HálóZsák fórumok > OFF topik
Sztrájk topik
morgena:
Pókember 3 előzetes () : Nekem nem tetszik, hogy Homokember lett Ben básci gyilkosa, én is úgy értettem, hogy rá mondják. Szegény Bent hagyhatnák már békében nyugodni. AMúgy Gwen-t pedig egyáltalán nem várom a filmben. Nem illik már bele... Tom, hogy más, mint a képregény, de akkor sem.
Galamb:
Megint én vagyok! Megnéztem az új Pókember 3 trailert (miért nem használunk magyar szavakat?... ), hát nem tudom.... Eleve kihagyták belőle Gwent, aki gondolom jelentős szereplő lesz. Aztán meg volt valami Pókos népünnepély: Ahoz képest hogy eredetileg J.J.J. áldásos közreműködésének köszönhetően Petert rendszeresen utálta a város nagyrésze: És Stan Lee meg a többi író ezt ki is hangsúlyozta elég sokszor. Végül meg Homokember: ha kevés angol tudásom nem csal, ő lesz az aki megölte Ben bácsit, aztán pedig kizuhant az ablakon, és meghalt .
Amúgy egész végig azt vártam, hátha most mutatják Venomot teljes egészében.
Cw: Elő kéne vennem az angol könyveimet, mert tényleg egyre jobban izgat a sztori: Mondjuk az tényleg hülyeség lenne, ha úgy lenne vége, mintha mi sem történt volna, és tényleg kitalálnák, hogy Vas nem is Vas, meg ilyenek.
beigli69:
az idióta filmcím fordításokhoz, csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy már nem emlékszem hogy hol olvastam/láttam/hallottam, de elvileg egy fiml címének honosításakor meg kell küldeni a honosított címet visszafordítva eredeti nyelvre a film készítőinek és az ő jóváhagyásuk nélkül nem lehet baromságokat adni filmcímnem (a neveknél nem hiszem hogy van ilyen , de nem ártana)
Micho távozása:
sajnálattal hallom hiányozni fog, Bár nem írtam egy kanyi kukkot sem de imádtam a Fantom képregényeket (most nem tudom ellenőrízni hogy csak ő volt e "felelős" ezek elkövetéséért). Remélem majd valaki tovább viszi "szellemes" örökségét.
Sok sikert a továbbiakban !!
Killjoy:
EZZ-AZZZ !!
Nagyon örvendetes eseményt vetítettél előre az esetleges visszatéréssel kapcsolatban (imádtam a háború megjelent töredékét, és ha jól tévedek az O'barr féle Holló is a te műved)
Galamb:
Köszi, hogy reagáltál!
--- Idézet ---May néni sem halt meg sohasem, / azzal magyarázták, hogy az Amazing 400-ban az egy színésznő volt.
--- Idézet vége ---
:
Azt tudtam én is, erre mondtam, hogy valami hülyeséggel magyarázták, mivel szerintem ez a színésznő dolognál, csak Boby feltámadása a Dallasban volt nagyobb baromság Amúgy szegény Gwen még ugye nem tért vissza? (leszámítva klónját a "sorsdöntő kaland"-ban) Az tényleg sok lenne, főleg azok után, hogy néhány remek történetet írtak az "emlékére": Pl. A Csók, Pókember Blue.
Inner Circle:
--- Idézet ---Ez elfogadható magyarázat...
--- Idézet vége ---
Francokat... Tony önmagában nem tényező. Hasonlat: az első világháború Gavrilo Prinzip, Ferenc Ferdinánd, Clemencau meg voltaképpen minden SZEMÉLY nélkül ugyanúgy kitört volna. Legfeljebb nem egy politikai gyilkossággal kezdődött volna a Balkánon, hanem két csatahajó egymásra lődözésével a La Manche-csatornában, de a végére már ugyanúgy senkit sem érdekelt volna, mint ahogy nem érdekelt senkit Ferenc Ferdinánd sem... Itt a CW-ben is hiába esik ki a sorból Vasember (ahogy már nagyon sokan kiestek), mert ettől a helyzet még megmarad. Mondjuk ha Vasember nem áll önként és dalolva a Reg mellé, akkor tán csak egy év múlva kezdődik, de végül mindenképpen kiborult volna a bili.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése