HálóZsák fórumok > OFF topik
Sztrájk topik
Bundy2020:
Csak úgy halkan megsúgom neked Konrad, hogy a visszajelzéseket a fórumba várjuk felirat igenis kint volt a főoldalon a híreknél sokszor, csakhát nemmindenki jutott el odáig, hogy ezt felfogja. (Sajnos én sem, pedig már egy ideje itt vagyok, nem is tudom mi ütött belém)
Szerk.: Amielött elfelejteném...
Mivel szemét állat voltam, és nem tedtem meg azt amit meg kellett volna, ezért most kezdem meg az első lépést a javulás felé:
Köszönöm a fordítók nehéz munkáját, amivel az én figyelmemet is újra a képregények felé is irányányították. A legtöbb mű amit elolvastam nagyon tetszett, átitatódott benne, hogy profiktól profi munkáról van szó.
Ennnyit szerettem volna elmondani.
Konrad:
--- Idézet ---KEDVES NEM-FÓRUMOZÓK: Gondolom egy félnap azért rá megy a honosításra. Viszont egy rövid "tetszett (vagy nem) ez a rész is, nem találtam hibát (vagy éppen találtam) a honosításban, köszi srácok" hozzászólást szerintem 5 perc alatt be lehet vésni.
Hiszen asszem egyszer Micho, vagy Talgaby mondta, hogy nem műelemzést várnak az embertől.
--- Idézet vége ---
Ez volt a kérdésem hogy ez jó-e, mármint hogy beírom.
Pl.
Tetszett a 300, nagyon jó volt.
Jó a beírás, jó a fordítás. Kösz!
És minden rész után ugyanezt akkor az oké vagy nem oké?
Erre nem elég az üzenőfal?
Szóval jó lenne konkretizálni, hogy mit értetek fórumozás alatt.
Mit vártok el?
Aki nem ment be a fórumba (köztük én) az nem is tudhatta hogy ez probléma, hiszen a hírek közt nem volt ilyesmi írva. Én nem vettem észre.
De akár aztis lehet, hogy megfelelő számú vélemények érkezéséig nem érkezik új rész és ezt kiirjátok. Vagy: visszajelzéseket várunk, erre és erre a sorozatra, hogy tudjuk van-e rá igény, érdeklődés, a visszajelzéseket a fórumba várjuk.
manchiman:
Hegyitomi:
én meg már azt hittem az avtarodból, hogy a pszichedelika imádók sorába tartozól
(Krisna egy fekete ló hátán lovagol át a tűz elementális világából a vízébe)
hegyitomi:
--- Idézet ---Szerintem hegyitomi az álmosvölgy legendájának a borítóját zanzásította
--- Idézet vége ---
Ez így igaz. Sajnos 64*64 ben nem valami produktív. Egyelőre nem tudtam jobb avatart kitalálni ekkora méretben. De legalább rájöttem a felrakás mikéntjére
beigli69:
Szerintem hegyitomi az álmosvölgy legendájának a borítóját zanzásította
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése