HálóZsák fórumok > OFF topik
Sztrájk topik
Spuri:
Ö..ö..ö...tényleg megszűnik a chatbox?
Huhhhh... Akkor gondban lesz a Charax matiné. Egyedül ott tudtam értesíyteni mindenkit az új epizódokról... Most meg már alig járnak.
Tudom, hogy kicsit önző, meg szemét dolog de csak itt volt lehetőség a reklámra! Amiért egyébként nagyon-nagyon hálás vagyok.
De ha ez a helyzet, akkor azt hiszem, lassan én is lehúzhatom a rolót a matiné "pénztárában"
Bocs az OFF-ért... de valahová le kellett írnom bánatomat. Mellesleg nem követelőzni akartam vagy ilyesmi (remélem nem is tűnt annak), csak azért írtam, hogy lássátok, nem volt hiábavaló a chatbox sem.
De a döntésetekbe, bármi legyen is az, belenyugszom. Még mindig ti vagytok a legkirályabbak!!!!
talgaby:
Semmi gond. Tényleg elég sokat kell hozzá átnézni. Csak ezt tényleg nem volna jó összefoglalni, mert most minek szítsuk megint a kedélyeket?
shadoman:
iggen.. megin előbb irtam aztáán olvastam... :)
talgaby:
shadoman: Inkább nem magyarázom el, mert elég hosszú volna. Olvass vissza úgy 10 oldalnyit, és mindenre rájöhetsz, ott van az egész...
inferno:
--- Idézet ---Most néztem a főoldalon, hogy Edyna már nem dolgozik a Zsákban. :-/ Számomra szomorú hír ez. A Dói és az ő áldozatos munkája hozta el nekünk az Aquabluet.
--- Idézet vége ---
Na ezt én is nagyon sajnálom, nekem is az egyik kedvenc sorozatom. Én spec. az Aquablue-nak köszönhetem, hogy megsimertem és megszerettem a francia képregényeket.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése