HálóZsák fórumok > OFF topik
Sztrájk topik
Sepi:
CW: Igen, erre már én is gondoltak, hogy a végén majd esetleg pont a Vasember fogja visszaállítani a rendet és, hogy ezért esett ő rá a választás. (Egyfajta Magneto-effektus lenne ez?)
Peter Parker tényleg felfedte magát ország-világ előtt?
Egyre jobban ledöbbenek ezen a sorozaton.
CzB:
Azt kell mondjam: ez az én formám! Amint linket találok az oldalhoz, aznap kitör a sztrájk. Meglátom ezt a Spider-girlt, gondoltam megnézem, úgyis a bátyám régi képregényei közül a Pókember volt a kedvencem. Erre mi van? Kép nincs. Tovább kutatok, és leesik a tantusz (számomra): az oldal szünetel, és kb. akkor kezdte el, amikor rátaláltam. Én ezzel az igaz történettel annyit szeretnék mondani: így új látogatókat veszít el a lap. Ami látogatottság szempontjából nem szerencsés...
manchiman:
Troll szavai nagyon megnyugtattak!
Bevallom nagyon paráztam attól, hogy a strájkból megszünés lesz!
Micho: Collosussal karöltve én is minden jót kívánok.........
Nagyon köszönöm eddigi munkádat !
Üdv
Bundy2020:
Mondjuk egyik, hogy ruhát vált. A Marvelesek elárúlták, hogy pókember CW után visszatér a "fekete ruhájához". Azzal mentegetőztek, hogy azért dönt madj így Peter, hogy így emlékezzen meg a CW áldozataira, de mi úgy sejtjük, hogy nagy hatással lessz a film a képregényre is.
freakdavE:
vikmagic és sokan mások: A sztájknak nem lesz hamarabb vége attól, hogy nyafogtok! Nem vagyok HálóZság Tag, de már engem is idegersít ez a siránkozás.
Világosan megmondták, hogy folytatják MAJD!
Legyetek már egy kis tisztelettel a HZs Tagok felé, és várjatok türelemmel!
CW: Nekem tetszik az ötlet, hogy a Vasembert ötvözték Hitlerrel. Sőt, azt sajnálom már előre, hogy a végén úgyis kiderül: csak valami főgonosz manipulálta az agyát, vagy megszállta egy idegen tudat, vagy valami más dimenzóbéli démon, vagy kicserélték egy szuper androidra, stb. és a végén minden visszaáll a régi kerékvágásba.
Kivéve, hogy Peter megszívja amiért leleplezte magát. Bár ennek kivédésére is van pár tippem...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése