Sziasztok!
Aki regota forumozik, annak ismeros lehet a nevem, annak idejen tobbe-kevesbe rendszeresen ( valojaban eleg rendszertelenul )velemenyeztem kepregenyeket, foleg a Hzs-n, Spidertom-on, Nitro-nal, es elvetve a tobbi oldalon is. Akkoriban rengeteg honositott kepregenyt olvastam, szinte mindent letoltottem, kepben voltam, mikor hol es mi volt a frissites.
Egy ideje mar csak elvetve olvasgatok honositott kepregenyeket, es a forumokon sem vagyok aktiv.
Mindig is a Halozsak volt a kedvenc oldalam, ezt soha nem is titkoltam.
Hogy miert?
Mert tetszett a design, konnyen attekintheto volt, es mindig talaltam rajt valami meglepetest…
Kellemes emlekeim kotodnek ehez az oldalhoz. Lehet, hulyen hangzik, de volt valami hangulata, ami megfogott.
Annak ellenere, hogy mostanaban csak nagyon keves netes kepregeny olvasok es azt is csak elvetve, a Halozsak-ot mind a mai napig naponta meglatogatom. Tartsatok hulyenek, szentimentalisnak, de nekem a Zsak nem csak a honositott kepregenyeket jelenti, hanem regen elmult szamomra kedves dolgokra emlekeztet. Azokra az idokre, mikor a legnagyobb gondom az volt az eletben, hogy kedvenc oldalaimon volt-e frissites, es hogy milyen prioritas alapjan olvassam kedvenc kepregenyeimet.
A kepregenyek vilaga csodalatos vilag, ha az ember belemerul, eltavolodnak a gondok, egy egeszen kulonleges vilagba lep at, ahol minden megtortenhet.
A nyugalom szigete, ahol az ember elrejtozhet amindennapok gondjai elol. A fantazia csodalatos dolog! Ezt jelentettek es valamilyen szinten jelentik nekem mind a mai napig ezek a rajzos tortenetek.
Es ehez az elmenyhez nagyban hozzajarultak azok az emberek, akik faradsgos munkaval magyarul is elerhetove tettek ezeket a torteneteket.
Szamomra ez a ‘sztrajk’ azert elkeserito, mert rossz erzessel tolt el, hogy azok az emberek, akik ezt az aldozatokkal teli ( ido, energia ) munkat veghezvittek, ugy erzik, a munkajukat nem ertekelik. Ez nem igy van. Ezer hala eskoszonet Nekik mindenert! Nem az faj, hogy nem folytatodik kedvenc sorozatom, hogy nincs frissites, hanem az, hogy azok, akiket nagyra tartok, annyire megkeseredtek, hogy sztrajkot hirdettek. Valamilyen szinten megertem Oket, de csalodas szamomra is, hogy ennyire kilatastalannak erzik a helyzetet es haszontalannak a munkajukat. Pedig nem az, mert rengeteg embernek okoznak oromet vele. Remelem azert hosszu tavon a szep emlekek maradnak meg nekik, es nem az, az erzes, amit most erezhetnek. Mindig felneztem rajuk, mint altalaban az elkotelezett emberekre. Ok nem csak elkozelezett kepregenyrajongok voltak, hanem kozszolgalatot is vegeztek, onzetlenul, idot es energiat nem sajnalva. Es ezert tisztelet jar.
Melysegesen elkeserit, ami ebben a topicban megy. Konkretan az, hogy szemelyeskedesig fajultak a dolgok. Szerintem ahelyett, hogy az emberek egymast hibaztathatnak, el kellene gondolkodni azon, hogyan lehetne a helyzetet menteni.
Javaslom, hogy evezzunk nyugisabb vizekre. Allitsunk emleket a Halozsaknak, amig szunetel. Mindenki szedje ossze gondolatait, es egymas betamadasa helyett irjon egypar sort kedvenc kepregenyerol, amit itt olvasott. Mutassuk meg forditoknak/beiroknak, hogy munkajuk milyen sokat jelentett Nekunk! Irjatok meg a Zsakkal kapcsolatos pozitiv elmenyeiteket, mondjatok el, miert fonotsabb Nektek ez az oldal, mint a tobbi hasonlo jellegu!
Lehet, hogy eso utan koponyeg, de szerintem jobb kesobb,mint soha!
Ez most lehet, hogy hulyesegnek tunik, de tobb ertelme van, mint hozongeni, vagy egymasnak esni.
Ne fajuljanak a dolgok ‘polgarhaboru’-va, hiszen mind egy oldalon allunk!
A Halozsak oldalan!
een