HálóZsák fórumok > OFF topik
Sztrájk topik
lyrán:
--- Idézet ---Akin nincs link, az azt jelenti, hogy nem aktív... (legalább 3 hónapja nem adott le semmit) De mint tudjuk van aki feltámad hamvaiból. Ott van pl Killjoy esete.
--- Idézet vége ---
Na ja. De Killjoy még mindig inaktív a listán.
Egyébként tényleg jó, hogy visszatért. Most már csak az a kérdés milyen témákhoz akar hozzányúlni? Én mondjuk mindig kedveltem az álltala honosított cuccokat.
Gorgonita.
Nekem tetszik az új KOTOR is. Egész érdekesen szövik a sztorit.
Daredevil:
Az ingyenreklám az ingyenreklám. Szerintem jól jönne, de erről tényleg a tagokkal kell beszélni.
Spuri:
A Figyelő csak képregényekkel foglalkozik, és amúgy sem várhatom el, hogy a két vagy háromnaponta változó epizódokat mindig nyomon kövesse.
Meg különben is, ez alapból egy képregényes oldal, így csak mákom volt, hogy reklámozhattam a chatboxban a rajzfilmeket.
Nem tudom, hogy a HZs team szívesen venné-e az ingyenreklámot. Ennek őszintén szólva nem kérdeztem még utána, de egy próbát megér.
Schmatzy:
Én jobbat tudok: egy egyszerű html lap Spuri oldalán, ahova mindig beírogatja (akár chatbox stílusban) a vetítések időpontját, és ezt a lapot a HZs team a főoldalra egy iframe-ben beszúrja. Így a lap frissítésével a HZs team-nek semmi dolga nincs, és Spuri is könnyen a nagyvilág tudomására hozhatja az új vetítéseket. Tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés.
Konrad:
Spuri
Egy ötlet:
talán ha bekerülne az is az underground figyelőbe?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése