HálóZsák fórumok > OFF topik
Sztrájk topik
kaine:
--- Idézet ---És az Y-men ami régen volt már. Azt a sorozatot olvastam el legelsőnek. Csak 2 napo alatt tudtam kivégezni, mert pénteken suli volt meg edzés. TEhát szombatra maradt a másik fele. De nagyon szeretném annak a folytatását is látni.
--- Idézet vége ---
Vedd meg a Vertigo könyvet, abban találkozhatsz vele "élőben". Honosított folytatása nem lesz a továbbiakban.
Sepi:
--- Idézet ---minden Tesco gazsdaságos fórumozónak üzenem!!!!!!
Gyorsan irogassatok hozzászólásokat, mert kurva szar sörötök van!
Legalább valami iható névig.
--- Idézet vége ---
Sajnos ez a sör téma nem ösztönöz.
Bár a Jagermaister az már más tészta. Igyekszem.
wmitty:
(izsook: bocs, tényleg komolyan vettem, köszi, hogy reagáltál)
Megintcsak általános tanulságként tudom levonni: vannak, akik az internetezés, a fórumozást arra használják, hogy kvázi kommunikáljanak, 'jelen legyenek' a virtuális közösség(ek)ben, percről percre pillanatnyi hangulatuk szerint reagáljanak, válaszoljanak, felvessenek valamit, 'beszóljanak', némelyek esetleg elragadtassák magukat, kirohanásokat intézzenek, amivel céljuk, hogy megsértsenek valakit, vagy épp ellenkezőleg, nem céljuk, de időnként mégis úgy sikeredik. És vannak, akik a fórumozást valamilyen tartalasabb, tematikus eszmecserére használják. Kizárólag.
A két stílus, mentalitás azonban a fórumok jelentős részén óhatatlanul találkozik, akár még össze is ütközik. A második csoportba tartozóknak, bármennyire is óhajtják a netes beszélgetést, bármennyire is szívesen elmondanák, amit gondolnak, könnyen elmegy a kedvük az egésztől, amikor beleszaladnak az első csoportba tartozók valamelyikének (esetleg) meggondolatlanul, nem szándékosan durvára sikeredett kirohanásába. Attól tartok, a Hálózsák fórumai is részbene ttől a szindrómától szenvednek.
Ha a magam iménti esetét veszem: amennyiben izsook barátunk nem fűzött volna barátságos-békülékeny megjegyzést legutóbbi csalódott beírásomhoz, tán az életben nem írok ide még egyszer... Márpedig az, azt hiszen, pont ellentétes volna az oldal gazdáinak szándékával.
Meg kell értenie a vérmesebb stílusú, indulatokban gazdagabb hozzászólásokat kedvelő kollégáknak: nem mindenkinek füllik a foga az ilyen típusú véleményütköztetésekhez. Ahol nagyon eluralkodik a 'vagdalkózó' stílus, onnan könnyen elszokik a közönség jelentékeny - érzékenyebb - része.
Megoldható avagy megoldhatatlan probléma ez? Nem tudom. Félek, nem a Hálózsákon fog a 'végső nagy megoldás' kikristályosodni.
Hanem aki site-ot csinál, és azon még fórumot is üzemeltet, ezzel szembe kell néznie. Nemde?
izsook:
wmitty
Nem kell annyira komolyan venni.
beigli69:
Kain:
Tudom pedig még gépírást is tanultam .
Amúgy munkaidőben írtam a hozzászólást 8 ügyfél kiszolgálása mellett.
Egyre kevesebb a CW banner-es emberke a hozzászólók között. Azon a Fronton mi van ? (már ha valaki tudja) Mert anélkül a fórum nélkül kicsit (nagyon) el vagyok veszve.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése