HálóZsák fórumok > OFF topik
Sztrájk topik
Konrad:
Az üzenőfalra lehet hogy kiírták, azt nem szoktam olvasni, és szerintem mások se.
Mondjuk ha az egyik hír blok elejére került volna akkor biztos feltűnt volna mindenkinek. De igazából ezt most már mindegy is.
A többi kérdéseimre továbbra is várom a választ. Kösz!
Pl.
Tetszett a 300, nagyon jó volt.
Jó a beírás, jó a fordítás. Kösz!
És minden rész után ugyanezt akkor az oké vagy nem oké?
Erre nem elég az üzenőfal?
Szóval jó lenne konkretizálni, hogy mit értetek fórumozás alatt.
Mit vártok el?
manchiman:
Ciao Daredevil!
hát, ez talán egy kicsit túl drámaira sikeredett.
Bocs, ha elloptam volna a sikerélményeteket...
Galamb:
--- Idézet ---Az igen, de az nem hogy mivel kevesen fórumoznak ezért lehet hogy abbahagyjuk vagy ilyesmi. Úgyértem nem írták hogyha nem fórumoztok akkor nincs értelme.
--- Idézet vége ---
Azt meg az üzifalra írták, ha jól emlékszem, méghozzá Troll és még valaki. De, hogyha tévedek, javítsatok ki.
Daredevil:
Ismét elnzést kérek azotól ,akiket kijelentésemmel megbántottam, de az előbb említett indokok miatt ("A légyszi csináljátok meg még ezt meg ezt" és a legyen Hzs és fórumozok" hozzászólások) akadtam ki. A legtöbb ember ilyenkor csak ígérget és ha visszaállnak az eredeti állapotok, akkor tojik nagy ívben az egész fogadalmára. A Fletós hasonlatot meg helyénvalónak érzem. Miért? Végül is ti is az örömtöl fosszátok meg a honosítókat. Meglopjátok őket mégpedgi a siker élményét lopjátok el tőlük, ami nagyon megkeserítheti az ember életét. Ezt saját tapasztalatból mondom. Sikerélmény ellopása a szememben nagyon bűn a pénz tolvajlásásnál. A pénzt be lehet hajtani, de sikert azt nem.
Uff én szóltam.
Konrad:
--- Idézet ---felirat igenis kint volt a főoldalon a híreknél sokszor, csakhát nemmindenki jutott el odáig, hogy ezt felfogja.
--- Idézet vége ---
Az igen, de az nem hogy mivel kevesen fórumoznak ezért lehet hogy abbahagyjuk vagy ilyesmi. Úgyértem nem írták hogyha nem fórumoztok akkor nincs értelme. Szóval félreértetted amit írtam.
"hogy tudjuk van-e rá igény, érdeklődés" és abból lejönne ha nem írunk semmit akkor nem lesz tovább. Mondjuk.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése