Jó, nyilván megvolt a leállásnak az oka, de ne mond azt, hogy nem forr valami a Hzs boszorkánykonyháján, mert akkor kénytelen leszek megölni az informátoromat.
Igaz, de nagyon lassú tűzre van téve, induláskor egészen biztos hogy nem lesz eredménye. (a fórum megszépülését leszámítva, ami azért nem kis dolog, pláne hogy igencsak dögös lett). Úgyhogy fröcsköljön a holdig a vére . (sejtem ki lehet az "áruló" )
Heh, ez az egyik leggázabb mondat, amit a sztrájk során hallottam eddig
Igen, az, de ha konkrétabban fogalmazok, akkor simán előrelépek a top 10-es listán, amin azok szerepelnek, akiket utálnak az underben. De legalább sikerült visszaadni az érzéseimet. Bár valószínűleg Troll jól fogalmazott.
a közös Hzs-s billiárdozások börze után is biztos javítottak volna a kedélyállapotodon.
Sajna utállok biliárdozni. Talán a darts, de ezek a kocsmai sportok kifejezetten untatnak. És van még pár ilyen rossz tulajdonságom: utálom a sört, de ha mégis iszom, akkor 3-tól már hulla részeg vagyok (más alkoholos nedűnél ez az arány kisebb), és akkor elég agreszív leszek... Nem való nekem az ilyesmi.
talgaby: akartam is mondani, hogy asszem a MGS V2 törölve. Azt már kihagyom, sok más dolog melett. A többit majd megdumáljuk.
Hmm,én megértem Gabe-t,hiszen átestem már pár olyanon,amikor kiteszed a lelked,hogy beleszarjanak
Közel sem erről van szó, amúgy sem szeretem fényeztetni magam, úgyhogy nem bánom ha nem véleményezik a munkám, sőt. Ha meg mégis, akkor csak könyörgöm, ne legyen odatűzve hogy "mikor jön már a következő, 2 hete nem frissült xy"
Belátom, ritka unalmas egy fazonnak tünök . (talán így is van, ki tudja... *elmereng*)