HálóZsák fórumok > OFF topik
Sztrájk topik
exactlee:
Daredevil: ilyeneket ne írkálj, mert, 1 nincs sok értelme, 2 csak flame-re ad okot, 3 nem hiszem, hogy az lenne a sztrájkolók célja, hogy az eddigi némaleventéket elüldözzék a picsába, azt megtehették volna egyszerűbben is.
kaine:
--- Idézet ---Szvsz ilyen kellemetlen meglepetést nem illik okozni a munkátokat szerető és néha véleményező közönségnek.
Szerintem bejelenthettétek volna a dolgot előre, vagy nem kellett volna előtte frissíten.
--- Idézet vége ---
Erről jut eszembe, ha a dolog amiatt volt, hogy kevesen írtak a fórumba- ebből következik, hogy akik beírtak, azokat azért illeti némi megbecsülés. Szóval tényleg talán annyit tehettetek volna, hogy a fórumba beírjátok, hogy ez lesz. Így a hű fórumozók tudták volna, a többiek meg, akik nem írtak be, azok nem. Persze, ha más az oka, akkor nem szóltam.
--- Idézet ---Ez most Kaine-nek vagy nekem ment?
--- Idézet vége ---
Nekem nem jöhetett, mert velem egyidőben írta be.
Daredevil:
Ez most Kaine-nek vagy nekem ment?
Lux:
Teljesen igazad van
sorry
De ez azért nagyon durva volt
kaine:
--- Idézet ---De azért én (szokásommal ellentétben) optimista vagyok. Csak nem szűnik meg az oldal. Az x-fanzine se szűnt meg. A Spidertom viszont igen.
--- Idézet vége ---
Már megbocsáss, de a Spidertom nem szűnt meg. A képregények underground vonulatai mindig is hiánypótlásra születtek. Ha valakinek lehetősége van képregények megjelentetésére, majdnem hogy kötelessége is megtenni, hisz azzal azt a bizonyos hiányt redukálja le. Azt talán nem kell mondanom mennyivel jobb érzés fogni egy képregényt, mint monitoron nézni.
Szóval, ha te sajnálod ami a Spidertommal történt, csak azt jelenti, hogy azok közé tartozol, akik ingyen mindent akarnak, de megvenni már nem hajlandóak? Remélem nem.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése