HálóZsák fórumok > OFF topik
Sztrájk topik
Sepi:
Kiváncsi leszek rá, hogy milyen lesz a végleges formája. Először hirtelen azt hittem, hogy megszünt a fórum. Aztán meg arra, hogy valamit én állítottam el. Na mindegy, hajrá srácok!
Troll:
Beruháztunk egy modernebb változatú fórumra TLoF segítségével.
(Ezúton is köszönet neki.) A finomhangolás még folyamatban van.
Türelmeteket kérjük.
Gorgonita:
--- Idézet ---Gorgonita.
Nekem tetszik az új KOTOR is. Egész érdekesen szövik a sztorit.
--- Idézet vége ---
Hát az nekem annyira nem jött be, de lehet hogy csak azért, mert nem tudtam teljesen lefordítani. Idővel reméljük felkerül az is a HZs-re, ami mostmár olyan mint a Rock. Örök és elpusztíthatatlan. HZs forever.
...és akkor majd eldöntöm, hogy tetszik-e vagy se nem.
Az első gáma tetszett -pedg nem vagyok egy nagy játékos -a második -szvsz -túl setét lett, túl nagy veszteségekkel a jó oldalon, és így a képregény sem fekszik nekem, a padawanjaikat levadászó jedikkel. Hát hol képezték ki ezeket Jedinek? Korribanon?
De mondom, lehet hogy valamit nem értek belőle. Egy kis összegzés, ha időd engedi, lehet hogy megvilágosítana.
Miért áll át olyan sok Jedi a sötét oldalra a Kotor 2-ben -már a divatos szerkók viselésénenek lehetőségén kívül -és miért kardozzák le tanítványaikat a mesterek a képregényben?
Az utolsó Kotor már szerintem is hangulatosabb volt Lucien vagy hogyhívják szülői házával, de azt sem sikerált lefordítanom teljesen. Megyek is angolozni...
Olman:
Üdv!
A sztrájk miatt nem elérhető a régi tartalom? Vagy törlődött a rendszerből a rengeteg régi képregény?
Nagyon tisztelem azokat, akik jó minőségben készítették ezeket a képregényeket, és pótolták a fehér foltokat az egyes történetszálakban. A póklány vonzott ide, itt hallottam róla először. Rég nem vettem kezembe képregényt, de az olvasás hatására az élmény magával ragadott... Sajnálattal hallom, hogy annyira nem voltak képesek az olvasók, hogy egy kurta "Kösz, nagyon tetszik." szöveget bepötyögjenek felétek. Remélem a helyzet változik, és legalább a régi tartalom helyreáll... Az X-Men hiányzó (régi) számainak felkutatásába és fordításába szívesen beszállnék én is. Most szántam rá magam, hogy nekiveselkedek az egész X-men sztorinak... Sajna sok szám itt található, és örülnék neki, ha hamarosan elérhetővé válnának.
Tisztelettel,
Olman
Troll:
--- Idézet ---
--- Idézet --- Akin nincs link, az azt jelenti, hogy nem aktív... (legalább 3 hónapja nem adott le semmit) De mint tudjuk van aki feltámad hamvaiból. Ott van pl Killjoy esete.
--- Idézet vége ---
Na ja. De Killjoy még mindig inaktív a listán.
Egyébként tényleg jó, hogy visszatért. Most már csak az a kérdés milyen témákhoz akar hozzányúlni? Én mondjuk mindig kedveltem az álltala honosított cuccokat.
Gorgonita.
Nekem tetszik az új KOTOR is. Egész érdekesen szövik a sztorit.
--- Idézet vége ---
Amint leadja az első beírást egyből aktív lesz...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése