HálóZsák fórumok > OFF topik
Sztrájk topik
Gorgonita:
--- Idézet ---Mindenki szedje ossze gondolatait, es egymas betamadasa helyett irjon egypar sort kedvenc kepregenyerol, amit itt olvasott.
--- Idézet vége ---
Az Aquablue nélkül szegényebb lennék egy fantasztikus utazással.
Az Y-The Last Man nélkül egy tanulasággal.
A Powerless nélkül meg erőtlen lennék.
"Nem ugorhatsz fel, amíg le nem értél annak az aljára, amibe beleestél."
jms - Midnight Nation
Blixxxa:
Na... Hát csak kapkodom a fejem, hogy mi megy itt...
Mint "öreg" HZS-s motoros, bár nem csináltam képregénydömpinget, de azért van fent egy jó pár munkám - és lesz is - nem is tudom mit mondjak.
Kihaeennem - örülök hogy ezer év után itt vagy, és talán az eddigi legértelmesebb hozzászólásoddal emelted a lassan mocsárba sűlyedő fórumot.
Én sem vagyok NAGY FÓRUMOZÓ, de ha van valami közölni valóm, azért itt vagyok és írók. Nem értem azt, ami itt folyik most. Lehet a szünetet hisztinek tartani, követelőzni, dühöngeni... de lehetne értelmes, okos hozzászólásokat is írni -ahogy tették sokan -, de nem szabad úgy, ahogy ti teszitek: Daredevil, pepo05 és még páran! Srácok! Nem szabad így lenézni másokat! Tisztelni kell mások véleményét is. Ha valaki otromba módon reagál, akkor legalább Ti, akik már itt vagytok egy ideje, ne vegyétek fel a kesztyűt azonnal, mert így csak olyanok lesztek ti is, mint akit ledorongoltok.
És még annyit (Daredevilnek), ilyet hogy mondhatsz az új fórumozókra? Még ha eddig nem is írtak, bármi is volt az indokuk, inkább biztatni léne őket, örülni nekik,
hogy nem mindegy nekik, mi lesz velünk.
És még mielött valaki offolni akarna, ez nem akart személyeskedés lenni, senkit nem akarok megbántani, se DD-t sem pepo05-öt, mert itt voltak, itt vannak és remélem lesztek is, csak néha el kell számolni 10-ig, aztán... Értitek?
És mivel jövő héten Börzé, lehet jönni, kérdezni érdeklődni csevegni (itt a HZS tagok elfogadják a támogatást, de csak így: ) és nem utolsó sorban vásárolni. És jól érezni magunkat. Ez régen egy nagy csapat volt. Sok minden változott, de ez nem változhat.
Na csak ennyit akartam. És ha majd megint megnyitunk, akkor majd jó kis meglepiket vágok Szimonz kollégámmal a képetekbe... grátisz. Aki akar az majd véleményez, aki meg nem, az nem. Ennyi. Akkor is csinálni fogom és azt amit én akarok.
Hosaka:
--- Idézet ---De honosított képregények bemutatása egy weboldalon sem
--- Idézet vége ---
Azért ez nem ugyanaz...
Persze, hogy nem kötelező honosítani a képregényeket, és persze, hogy nem kötelező ezeket közzé tenni, de könyörgöm nehogy már muszály legyen akár egy sort is írnia bárkinek a képregények olvasgatása után, ha nem akar, vagy ha lusta, vagy ha akármi is van vele...
Ha a véleményezés ennyire szükséges és kívánatos a készítők számára, akkor az oldalt kell úgy megoldani, hogy csak azok olvashassanak, akik véleményeznek... Nem vagyok nagyon gyakorlott php programozó, de szvsz ezt le lehet kódolni. Akkor aztán csak az fog letölteni, aki véleményezett is...
Mondjuk ez azért elég idétlen rendszer volna...
Értem én, a készítők törekvését, csak szerintem nem a legjobb módját választották a dolognak...
Én mindenesetre reménykedem, hogy meggondolják magukat, azonban akkor sem fogok minden letöltés után ideirogatni, ha nincs konkrét véleményem, vagy problémám...
Galamb:
--- Idézet ---Azt gondolom, hogy a vélemény kinyilvánítása nem lehet kötelező.
--- Idézet vége ---
De honosított képregények bemutatása egy weboldalon sem
Politikai kérdésben 100000000szeresen egyetértek!
Kihaeennem: Majdnem olyan megható voltál, mint a Halálsoron! Nekem a Hzs volt az első képregényes oldalam, és vagy ezért, vagy csak a légkörért és a desingért, vagy csak mert minőségi anyagot nyújtanak itt nekünk, de nekem is ez az abszolút kedvencem. Köszönöm fiuk, lányok!
Kaine: Ez az infó új nekem: Nagyon, nagyon GRATULÁLOK!
Hosaka:
Azt meg végképp elfogadhatatlannak tartom, hogy politikával fertőzzük meg ezt a fórumot bármilyen formában!!!!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése