HálóZsák fórumok > OFF topik
Sztrájk topik
wmitty:
Kedves izsook!
Köszi, hogy felhívtad a figyelmemet, hogy ha különféle okoskodásaimmal terhelem a Hálózsák fórumát, azzal legalább egy embert felbosszantok. Erre nem gondoltam, elnézést. A fejbevágás talált, többet tartózkodom tőle.
Talán ez az egész képregény-ügy, de jelen vita egész biztosan nem ér annyit, hogy Neked álmatlan éjszakáid legyenek tőle, József Attila olvasásáról meg mittudoménmilyen tévésorozatok megnézéről nem is beszélve.
Blixxxa:
minden Tesco gazsdaságos fórumozónak üzenem!!!!!!
Gyorsan irogassatok hozzászólásokat, mert kurva szar sörötök van!
Legalább valami iható névig.
izsook:
--- Idézet ---Izsooknak és másoknak korábbról:
ezt a "csak regisztrációval... az megoldaná" dolgot én sem értem. Mit old ez meg?
Amikor valaki előre engedek a villamosra felszállásnál vagy a bolt ajtajában, elsősorban azért teszem, mert így érzem helyesnek, tehát nekem magamnak, benne okoz örömet ("hű, de udvarias srác vagyok"). Ugyanakkor azt is gondolom, hogy az előre engedett illetőnek is jó, több szempontból is. Gyakran pedig fel is háborodom - szigorúan csak magamban -, mikor valaki ezt nem köszöni meg, még egy mosolyt vagy fejbólintást sem kapok "érte". Lett légyen az terhes fiatalasszony vagy idős bácsi.
Ellenben: képtelenség volna az az ötlet, hogy "csak akkor leszek valakivel udvarias az utcán, ha előtte kitöltetek vele egy nyilatkozatot, hogy ő visszaigazolja az én kedvességemet, és ezt akár a bíróság előtt is hajlandó tanúsítani".
Ugyebár, gesztusokról, emberi reakciókról és kommunikációról beszélünk - úgy érzem, ez jelen oldal csalódott működtetőinek a szándéka -, nem pedig szabályokról, mechanizmusokról, kötelezvényekről, bárminek is az erőltetéséről.
--- Idézet vége ---
Most nem azért, de mi itt most mi a faszról beszélgetünk??? Be vagytok szívva vagy mi, hogy ennyire fényezni kell az oldalt. Az oldal kibebaszott kurva jó nagyon jó és még annál is sokkal jobb kár, hogy bezárt nagyon sajnálom és még sokan mások is, de az ilyen körmön fontolt megcsavarodott beszólásokat rühellem. Bazzeg mond meg egyszerűen mit akarsz, mert ha hasonlatokra vágyom, akkor elolvasok egy József Attilát, vagy megnézem a Dawson és a haverok, hogy csökkennyen az IQ-m.
Ja és remélem most már az oldal üzemeltetői elégedettek a hozzászólások mennyiségével, ha minőségével nem is (lásd ez itt )
scholes75:
Háj. Sajnos kevés dolgot tudok hozzáfűzni. A HZS-t kb 2 éve látogatom, minden nap. Fórumozni a knet-en szoktam, aztán a Bedard-os affér után kicsi szünet, aztán megint. Mellette Fanatic-kal egy saját projekten dolgoztunk. Ebből csak annyi a lényeg, hogy az ember megnézi a képregényes oldalak zömét, viszont kevés helyen (esetleg sehol) fórumozik.
Én is sajnáltam, amikor honosítani próbáltam, hogy nincsenek visszajelzések. Ez van.
A fotós analógia jó. Van aki verseket ír szobájának félhomályában, aztán akkor is írja, ha nem kap érte Pulitzert, Oscart, Kossuth- és Széchenyi-díjat.
Én is azért honosítok, hogy megmutassam, nekem mi tetszik, szerintem mi az értékes. Ha valaki asszongya: nekem is tetszik, nem változik meg az ízlésem. Ha valaki leócskálja, akkor sem.
Ennyi.
kaine:
--- Idézet ---14:25
lehet hogy egy pettyet OFF lessz de kezdem egyre inkább érteni (és elfogadni akármi is lessz a vége) az alkotók döntését (és sajnos most tudatosult hogy ehhez én is hozzájárultam bár nem ez volt a számdékom, még ha ez is érződött is ki belőle)
Ez a megvilágosodás az XFanzine-on olvasott olvasott egyik hozzászólásokból, és ennek a topicnak a folyamatos követéséből jött.
És valóban ez lehet ami a leginkább bosszantja a honlapot készítőket:
Hétről, hétre felteszik a rengeteg idejüket és munkájukat felemésztő honosításokat, és rengetegszer csak annyi a visszhang "jó volt , mikor jön a következő??" és ezt nem mindig csak pusztán kedvcsináló érdeklődésként, hanem már egyenesen követelésként is értelmezhették a HZS tagok (ezúton ismételten bocsánatot kérek ha követelőzőnek tűntem volna)
Bocs ezen hozzászólást 13:15-kor kezdtem és mikor befejeztem látom hogy enyhén okafogyott mivel már ti is kifejtettétek ezt bővebben.
--- Idézet vége ---
Bocs, ezt nem tudom kihagyni, de tudod, hogy elég lassan gépelsz?
Peace.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése