HálóZsák fórumok > OFF topik
Sztrájk topik
Zerit:
--- Idézet ---Sőt ennek hatására a C4A- ra is elkezdtem írogatni, ugyanis eddig oda se írtam, hiába ők az abszolút kedvenceim. (No para, a HZS rögtön a második helyen van nálam d.gif )
--- Idézet vége ---
(csak halkan es zarojelben jegyzem meg, hogy ugyan nem az egesz brigad, de nehany HZs tag a C4A-nak is szallit kepregenyt )
horjb:
--- Idézet ---
--- Idézet --- A ComicSquad fórumát hol találom? Beregeltem hozzájuk cirka 3 perc alatt, és közben még arra is maradt időm, hogy négyszer elénekeljem a nevem Rock a nevem Roll, de fórum az nincs. Hulk & Thing
--- Idézet vége ---
Forum sajna már nincs, de már dolgozunk az újon.
--- Idézet vége ---
Forum kész!
Blixxxa:
Na, most már látom, hogy volt értelme a dolgoknak. Azért csak szép lassan rájonnek egyesek (az értelmesebbik réteg), hogy miröl is szól ez az egész.
Amúgy megnyugtatom a közönséget, a Team már dolgozik gőzerővel a megoldáson, ennek hamarosan majd látjátok jeleit. Addig is fel a fejjel, írhattok még ide okos ötleteket, esetleg biztatásokat, de a nyomorból már nem kérünk.
horjb:
--- Idézet ---A ComicSquad fórumát hol találom? Beregeltem hozzájuk cirka 3 perc alatt, és közben még arra is maradt időm, hogy négyszer elénekeljem a nevem Rock a nevem Roll, de fórum az nincs. Hulk & Thing
--- Idézet vége ---
Forum sajna már nincs, de már dolgozunk az újon.
Petyaman:
Na most sztem ennek a sztrájknak csak van egy kis értelme, ha más nem az, hogy néhány értelmes ember igenis elgondolkozott azon amit a team mondott egy két helyen, hogy ha már dolgoznak, fordítanak stb, igenis nem törik le a kezünk, egy két véleményező hozzászólástól.
Én is csak rávettem magam, hogy elkezdjek írogatni, habár hiszitek vagy sem, több mint két hónapja nem is töltöttem le az oldalról, kivéve egy Tarot részt, mert kíváncsi voltam rá, de nem igazán tetszett, talán mert az egész boszorkány-témától megcsömörlöttem egy bizonyos "Bűbájos Boszorkák" című olcsó, hatásvadász tévésorozat hatására.
Egyszóval fel a fejjel, még ha csak vagy tízzel több aktív fórumozó lesz a továbbiakban sztem akkor is megérte.
Például nálam annyit tutira elértetek, hogy ha elolvasok egy képregényt akkor véleményezem is.
Sőt ennek hatására a C4A- ra is elkezdtem írogatni, ugyanis eddig oda se írtam, hiába ők az abszolút kedvenceim. (No para, a HZS rögtön a második helyen van nálam )
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése