HálóZsák fórumok > OFF topik

Sztrájk topik

<< < (39/174) > >>

Abyss:
no azért ide írom mert itten vetődött fel:
Túl a sövényen: Tiszta Diliben is volt egy két képkocka ..tudom, mert nekünk egy kivételével az összes rész megvan:)

Talgaby, amit írtam, hogy Ms. Marvel, megjelenik valami temetésszerűn az nem a Non-marked ban van, hanem az új mutánsos X-men ben....hú de nagy kavar ez a sok x-cím..egyébként ha fennt vagy DC-n akkor rólam le tudod tölteni a mostani x-címeket

freakdavE:

--- Idézet ---Köszi de én tegnap nem találtam a képes topikot...nem tudom kezelni ezt a fórumot,sorry.  (amúgy a tárhelyemen lévő rajzok többsége nem mai...ezért a sokszor "ordító" különbség)
--- Idézet vége ---
Nincs mit, tényleg érdekes stílusod van. Mindenképpen folytasd a rajzolást!  
A Zsák Fórumban van a Képes Topik.

morgena:
Szerintem marha stílusosak a rajzaid. Ez bennük a jó, mégha néhol el is csúszott az arány,vagy ilyesmi. Nekem elnyerték a tetszésemet

Zééé:
Köszi de én tegnap nem találtam a képes topikot...nem tudom kezelni ezt a fórumot,sorry.  (amúgy a tárhelyemen lévő rajzok többsége nem mai...ezért a sokszor "ordító" különbség)

freakdavE:
Zééé: Tényleg vannak a rajzaid között jók. Kettőt le is töltöttem magamnak. (Ez nagy dícséretnek számít tőlem, mert elég finnyás vagyok ilyen téren)  

Egyébként én úgy látom, hogy van képes topik.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése