt motort.
3. Nyissa ki az oldalablakot.
4. Menjen hátrafelé, amíg az automata a bal vállával
szembe nem kerül.
5. Vegye elő a táskáját, és ürítse ki az utasülésre,
majd keresse meg a hitelkártyát.
6. A visszapillantótükörben ellenőrizze a sminkjét.
7. Próbálja meg a hitelkártyát behelyezni az ATM-be.
8. Szálljon ki, hogy elérje.
9. Helyezze be a hitelkártyát.
10. Vegye ki és helyezze vissza fordított irányba.
11. Menjen vissza a kocsihoz, keresse meg a noteszét,
amibe felírta a PIN-kódot.
12. Billentyűzze be az adott számokat.
13. Nyomja meg a 'törlés' gombot és TAJ-száma helyett
adja meg a mellette lévő négyjegyű számot.
14. Most üsse be a felvenni kívánt összeget.
15. Vegye el a készpénzt és a bizonylatot.
16. Szálljon vissza a kocsiba, keresse meg a pénztárcáját, tegye el a pénzt, ellenőrízze a sminkjét és induljon el.
17. Tolasson vissza az automatához, szálljon ki, és
vegye ki a hitelkártyáját.
18. Tegye el a kártyát.
19. Ha a sminkje rendben, egyes sebességgel indítsa
újra a lefulladt motort.
21. Vezessen három-négy kilométert, és ha gyorsabban
szeretne menni, engedje ki a kéziféket. Jó utat!

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #341 Dátum: 2006. November 08., 17:55:54 »
Hát persze hogy van, itt nállunk. Szünet után majd lesz mit olvasnod kronológiai szempontból, sőt a képregényekhez is hozzájuthatsz (persze angolul), meg egyebekhez is.

Nem elérhető Gza

• Sólyomszem
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #340 Dátum: 2006. November 08., 17:55:01 »
Idézet
Idézet
Ha megszűnik, hol fogom Peter kalandjait olvasni?
Például elmehetnél az újságoshoz és megvehetnéd a három kapható Pókember képregény valamelyikét.  

Veszem is szorgalmasan a Pókember képregényeket, nem csak neten olvasom! Ma vettem meg a Hihi Pókot és a Fekete Macskás sztorit. Várom a folytatást! Remélem lesznek még ilyen különszámok, akár minden hónapban lehetne! Az újságosnál már épp az utolsókat csíptem el. Azt mondja, hogy egyre többen veszik, már nem győzi rendelni.   Persze ez jó.

Nem elérhető Coverex

• R2-D2
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #339 Dátum: 2006. November 08., 17:44:25 »
Igazad van inner circle.te vagy az én emberem  Van valahol a neten kronológia a civil warhoz mer kezdek belekeveredni...

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #338 Dátum: 2006. November 08., 17:36:34 »
Idézet
A többség meg nagyon is vevő a Civil Warra, úgyhogy ide azokat a Spoilereket!
Jah, de mégis van CW, ami talán még nem közismert, a Heroes for Hire 3, ami ugye azért érdekes, mert a 2. végén Paladin (akit valamelyik leértékelt fejű "Palatinus"-ként fordított magyarra, a kegyetlen zsoldosból emígyen virágmintás kötényes kabinosnéniket és műanyagpapucs-csattogást idéző stranddruszát kreálva) elkapta a körözött Amerika Kapitányt...

SPOILER

Paladint bezsuppolja a SHIELD a repülőre, miközben a dühös főHeroforhire prézilre veri Paladint az árulásáért. Közvetlenül mielőtt kitörné a nyakát, Paladi leveszi a sisakját és kiderül, hogy ő bizony Steve Rogers; pont ekkor az elfogott AK-ról is lekerül a maszk és Vasember már gyönyörködhet is Paladinban. Kisül, hogy Shang-Chi (vagy ki?) közelharcban elintézte az árulót, aztán átöltöztette AK-t (a pajzsra meg alighanem a vendégszereplő Hermione Granger bocsájtott egy felejtés-bűbájt, mert milyen ciki lett volna, ha a SHIELD azt is elviszi, otthagyni meg hülyék lettek volna; így a pajzs egyszerűen kihagy néhány oldalt a képregényben, nehogy fogságba essen, és sosem tűnik fel ugyanazon a képen, amin SHIELD-esek is vannak). AK és Luke Cage meglóg, a HfH pedig megmondja Vasembernek, hogy ők ugyan nem fogják kergetni őket. Vasember megundorodik a Csótányembertől (vagy kijarosseb az a szerencsés fickó, aki a HfH-es bulákkal lóg) és otthagyja őket a francba. A többi rész már nem CW-s téma, valami mutáns szervkereskedőket hajszolnak.

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #337 Dátum: 2006. November 08., 17:04:16 »
Csatlakozom!

Éljen a sztrájktörés!  

SPOILER:

A Legacy 05-ben Cade csapata megpróbálja eljuttatni a hercegnőt, annak kísérőjének, testvéréhez, akiről kiderül, hogy Jedi, akinek a haverja is Jedi, akit, annak idején Cade mentett meg, és gyanús lesz neki ez a név, hogy Cade. Befut a sith Darth Talon és Cade lelepleződik, mint Erőhasználó, amikor megmenti a többieket. Ezt követően a twi'lek testvérpár úgy dönt hogy az ekkortájt oldalukon álló birodalmi politikus segítségét kérik, nem tudva hogy akkor az már Darth Krayt-el tárgyal, aki meg ősi sith szellemekkel vitatkozgat. Legalábbis asszem.    

SPOILER END

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #336 Dátum: 2006. November 08., 16:49:40 »
Szerintem nyugodtan offolj. Amit le lehetett írni, már le lett írva. Ha valaki mégis meg akarja győzetni magát, az olvasson vissza 10 oldalt. A többség meg nagyon is vevő a Civil Warra, úgyhogy ide azokat a Spoilereket!

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #335 Dátum: 2006. November 08., 16:25:42 »
EZENNEL KÖZLÖM A HÁLÓZSÁK CSAPATÁVAL, HOGY SZTRÁJK KERETÉBEN NEM VESZEK RÉSZT A SZTRÁJKBAN!!!
SZTRÁJKTÖRÉS!!!
(SZTRÁJK TREKK)!!![/u]

Követeléseim nincsenek, de mindaddig folytatom a képregényes témájú, SZTRÁJKOT KERÜLŐ hozzászólások beírását, amíg a sztrájk fennmarad!!!

Kezdésnek: új Civil War-szám nincsen, viszont már elérhető egy "What if?" onshot az "Avengers Disassembled"-ről, amit MINDEN Avengers-rajongónak kötelező elolvasni. A szokásos "What if?"-ek csak a párhuzamos világban lejátszódó eseményeket tárgyalnak, ebből viszont sokminden kiderül, ami a 616-os Marvelben is "érvényes", csak eddig nem tudtunk róla... "Avengers Disassembled 2"-nek is felfogható. Talán épp azért írták, mert az AD-t sok kritika érte, hogy felrúgja az Avengers vol. 3 sztoriját, és ezzel akarják összefésülni a szálakat.
(És ha a sztrájk súlyosbodik, spoilerezni is fogok, keményen!   )

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #334 Dátum: 2006. November 08., 15:59:32 »
Idézet
Például elmehetnél az újságoshoz és megvehetnéd a három kapható Pókember képregény valamelyikét.  
Úgy érted mindet
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető kaine

• Hulk
Sztrájk topik
« Válasz #333 Dátum: 2006. November 08., 15:55:40 »
Idézet
Ha megszűnik, hol fogom Peter kalandjait olvasni?

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Sztrájk topik
« Válasz #332 Dátum: 2006. November 08., 15:08:57 »
Kizárási/letiltási terület. Előfordul online játékokban is...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Hosaka

• Mulder ügynök
  • *
    • http://hosaka.uw.hu
Sztrájk topik
« Válasz #331 Dátum: 2006. November 08., 15:02:41 »
Köszönöm...

főleg a no spi-zone-nal van bajom...
4 8 15 16 23 42
Et in Arcadia ego

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Sztrájk topik
« Válasz #330 Dátum: 2006. November 08., 15:01:26 »
"A kétértelmű moralitása és a '60-as évekből örökölt tulajdonságai ellenére, szeretek úgy gondolni rá, mint egy kitiltási/kizárási terület..."
Sajna így, kiragadva elég nehéz mondat...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden