HálóZsák fórumok > OFF topik

Sztrájk topik

<< < (40/174) > >>

Zééé:
Petyaman: Köszönöm szépen a dicséretet, jól esett.  Nem ide akartam tenni, csak nincs most képes topik....mer valamilyen sztrájk van...vagy mifene.
Nagy sztrájkolásban azért a fórumot vissza lehetne hozni...egészében. Szerintem.
Vannak a képtáramba rajzok, ha érdekel nézd meg, de figyelmeztetlek...többségük nem ma készült.
Zééé öncélú, nagypofájú, egoista, önimádó linkje a saját maga álltal nagyra tartott rajzaihoz

Petyaman:
Zééé, ha azt a cuccot tényleg te rajzoltad, akkor te k*rvajól rajzolsz. Nekem nagyon tetszett.

Van még ilyen képed?

Erzo:

--- Idézet ---Erzo: Jól osztja be az idejét. És a Vészmanós üldözésben is voltak üresjáratok...
--- Idézet vége ---
Üresjáratok? Épp amiatt aggódott, hogy Norman Osborn leírta-e, hogy ő a Pókember, valamint nem nagyon volt neki pókösztöne. Az idejét viszont jól beosztja az biztos, csak a családjára nem ért rá azokban az időkben.

Zééé:
Elvettétek a Képes topikot....MIÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ????

Képes topik nélkül nincs Hálózsák...nincs semmi,meg minek is lenne.

Na addig is, bereklámozom legeslegújabb rajzomat.

Ticonderoga

talgaby:

--- Idézet ---Lesznek ST, vagy Alien képregények majd a szünet után?
--- Idézet vége ---
Először azt se tudtam, mi az az ST, de aztán rájöttem, hogy Star Trek...
Űrszekerek(  )-képregényt találhatsz a Kneten, az X-Men -> Crossovereknél és a NewGenen a Marvel-részlegben. Alien-képregényből meg van egy raklappal az Aliens Online-on, csak győzd letölteni...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése