HálóZsák fórumok > OFF topik

Sztrájk topik

<< < (82/174) > >>

freakdavE:

--- Idézet ---Peter Parker tényleg felfedte magát ország-világ előtt?
--- Idézet vége ---

Igen.
De szerintem Reed majd egy csodagépével kitörli ezt az infót mindenki agyából, ha vége lesz a balhénak.  

SW fan:

--- Idézet ---Azért idéztem ide ezt a "remek" hozzászólást nehogy figyelmetek véletlenül átlebegjen felette. Még idokorlátot is megad a képregény befejezésére. Ha eloször belegondolok nagyon vicces, de ha már másodjára is, akkor már nem. Mert tudom, hogy komolyan gondolja.
--- Idézet vége ---
Egy kicsit humorosan akartam kifejezni, de ha megnéznéd volna, hogy nincs rajta agresszív spoiler akkor láthatod, hogy nem követelzozo stílusban írtam, csak egy kicsit humoros formában kértelek titeket, hogy ha beindulnak a frissítések, akkor az a két szám is jelenjen meg.

Sajnos mivel a kattintható grimaszok nem muködnek, így nem tudtam magam közérthetúen kifejezni.

Gabe:
Na akkor Vasember vallomásától -amit az újságírok előtt tett a fehérházban- leesel a székről... ő még azt is bevalotta hogy keményen alkoholizál     .

Galamb:
Horjb, mi van a honlapoddal? Nem tudok rámenni!

Bundy2020:
Mindenki felfedte a kilétét, aki beregisztrált. Vasember kezte, majd szép lassan összeszedte a csapatát.

Azon jó sokat röhögtem, amikor Peter felfedi a kilétét a világ és a kamerák elött, a TV közvetítést néző JJ meg dob 1 hátast, amikó meglátja ki van az álarc mögött  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése