HálóZsák fórumok > OFF topik
Sztrájk topik
Gabe:
Fairlight, gyorsan küld be a Marvelhez az ötlet ezen részét:
--- Idézet ---titokban egy kree zászlóalj szált le és rabolta el Tony-t (vmikor a v3 sorozatának végén), helyére egy diverzáns-alakváltó skrull ügynököt ültettek(akit a kreek saját célra agymostak), akit ha lebuktatnak se derül ki, hogy a kree-k szemétkednek...konkrét feladata nem volt, csak ennyi: aláásni a szuperhős társadalmat...
--- Idézet vége ---
Ez elfogadható magyarázat, és megmentené a Marvelt a csúfos leégéstől a végén. Sőt, az elrablást ki lehetne terjeszteni pókemberre is... És Vasember becsületét is megmentené valamelyest. Sőt Hulkot is vissza lehetne illeszteni azzal, hogy azon a bolygón tartják fogva Vast ahol ő éppen Zúz. Így együtt megléphetnének. Vissza a földre, ahol pont a végső csatába érkeznének vissza... Jó, marhaság.
Sepi:
Mióta az Ami-k megszállták irakot biztos átnevezték nyugatnak a keletet. Gondolom úgy veszik, hogy ez egy új vadnyugat.
Inner Circle:
--- Idézet ---A második kérdésre itt a válasz: Ultimate Rozsi
--- Idézet vége ---
Hát én nem vagyok nagy Ultimate-szakértő, de szerintem ez tele van hülyeségekkel (és a Közel-Keletből valahogy Közép-Nyugat lett, ez viszi a pálmát ).
Sepi:
Akkor megoldódott ez a Rozsomák probléma is.
Gratula Inferno.
Szép volt a diavetítéses bemutató. Így most már remélhetőleg mindenki képben van.
Inner Circle:
--- Idézet ---Szóval jól elb*szták, peedig én szeretem vasembert.
--- Idézet vége ---
Már hosszú ideje vívom jórészt eredménytelen küzdelmemet, hogy felnyissam az olvasótársaság szemét arra, hogy ez az egész Regisztráció - a jelen információk szerint - NEM Vasember ötlete és ő NEM akar diktátor lenni. De mégis időnként elő-előkerül valaki (általában Daredevil ) azzal, hogy milyen g.ciség Vasembertől a Regisztráció. Könyörgöm: Vasember csak úszik az árral, amit az országos szuperhős-ellenes hangulat váltott ki, nyilván csinál közben hülyeségeket, de - a jelen információk szerint - NEM akar diktátor lenni és NEM élvezi az egészet. Gondoljatok rá mint Szent Istvánra, vagy Kemal Atatürk-re: ők is jól szétk.rták az országukat (nem, ők nem elk.rták, bár hasonlóan hangzik) és olykor véres kézzel teljesen felforgattak mindent, akkor rengetegen utálták őket, de a történelem őket igazolta.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése