HálóZsák fórumok > OFF topik

Sztrájk topik

<< < (124/174) > >>

Sepi:
Kedves fórumozók!
Ez mind szép és jó, csak sajnos kezdünk megfeledkezni a probléma
gyökeréről.
Én is, és még rajtam kívül sokan mások is kifejtették véleményüket,
indokaikat, de azt hiszem most már elég volt kutatni az okok után.
Szerintem a kérdés az, hogy hogyan lehetne ezen változtatni.
Mert itt már mindenki csak az okokról beszél, ahelyett, hogy az okozatra
figyelnénk oda.

Én azt mondom, hogy azon kellene gondolkodni, hogyan tudnánk ebből
a patthelyzetből kikeveredni. Azért tart itt ez az ország ahol, mert mindenki
csak azzal foglalkozik, hogy gond van, de senki sem azon, hogy hogyan lehetne azokat megoldani.

Fogjunk össze végre!

Én egyébként jó ötletnek tartom azt, hogy vonjátok be az olvasókat a kiadványok szerkesztésébe. Pl: satírozás.
Ez szerintem elgondolkodtató

Blixxxa:
Ne a ledorongolókkal törörődj. Nekik amúgy sem jó semmi.

wmitty:
Kedves Blixxxa!
Köszönöm szépen!

Visszavonom az előbbieket: mégiscsak van "teteje" ennek az eszmecserének.
Most megint bizakodó vagyok.
(Egész addig, míg egy következő hozzászóló le nem dorongol, hogy így meg úgy, minek dumálok, meg izé, meg ecet...)

Blixxxa:
Kedves Wmitty!

Teljesen egyetértek veled. Az elöbb pont ezt fejtegettem, hogy ha mi sem válaszolunk az olvasoknak, akkor mi mit várhatunk el tőletek. Ezt és az ehhez hasonló próblémákat kellene kiküszöbölni, és talán más lenne a helyzet.
Kösz az értelmes és kultúrált hozzászólást.

wmitty:
Azt hiszem, ennek az egésznek tényleg nincs semmi teteje.

"Fórum": ez eredetileg azt jelenti, hogy emberek találkoznak és beszélgetnek valamiről.
Aki akar és van mondanivalója, mondja. Aki nem, nem.

Akad, aki beszélgetni szeretne, és megkéri a másikat - aki addig hallgatott -, hogy szóljon hozzá (például dicsérje meg az ő munkáját). Akit megkérnek valamire, bizonyára teljesíti is.

Na most.

A Hálózsák szerkesztője-szerkesztői voltak kedvesek néhány hete-hónapja megkérni engem is, hogy írjak már arról a képregényről, amit olvasok.
Szívesen megtettem: írtam e-mailt, illetve elkezdtem látogatni az adott képregény saját topikját. Beírtam, mennyire tetszett, plusz a kérdéseimet és észrevételeimet. Naponta többször megnéztem, jött-e reakció. Egyszer vagy kétszer igen, köszönet érte. Aztán teltek a napok, és a topikban csak a saját legutóbbi bejegyzésemet láttam utolsóként. Aztán egyszercsak egy újabb reggelemet már nem azzal kezdtem, hogy odakattintsak.

Most itt van jelen topik. A magam részéről komolyan vettem a problémát, meg az itt elhangzottakat is. Kétszer-háromszor megkíséreltem leírni ilyen-olyan gondolataiamat a tárgyban, valami érdemit, nem csak "süketelést", szimpla "fórumozást", aminek se füle, se farka.
Azóta ugyancsak naponta többször idelátogatok, hogy találok-e valamit. Nem vettem észre, hogy felvetéseim bárkit is néven nevezhető válaszra késztettek volna, vagy akár csak elolvasta volna.
Mi értelme van/lenne tehát akkor a Hálózsákon teendő fórum-bejegyzéseimnek?

(Halkan teszem hozzá, magam is ahhoz a csoporthoz tartozom, akik csak a munkahelyükről tudnak netezni. Ez a háttér finoman szólva nem kedvez annak, hogy ha az ember lopva rá is megy egy képregényes oldalra, gyorsan benyomja a file-listát a Flashgetbe, azután még a színes-csillogó-villogó site-on elkezdjen írni, akár csak két-három percen át, hátában a főnök tekintetével... Csak ha a felettes szabadságon van - mint az enyém épp a héten.)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése