HálóZsák fórumok > OFF topik

Sztrájk topik

<< < (148/174) > >>

exactlee:

--- Idézet ---Azért én elvárnék valami olyat, hogy legalább egy képregényt, vagy csak egy comic-stripet lehonosítson valaki, aki letölt egy képregényt.
--- Idézet vége ---
Hehe, ezt most komolyan gondoltad?

Általában aki honosítást tölt, azt azért teszi, mert a képregény eredeti nyelvét nem érti. Pl. francia képregényeket én is csak honosítva olvasok(meg persze a néhány magyar kiadványt), pedig legszívesebben eredetiben olvasnám, mert úgy lenne az igazi.

+++
az előttem hozzászólóval értek egyet a kérdésben egyébként.

Callaow:
Szerintem meg nincs ráadásul a politikát nagyon nem kéne belekeverned...  

Fogalmad sincs,hogy milyen emberek ülnek a gép mögött.
Ráadásul az eddigi beírások 80-90%-ka inkább pozítív kicsengésű volt,ki így vagy úgy,de mindenképpen értékelte a hzs munkáját és beismerte a sztájk jogosságát.

Legfeljebb a módszer helyességéről vitázunk.

És bár természetes,hogy van véleményed,sőt az is,hogy kiakadsz,de ez a stílus (számomra) nem elfogadható.

Éppen az lenne a cél,hogy ha adjaisten mégis folytatódna a Hzs  akkor egy megújult nagyobb létszámú vagy legalábbis aktívabb fórumozó közösség alakuljon ki.

Ilyen hsz nem igazán segíti ezt elő..

A negatív kritika is építő,ha olyan a körítése.

Daredevil:
Ha finomabban fogalmazok, akkor nincsen hatása. Sajnálom, hogy ilyen brutális volta, de  ez már jónéhány napja forrott bennem és ez a sok " Legyen Hálózsák és hozzászólok" duma verte ki a biztosítékot. Talgaby-t meg azért hoztam példának, mert úgy viselkedett. Azért én elvárnék valami olyat, hogy legalább egy képregényt, vagy csak egy comic-stripet lehonosítson valaki, aki letölt egy képregényt.

hegyitomi:

--- Idézet ---Daredevil: ilyeneket ne írkálj, mert, 1 nincs sok értelme, 2 csak flame-re ad okot, 3 nem hiszem, hogy az lenne a sztrájkolók célja, hogy az eddigi némaleventéket elüldözzék a picsába, azt megtehették volna egyszerűbben is.
--- Idézet vége ---
Szerintem Daredevilnek igaza van. Teljesen felesleges finomkodnia. Ha világosan akar mindenki látni ahhoz egyenes beszéd kell.

Lux:
Természetesen neked Daredevil
Igazad van de finomabban

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése