HálóZsák fórumok > OFF topik

Sztrájk topik

<< < (29/174) > >>

talgaby:
Fejlett szövegszerkesztő? Na nézzük...
vastag és  vastag
dőlt és dőlt

--- Idézet ---Idézet
--- Idézet vége ---

+++

Hmm, jónak tűnik...

Gabe:
Gondolom spoilerhez marad a jó öreg betű színezgetés, a háttérnek megfelelően.

Spoiler: Szerintem kapcsoljátok be a beállításaitoknál lévő fejlettebb szövegszerkesztőt, és marha egyszerűen tudtok pár dolgot megoldani utána a hsz írásnál spoiler vége.

Egyébként ha a fórum tudná, akkor ez lenne a kódja a spoilerezgetésnek:

--- Kód: ---[spoiler]csúnya, hosszú, minden poént lelövő szöveg[/spoiler]
--- Kód vége ---

de sajna nem tudja. Javaslom a szmájlik alatt lévő BB kódokra való kattintást, ott fel van sorolva, hogy milyen kódokat lehet használni. Persze ha valaki nagyon keni a php-t, akkor sok vicces dolgot kivitelezhet, de sajna én nem tartozom ezek közé. (megha nincs letiltva persze)

Ez a code dolog a szövegszerkesztőnél (fejlettebb szövegszerkesztő bekapcsolása után) arra jó, hogy bármilyen kódot beírhass, amit aztán a fórum nem alakít át. Pl. a kiszolgálóban lévő aláírás szerkesztős tutorialt ezzel az opcióval le lehet írni úgy, hogy nem kell kapcsos zárójelet használni szögletes helyett, hanem a dobozban megjeleníti egy az egyben azt, amit le kell írni.
[/color][/color][/color]

dancsi:
Hi

Latom megujult a forum gratula hozza! kerdes: az oldal is egyutt ujul a forummal? Szerintem nincs semmi gond a kekkel, de kicsit tenyleg szokatlan, mar valahogy az en szemem is hozaszokot a forum sargasagahoz.:D:D

talgaby:
Jó kérdés. Kipróbáljuk:

--- Kód: ---Spoiler-é, vagy nem spoiler-é, ez itt a kérdés...
--- Kód vége ---
Hát... egyelőre nem spoiler...

Schmatzy:
Köszönjük, TloF!

Részemről maradhat az angol, de nekem a sárga tetszett jobban. És akkor itt is lesz Szpojler-gomb?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése